ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ – ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Κοινοποίηση:
Untitled-1

Νεότερη ενημέρωση:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 50χρονο κρεοπώλη. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Σε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από δόλο μετατράπηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκ νέου προσαγωγή του 50χρονου, που εξετάζεται σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι στις 5 Ιανουαρίου. Έχουν γίνει συνολικά τέσσερις προσαγωγές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Νωρίτερα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία ο 36χρονος φίλος του 50χρονου στο Μεσολόγγι. Το στίγμα του τηλεφώνου του εντοπίστηκε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, την ίδια ημέρα και ώρα, όπως και του 50χρονου.

Αριστερά είναι ο κρεοπώλης Μάκης Ρήγας και δεξιά ο κολλητός του 36 ετών Σάκης Κράνης. Το στίγμα των κινητών τηλεφώνων και των δύο εμφανίζεται στο σημείο που έδωσε το τελευταίο στίγμα το κινητό του αγνοούμενου Μπάμπη Κουτσικου.

Την πεποίθησή της ότι στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο εξέφρασε η αδερφή του, μιλώντας έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, μετά και τη σύλληψη του κρεοπώλη.

«Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα άτομα», είπε η αδερφή του εξαφανισθέντα. «Ένα σώμα το οποίο είναι νεκρό, αν ζυγίζει 70 κιλά, ζυγίζει πολύ περισσότερο. Οπότε δεν μπορείς μόνος σου να σηκώσεις ένα νεκρό σώμα», ανέφερε, σημειώνοντας ότι «μπορεί να υπάρχει και ένας άλλος που βοήθησε (τον κρεοπώλη) να τον πάνε εκεί που τον πήγανε».

Παράλληλα, η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου τόνισε ότι η σύλληψη του κρεοπώλη είναι «μία δικαίωση, γιατί αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται στην εξαφάνισή» του. Όμως, η οικογένεια θέλει να βρει πού βρίaσκεται το θύμα, εκφράζοντας αμφιβολία για το εάν ο συλληφθείς θα το κάνει. «Το κύριο θέμα που μας απασχολεί είναι να δούμε πού είναι ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή. Το να πάει στη φυλακή εμάς δεν μας λέει τίποτα αν δεν βρεθεί ο Μπάμπης», είπε.

«Ας πει πού είναι ο αδερφός μου. Γιατί να το κρατάει μυστικό ενώ υπάρχει ήδη η κατηγορία εναντίον του», είπε.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και λίγο μετά τις 12:00 της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και από χθες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης που κλήθηκε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης δεν ομολόγησε κάτι και επέμεινε στην αρχική του εκδοχή. Όμως, τα κενά που προκύπτουν είναι πολλά, ο 31χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου θεωρεί βέβαιο πως το παιδί τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Γιατί κλήθηκε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ. ο κρεοπώλης

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα με το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή όπου εξαφανίστηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Επίσης, από πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι είχε και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας. Όμως το τηλέφωνο δεν εντοπίστηκε ούτε ο ίδιος ο κρεοπώλης είχε δηλώσει στις Αρχές την ύπαρξή του.

Ακόμη ένα κρίσιμο στοιχείο είναι πως διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή εκπέμπει το επίμαχο 40λεπτο και το κινητό τηλέφωνο του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη. Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών.

Οι Αρχές τού πήραν το λάπτοπ και το κινητό για να εξεταστούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο φίλος του υπόπτου φέρεται να είχε διαγράψει μηνύματα που αντάλλαξε με τον κρεοπώλη, ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να είχε πει ότι τον πήρε τηλέφωνο για να ψάξουν μαζί τον Μπάμπη.

Πάντως, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης για την συγκλονιστική υπόθεση, φάνηκε βέβαιος πως μόνο ένα πρόσωπο γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης, πιθανότατα θαμμένος. Αναφορικά με τα κίνητρα, ανέφερε πως αν εμπλέκεται μόνο ένα πρόσωπο η εγκληματική ενέργεια έγινε για τα χρήματα, όμως αν υπάρξει εμπλοκή κι άλλου ατόμου, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Τα 5 πρόσωπα – «κλειδιά» στο Μεσολόγγι

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα – «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Αν τους βάλεις να τους χτυπήσει το ρεύμα αμέσως θα μαρτιριΣουνε τα ταγαρια τον καταλαβαίνεις από τη φάτσα τον γιδεμπορα

  2. Εγω πιστεύω δεν το ομολογεί γιατί θα φριξουν οι πάντες για να μην μάθει η μητέρα του παιδιού τί φρικιαστικό έκανε.Ειναι φριχτος ο άνθρωπος αυτός λ βλαχος

  3. ΜΟΝΟ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΙΔΕΏΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΜΟΥΣ ΜΑΣ.

  4. Αλβανιζει ολίγον ο χασάπης ή μου φαίνεται;;;

  5. Όταν λέμε ισόβια πρέπει να ενοούμε ισόβια κτήνη δικαστικοί και πολιτικοί

  6. Σιγανό ποταμάκι φαίνεται. με δολοφονικό ύφος μόνος του το έκανε. μην περιμένετε ποτέ να το παραδεχτεί. Το” δεν θυμάμαι #που λέει είναι η απάντηση ότι αυτός το έκανε. Δεν το λέει ότι το έχει κάνει γιατί φοβάται την φυλακή. Τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει. Μόνο η φυλακή που θα πάει έτσι και αλλιώς.

  7. Σιγανό ποταμάκι φαίνεται. μόνος του το έκανε. μην περιμένετε ποτέ να το παραδεχτεί. Το” δεν θυμάμαι #που λέει είναι η απάντηση ότι αυτός το έκανε. Δεν το λέει ότι το έχει κάνει γιατί φοβάται την φυλακή. Τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει. Μόνο η φυλακή που θα πάει έτσι και αλλιώς.

  8. Ο/Η Και κανα μπερντακι δεν βλάπτει βοηθάει στην μνημη λέει:

    Κάτι τετοιοι επι εποχης Χωροφυλακης ξερνουσαν και το γάλα της μάνας τους .

  9. Τι σκατοκούναβα είναι και οι δυο στην φωτογραφία … που έμπλεκε το παληκάρι και το φάγαμε τα μιάσματα… πετσοκόψτε τους στο ξύλο να φτύσουν αίμα τουλάχιστον να βρεθεί η σωρός του παιδιού

  10. Απ την μάπα δεν φαίνονται γι άνδρες το πομολο πρέπει να το γυαλίζουν, άρα η λύση είναι μία για να λαλήσουν!!!¡

  11. ΕΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ.
    Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ.

  12. Aλβανόφατσα ο κρεοπωλης…Και ο διπλανός του στη φωτογραφια

  13. Τι κινητρο ειχε και δευτερο ατομο να μπλεχτεί στη δολοφονία; Κατι δε μας λεει το σοι του. Επισης το κινητρο των χρωστούμενων θα ηταν για τον Μπαμπη αμα σκότωνε τον χασαπη οχι το αντιθετο. Κατι δε μας λενε

    1. Ο κρεοπώλης δανείστηκε και χρωστούσε στον νεαρό. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    2. Το κίνητρο είναι να μην επιστρέψει τα 17 χιλιάρικα που είχε πάρει.

  14. αυτοί μοιάζουν με τηγανοκέφαλοι,,,, προσβάλλετε τους κρεοπώλες.

  15. Η αστυνομια ξερει ηδη εδω και πολλες μερες ποιος και πως σκοτωσε τον 32 χρονο.απλα σε καθε τετοιο παρομοιο εγκλημα οπως και με την καρολαιν και τον πιλοτο,εχει λαβει εντολη να μην εμφανισει ακομα τον ενοχο αλλα να το τραβηξει σαν εργακι καθε μερα στην τηλεοραση για να αποπροσανατολιζει την κοινη γνωμη και να αποκοιμιζει τον λαο με αλλα θεματα ωστε να περνανε αυτοι τα αισχρα νομοσχεδια.τον πιλοτο τον ειχαν ανακαλυψει απο την 2η-3η μερα αλλα επαιζαν θεατρο αστυνομια και κυβερνηση,εκαναν ταχα οτι εψαχναν τον δολοφονο για να μας αποχαυνωνουν να μην ασχολουμαστε με το τι κανει η νεα δημοκρατια και πηραν εντολη απο τον υπουργο τοτε δημοσιας ταξεως να αποκαλυψουν τον ενοχο 3 μηνες μετα γιατι τοτε ηθελαν να χρησιμοποιησουν την ειδηση για να αποσπασουν την προσοχη μας απο αλλα φλεγοντα πολιτικα θεματα.οι ανθρωποι αυτοι ειναι διαολεμενοι.αυτοι οι επικοινωνιολογοι που εχουν διπλα τους οι πρωθυπουργοι ειναι διαολου καλτσα.λερες!!!!!!!

  16. το βαμμένο μαλλί ποτέ δεν είναι καλό σημάδι

  17. Μην κρίνετε πριν τα μάθετε όλα. Σύλληψη δεν σημαίνει ενοχή.

  18. Ο εκ δεξιών καθαρή Αλβανική σκατόφατσα.
    Όσο οι Ελεεινοί και οι Ελλεινήδεν ψηφίζουν προδότες και ανώμαλους αυτά θα ζούμε.
    Με πατριωτική κυβέρνηση ισόβια και επιστροφή όλοι οι λαθροπίθηκοι στις χώρες τους και τις σπηλιές τους.

    1. Νεοελληνοφατσα θα ελεγα οτι εχει,εκει περα κατι αγρινια,αμφιλοχιες τετοιες φατσες εχουν,σκληρες ηπειρωτικες γιαυτο μοιαζουν με αλβανους,ο κρεοπωλης τα ιδια,επισης τα επιθετα να δει κανεις σε ολη την ηπειρο ολα σχεδον δισσυλαβα παροξυτονα που ειναι εντελως αλβανογενη για οποιον γνωριζει δυο πραγματα,ο’τι σου λεω!!

      1. Χμμμ… δισυλλαβα…παροξυτονα… Δηλαδη ο λατσης ειναι αλβανιαρης, Για αυτο και το ιδρυμα?))

      2. Τακη εισαι αγραμματος τηγανοκεφαλος τουρκαλβανος και μαλακας. Τι σχεση εχει η Ηπειρος με τις περιοχες Αιτωλοακαρνανιας που αναφερεις ρε βλημα

  19. Ο κρεοπώλης το βάφει το μαλλί…..Όπως κι αρκετοί υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας…..

  20. Πολυ σκατοφατσα ο “36 χρονος”… Βαζω στοιχημα οτι ειναι σεσημασμενος και για αλλες εγκληματικες πραξεις… Σιγουρα εκ γενετης εγκληματιας, ο Λομπροζο ειχε δικιο,τελικα…

  21. Δεν φτάνει ο σκατόψυχος που έφαγε τον φίλο του, ταλαιπωρεί τώρα και την οικογένεια του φίλου του και ένα σωρό υπηρεσίες για να τον ξεσκεπάσουν.

  22. Makelio να ανεβάσετε το όνομα του κρωπολη ποιος είναι και που είναι το κερωπολειο,,, κρίμα για το παιδι

  23. O κρεωπολης ειχε συνενοχολω λογικά κάποιον φίλο του,λογικά είναι θεμα χρονου η αστυνομία να δέσει την υπόθεση κ να τους συλλάβει

Comments are closed.