“ΕΝΑΣ ΜΠΕΚΡΗΣ, ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΩΝ” ΚΑΙ ΔΟΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΚΙΑ …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ …

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Μια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που προκαλεί ερωτήματα

ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ κάνουν λόγο για εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου σε ανακοίνωση με ελλιπή στοιχεία και γεμάτη ασάφειες για τους συλληφθέντες, την οργάνωση και τους φερόμενους στόχους.

Πλείστα όσα ερωτήματα γεννώνται από την ανακοίνωση σχετικά με εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου το οποίο φέρεται να σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα μας.

τρομοκρατία-44866609-750x375

Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται καθώς τις ανακοινώσεις δεν έκανε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά έγιναν με ένα τυπικό δελτίο Τύπου γεμάτο ασάφειες.

Στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία γίνεται επίκληση συλλήψεων ηγετικών στελεχών που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό δεν δίνεται κανένα στοιχείο για τίνος λογαριασμό λειτουργούσαν ούτε και τα στοιχεία τους ενώ ήδη φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι μιλάνε και λένε διάφορα…

Το ερώτημα είναι ότι ενώ οι βιαστές και άλλοι εγκληματίες ανακοινώνονται με φωτογραφίες τους αμέσως τους τρομοκράτες γιατί τους κρύβουν; Και πάλι ο “εγκέφαλος” εξωτερικό;

Επιπλέον ερωτήματα γεννώνται και για το χρόνο των ανακοινώσεων ενόψει εκλογών καθώς γίνεται αναφορά και στην προσπάθεια υπονόμευσης του «αισθήματος ασφάλειας στη χώρα» σε μια περίοδο κατά την οποία αυτό το αίσθημα βρίσκεται στο ναδίρ εξαιτίας ενεργειών και παραλείψεων της κυβέρνησης.

Επίσης δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι με κάτι τέτοια ενδέχεται να προκαλούν πλήγμα στον τουρισμό μας την κύρια πλέον πηγή εισοδήματος για χιλιάδες Ελλήνων;

Δείτε και εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Παραμύθια της Χαλιμάς γιά ανεγκέφαλους! Όποτε ζορίζεται το πολιτικό αληταριό εφευρίσκει ( made in USA ? ) ιστορίες με τρομοκράτες, ME TOO, παιδοκτονίες και παιδοφιλίες και δεν συμμαζεύεται. Όσο γιά τον τουρισμό που ανησυχείτε, κακώς ανησυχείτε. Δεν χαμπαριάζουν οι χοντροκώληδες της TUI από τρομοκρατικούς κινδύνους και άλλα παραμύθια. All inclusive με πενταροδεκάρες και ξερό ψωμί!!!

  2. Ρε αφειστε τον….ΘΒ 000 να το φχαριστηθει λιγακι! Τοσα….καλα εκανε για τη Πατριδα!

  3. Ο/Η .....ενας πρωην ενστολος που γνωριζει πολλα και πολλους.... λέει:

    ……re τι γινεται μια απο τα ιδια οπως και στην εφταετια τα μπαρ-γουμαν στον πειραια με την πορνεια , παρακουλουθηση χρηματισμους , εκβιασμους , απειλες , βαρβαροτητες και γενικα ασιατισμος τυπου τουρκοκρατιας και γενικα της ”αρπαχτης” και ”’ακροασεις” τηλεφωνικες και καταστροφες εκατονταδων οικογενειων μεσα απο κινησεις ατομων της ασφαλειας-εφοριας…….τα ιδια ακριβως απο την δεκαετια του 1950 εως τωρα απο βρωμοασιατες τη καταγωγη .

  4. Καλα στηριξτε τον Τσιπρα να τους κανει και αδριαντα. Πολυ θα γελασουμε την επομενη τετραετια. Ειδικα με εσας που επειδη δεν θελετε τον Μητσοτακη θα βγαλετε τον “gobackmrsmerkel”

    1. Έτσι τσακωθείτε ποιος θα πάρει την μερίδα του λέοντος στην συγκυβέρνηση από τις χορηγίες μου.

  5. Το ζουμί στην υπόθεση είναι άλλο.Οτι η Ισραηλινή κυβέρνηση έδωσε τα εύσημα στην ελληνική και με δημοσιεύματα και ανακοινώσεις ευχαριστιών .Επισης για να δέσει το γλυκό ανακάτεψε και τη μοσαντ,ότι είχε ενεργό ρόλο και βοήθεια…που σημαίνει ότι η συντεχνία έχει και συνεταίρο …γιατί όμως;Φιλαρακθα;από υποχρέωση ;Λογω εκλογών;Ας μην ξεχνάμε το ρόλο τις singular logic.

  6. Μπουμπούκο, κινδυνεύουμε από το ισλάμ που έλεγες παλιά ή όχι τώρα που ο κούλης σου έδωσε το υπουργείο δεν κινδυνεύουμε; Γιατί κάνατε σύμβαση με το πακιστάν να φέρετε και άλλους! Τέτοιο κατάντημα ούτε με τον Σημίτη που φώναζες στα κανάλια για τους κινδύνους. Και εδώ άμα δεν ήταν η μοσάντ,γύρευε τι θανάτους θα είχαν προξενήσει οι πακιστανοί! Πιο πολλούς και από τη δολοφονία με τα τρένα στα Τέμπη που πάτε να τα ρίξετε μόνο στον σταθμάρχη και όχι στις μίζες! Γιατί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και χειροκίνητα τρένα δεν κολλάει μπουμπουκο πρώην μακεδονομάχε που θα ψήφιζες και τα μνημόνια των πρεσπών, εσύ που διαδήλωνες στο Σύνταγμα και ξέχασες που τα ανθελληνικά ματ μας πνίξανε στα χημικά!

  7. Αφου ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ειναι αρχηγος της ΕΥΠ τι περιμενατε????? Θα σας φλομωσουν στις ΨΕ !!!!

  8. Τους πιο ανώμαλους, τους πιο διεφθαρμένους, με χρόνια πάθη, βάζουν σε θέσεις ευθύνης για να τους ελέγχουν.

  9. Φανερα η ολη υποθεση οζει…Μετα το τραγικο δυστυχημα των Τεμπων,επρεπε νε εφευβρεθει καποιο λογικοφανες αντισταθμισμα.Κατασκευασθηκε αυτο το μυθιστορημα με κινητρα οικονομικα.Πισω απο ολες τις τρομοκρατικες ιστοριες αλλα ειναι τα αιτια.Κυριως ,θρησκευτικα,πολιτικα η’ ιδεολογικα.Οι” κυριοι” αυτοι κανουν μεγαλο κακο στην Χωρα.Αισθανομασθε ανασφαλεις .Επι πλεον, βλαπτει και τον τουρισμο.Δηλ. “πηγαν για μαλλι και και βληκαν κουρεμενοι”!..Τελος, η Χωρα εχει κατακλυσθει απο αδεσποτους επενδυτες ,κυριως πακιστανους…Προσεχως, θα φτιαξουν και κομμα.
    Σημειωση.Πρωτος το ανακοινωσε ο κ. εισαγγελατος στο Μega και το συνεχισε στον Antena ο “χαζονικολακης” με τον υπουργο δημ. ταξης ,πρωην στελεχος της ΚΝΕ

  10. Η Ρωσίδα απ’ το Παγκράτι !!! Επιτυχία λέει το σενάριο της πολυβραβευμένης ΕΥΠ !!! υπό την αιγίδα του επίσης πολυβραβευμένου προϊσταμένου και σεναριογράφου της..Κούλη ΜιζοΚουλη.!!!
    Ε…πού είσαι πολυνίκη προϊστάμενε..έχει και μια Ρωσίδα στ’ Άσπρα Χώματα που έχει μαγαζί με “καποτες” και κατασκοπεύει το Σιρινα..μήπως ρε λαγωνικό Κ9 να επιληφθείς γιατί δε βλέπω άλλον να τη ξετρυπωνει..πριν φύγει κι αυτή !!! Άντε ρε χα’ι’βανια ..κλασομπανιερες !!! Κατουρληδες…

  11. ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ undercover που λένε και στο χωριό του

  12. Να δούμε πόσοι “επενδυτές” ανθάλληνς Πακιστανοί θα συλληφθούν και ποσοι θα απελαθούν αμέσως …

  13. Δηλαδή πρέπει να συγχαρούμε τον Κούλη που προστάτευσε τις ζωές μας?
    Αφησε μας να πεθάνουμε ρε καριόλη γαμω τα λεφτά σου.

Comments are closed.