ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ – Τον πετσόκοψε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

Κοινοποίηση:
LATHRO

Eξιχνιάσθηκε από τις αρμόδιες αρχές, η ανθρωποκτονία άνδρα, τα στοιχεία του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί, που διαπράχθηκε στις 6-12-2018 στην οδό Ερμού, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στο Θησείο.

 

Ειδικότερα, το θύμα, που ήταν άστεγος, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.

Δράστης είναι ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη την επόμενη μέρα στο Μοναστηράκι και ομολόγησε την πράξη του.

Ας σημειωθεί, τέλος, πως σε βάρος του 31χρονου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση  και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ….

    Ειτε ψηφισετε ΝΔ.ΠΑΣΟΚ.ΣΥΡΙΖΑ.ΑΝΕΛ ειτε οχι που ειναι και το ιδιο κομμα.

  2. Το κακο εχει παραγινει!!! Φθασαμε στο σημειο να κινδυνευουμε μεσα στην ιδια μας την χωρα, απο τους εγκληματιες που μαζευτηκαν, επειδη καποιοι τους βαφτησαν ολους προσφυγες και δεν εννοουν να απελασουν ουτε αυτους που παρανομουν!!!!! Κατι πρεπει να γινει, δεν παει αλλο μ’ αυτη την κατασταση!!!! Οι δυο παλιοπροβατινες του υπουργειου Μη προστασιας του πολιτη βρισκονται στην κοσμαρα τους!!!!!

  3. Η Ελλάδα χρειάζεται χούντα. Ένα Παπαδόπουλο θέλει να στρώσει. Η πολύ μαλακία, ε συγνώμη, δημοκρατία ήθελα να πω, κάνει κακό. Επιτρέπει στον κάθε (λ)ουστη να ψηφίζει με βάση το συμφέρον του, να ζει παρασιτικά με βάση το πως μπορεί να κάνει λιγότερα και να απολαμβάνει περισσότερα και όλα αυτά εις βάρος των νομοταγών πολιτών. Φτάσαμε σε σημείο να μας σφάζουν οι λαθροταλιμπάν όπου μας βρουν. Έχουμε πόλεμο και η πολιτική ηγεσία είναι για τα πανηγύρια. Η αντιπολίτευση είναι ένας θίασος. Είμαστε μόνοι. Τι κίτρινα γιλέκα και αηδίες, εδώ θέλει ένοπλο αγώνα να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδος.

  4. Γιατι ρε παιδια βριζετε τον Καμινη τον Τσιπρα τον Κουλη τον Μπουταρη??…… Αντι να σκυλοβρισετε τους ψευτονεοελληνες συμπολιτες σας που τους ψηφιζουν??? Ο λαος φταιει η πλειοψηφια των νεοελληνων ψηφοφορων που ψηφιζει ανθελληνικα κομματα και ανθελληνες δημαρχους. Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

  5. οι λαθροβρωμιαριδες του τσιμπλα και της παρέας του

  6. Το Θησείο έχει καταντήσει η πιό εγκληματική περιοχή της Αθήνας μετά τα Εξάρχεια.
    Κάθε απόγευμα στον πολυδιαφημισμένο πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγείτου αλλοδαποί κακοποιοί από όοες τις τριτοκοσμικές χώρες κυκλοφορούν με μαχαίρια και ληστεύουν από τουρίστες, μέχρι μικρά παιδιά και ηλικιωμένες γυναίκες.Ό άθλιος λαθροκαμίνης παρέδωσε την περιοχή στην Αλβανική, Πακιστανική και Αφγανική μαφία.Στις εκλογές θα ψηφίσω τον Έλληνα υποψήφιο Δήμαρχο, τον κύριο Πλεύρη.

  7. TO 90% τον εγκλημάτων τα κάνουν μετανάστες , ο ελληνας , εαν ειναι ορίτζιναλ και οχι μεταλλαγμένος σε ελληνα απο κατι προοδευτικους ( πχ ΠΑΣΟΚ το 99 ΣΥΡΙΖΑ 2015- εως σήμερα ) σπανίως θα σκοτώσει οπως το απόβρασμα απο την Ροδο , που κανονικά πρέπει να εκτελεσθεί και οι γονείς του να πανε ισόβια

    1. ΕΙΔΗ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Comments are closed.