ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΠΕΣ! ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ!

Κοινοποίηση:
kotnogiannopoulos_3698064dde47025a7b5e631094aeea05

Ως προσωπικό πλήγμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να θεωρηθεί η αιφνίδια παραίτηση του Υποψήφιου βουλευτή Ηλείας με τη ΝΔ, Βασίλη Κοντογιαννόπουλου.

Ο Κοντογιαννόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος με τον Μητσοτάκη στην ομιλία του, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων :

« Η τραγωδία στα Τέμπη αλλάζει ριζικά το πολιτικό κλίμα, μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική και τους πολιτικούς. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα και την πολιτική μου διαδρομή η διεκδίκηση του σταυρού προτίμησης από τους συμπολίτες μου και ιδίως τους νέους, την ώρα που έχει τρωθεί καίρια η αξιοπιστία των πολιτικών.

Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου από το ψηφοδέλτιο της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Αποσύρομαι από τη διεκδίκηση του σταυρού προτίμησης. Δεν αποσύρομαι από την πολιτική μάχη, που θεωρώ καθοριστική για τη μελλοντική πορεία της χώρας, της Ηλείας και της νέας γενιάς.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. αυτο το γελοιο προσωπο ηθελε να ειναι παλι υποψηφιος????δεν ειχε παει στο πασοκ,ξαναγυρισε στιν βοθρο???
    και θα τον εβαζε ο μητσοτακουλας??? το βαρελι δεν εχει πατο….

  2. ενδεχομένως, παίζει αντίδρασση στο να κατεβάσουν υποψήφιο στην ηλεία, τον αβραμό. για να αδειάσει μια θέση στην α αθήνας για κολλητό του κούλη! κι οι κλασικοί δεξιοί, την κάνουν ένας ένας… κοντογιαννό, τζαβαδας κλπ!

    1. Η πλέον σωστή παρατήρηση. Φεύγει για να πάρει τη θέση το άλλο καλοβολεμένο. Ο κ. Τίποτα.

  3. Σιγά τον γερομ@λ@κα. Κάτσε σπιτι σου παπούλη.

  4. Με τον σχωρεμενο τεμπονερα και τη ε.ο. της νουδουλας πριν 30 χρονια δεν ειχε τετοιους ενδοιασμους ο τοε υπουργος α-παιδειας…

  5. Ακόμη τσεπώνει την βολευτική ”αποζημίωση” ο πάππος; Μέχρι πότε ρε ραμολιμέντο; Τράβα σπίτι σου επιτέλους και άσε την πολιτική δραστηριότητα…Σε πολύ λίγο θα μπείς στον μαγικό κόσμο της άνοιας, αν δεν είσαι ήδη μέσα…Ελεος…

  6. ακομα δε ψοφησε αυτος ο γυρολογος? που ηταν τοσο καιρο?

  7. Όλοι να φύγετε και να πάτε στα τσακιδια επάγγελμα πολιτικός ,όλοι νενεκοι γλυφτες είστε έχετε θησαυρισει από το μεροκάματο ε έχετε φάει το καταπέτασμα…..!!!

  8. Κεφαλονίτης, έχεις δίκιο, είναι το δαιμόνιο της πολιτικής. Όλοι δαιμονισμένοι, εκτός από αυτούς που εκλέγει ο Θεός.

  9. Αν σε βρω μπροστά μου θα σε ταράξω στη φάπα γελοίε, μετά κάνε μου μήνυση να εκδικαστεί σε 10 χρόνια, καραγκιόζηδες.

  10. Μηπως να σκεφτουμε να κανουμε ενα εξορκισμο, ευχελαιο, αγιασμο, κατι τελος παντων, να παρουν δρομο κι αλλοι επιδοξοι σωτηρες?
    Αυτοι ολοι νομιζουν οτι αν φυγουν και οι 300, θα βαλουμε τα κλαμματα.

  11. άνευ ιδιοτελείας εκει στην Ν.Δ αν δεν αλλάξουν αρχηγού, μαζί και τους βασικούς συνεργάτες του Μητσοτάκη Βοριδη, Πλευρη, Γεωργιαδη, Πετσα, Σκρεκα, κλπ,να κοπούν απο τα ψηφοδέλτια και να πάει η Ν.Δ σε εκλογες το αργότερο εως Ιούνιο 2023, επειδή κυκλοφορεί πως ερχονται να σκάσουν πολύ σοβαρά θέματα … η Ν.Δ δεν θα ξεπεράσει το 8% και οδηγείτε στην διάλυση και την ανυποληψία, πχ,βλ, πορεία της άλλοτε κυβερνητικής παρατάξεως που απο το 48% κατρακυλάει στο 8%, την ανυποληψία και την διάλυση …δλδ βλέπε ΠΑΣΟΚ,!!

  12. Η πολιτική είναι μικρόβιο,αν προσθέσει κανείς και τη μίζα καταλάβει ότι δεν αποχωρεί κανείς. Όπως λέει δεν θα είναι μπροστινός όμως ότι θα αγωνιστεί σημαίνει ότι οι σταυροί του θα δώσει γραμμή να πάνε σε άλλον εκλεκτό και φίλο του. Έτσι γίνεται πάντα. Οι βρικόλακες κυβερνούν ακόμα.

  13. Η ανανέωση του Κούλη. Μόνον 80 ετών!
    Ο πατέρας του τον είχε χρήσει υπουργό Εθνικής Παιδείας και όταν κατέθεσε νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της Εκπαιδεύσεως εξηγέρθησαν οι κομμουνιστές με αποτέλεσμα να το αποσύρουν.
    Μετά ο τύπος στο ΠΑΣΟΚ, κατόπιν στην αντεθνική Δράση του Στέφανου Μάνου και τώρα στην εθνομειοδοτική ΝΔ του Κούλη και της Ντόρας.

  14. Που ξεφύτρωσε αυτός; Ήμουνα νιος και γέρασα. Έβγαινε ακόμη βουλευτής; Δηλ τι πρόσφερε στην κοινωνία της Ηλείας, μπορούν να μας πουν τα γίδια οι ψηφοφόροι του;

  15. ουστ ρε κηφηνα που νομιζεις οτι ετσι θα σε πιστέψουμε οτι εισε λυπημένος ουστ κηφινες ολοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Ξέρουν πως οποτε και νά γίνουν εκλογές ο κόσμος θα τους κυνηγάει όπου εμφανιστούν και πως ότι συγκέντρωση κάνουν θα γίνεται σε ξενοδοχεία από καμιά δεκαριά διμοιρίες να τους φυλάνε περιμετρικά. Ο σταθμάρχης στην απολογια του είπε πως είχαν πρόβλημα 2 κλειδιά που άλλαζαν τις γραμμές, για την συντήρηση αυτών των κλειδιών που έφεραν τον όλεθρο και την δυστυχία την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο εργολάβος συντήρησης και ασφάλειας που δεν είχε φροντίσει να δουλεύουν τα κλειδιά. Οι δικαστές εξακολουθούν να μην μιλάνε για ποινικές ευθύνες των εργολάβων παρά τις καταθέσεις του σταθμάρχη. Τους τάισαν οι εργολάβοι?

  17. Καλά, αυτός ακόμα υπάρχει? Ποια η προσφορά του? Επαγγελματίες του είδους …

  18. ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ. ΙΔΩΜΕΝ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!

  19. Τι εγινε στερεψαν τα ταμια δεν εχει μιζες τωρα και την κανετε με μικρα ενας ενας ????? Ουτε η μανα σας θα σας ψηφιση !!!!!

  20. Καταλάβανε ότι ήρθε το τέλος τους και δεν θα τους ψηφίσει ούτε η μάνα τους, οπότε αποσύρονται. Οτι έκανε και ο βούδας ο Κ. Καραμανλής.

  21. Νομίζω αυτός είχε πάει και στο πασόκ του φιλότουρκου Γιωργάκη. Καλά λέμε ότι στο κόμμα του κούλη είναι όλοι πασόκοι και αριστεροί. 30 χρόνια κοντογιαννόπουλε δεν ήξερες τι γίνεται με τις μίζες; Και που ήσουν στα λοκντάουν και στα υποχρεωτικά μπόλια, γιατί δεν παραιτήθηκες τότε; Κατάλαβαν ότι δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους και πηδάνε από το καράβι!

    1. Δεν φαίνεται να παραιτήθηκε από τη μάσα, όπως και ο αναίσθητος, χοντροκώλης συμβουλάτορας του άχρηστου γόνου. Απλώς την νουδούλα βουλευτική υποψηφιότητά του απέσυρε. Τί θέλει να πει ο ποιητής με το ότι παραμένει στην πολιτική μάχη, ένας Θεός ξέρει με δαύτους…

  22. Ποια καθοριστική ρε σουργελο που ηθελες να βγεις κ βουλευτής? Που διαλυσατε την χωρα κ τον ν.Ηλείας τον αφησατε τελευταίο νομό της χώρας? 85χρονων εισαι ρε ζώων ,πόσα αλλα ήθελες να φας. Τόσες πουλημενες δικές ειχες κ ειπες να κάνεις μια αρπαχτη τωρα στα βαθυα γεράματα ρε σουργελο.

    1. Η απληστία δεν έχει ηλικία. Το φιλότιμο, πάλι, είναι άκρως επιλεκτικό…

Comments are closed.