ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ – ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΟΠΛΑ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
GINAIKA-AIMA-KAPITOLIO

Το CNN μετέδωσε πως μια γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς πυροβολήθηκε στο στήθος στη διάρκεια των επεισοδίων στο Καπιτώλιο.

Οι πηγές που μετέδωσαν την είδηση για τη γυναίκα που έχει δεχθεί τον πυροβολισμό, δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό κι αν πρόκειται για υποστηρικτή του απερχόμενου προέδρου ή όχι.

Στην Ουάσιγκτον επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για γενικευμένη ένταση σε όλη την έκταση της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Δείτε τη στιγμή που γυναίκα απομακρύνεται αιμόφυρτη επάνω σε φορείο  καθώς έχει δεχθεί σφαίρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εδώ δεν έχουμε διαδηλώσεις ούτε εξεγέρσεις γιατί το θύμα δεν είναι μαύρος ή μαύρη, oπότε δεν τρέχει και τίποτα, έτσι; Τους πείραξε που πήγαν ειρηνικά οι άνθρωποι μέσα στο καπιτώλιο να διαδηλώσουν αλλά όταν οι αριστεροί μαζί με τους μαύρους καίγανε, σπάγανε περιουσίες και δολοφονούσαν πριν από λίγο καιρό όλοι τους αποκαλούσαν ήρωες.

  2. Είδα ένα όραμα σε συνέχεια αυτού που είχα δει προ ολίγων ημερών… Για την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών… θα βγει ο στρατός σε όλη την επικράτεια των Η.Π.Α…
    Στρατιωτικός Νόμος… κεκαλυμμένος, για όσους ακόμη δεν καταλαβαίνουν…
    Από σήμερα θα γίνεται της Κολάσεως, κάθε ημέρα που θα περνά θα είναι και πιο Χαοτική από την προηγούμενη…
    Ο ξανθός Ιππότης θα τα ισοπεδώσει όλα…

  3. λετε να ζει ο Εϊπσταιν? θα γελασουμε και εδω στην Ελλαδα..

  4. Ακόμα και οι Αμερικάνοι ξεσηκώθηκαν… αλλά εδώ στο Ελλαδιστάν τα γιουσουφάκια προσκυνάνε Μητσοτάκηδες και Τσίπρες.

  5. Τι ακούγεται έτσι κλανκ κλανκ; Α ναι τα βραχιολάκια που θα φοράει ένας πορτοκαλί πορνόγερος σε λίγο.

    1. Ο Μπιντές που υποστηρίζεις θα βάλει τα βραχιολάκια;

    2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ.

    3. ενώ ο άλλος ανώμαλος παιδεραστής, παιδική πορνογραφία όπως κ ο γιος του, σου ταιριάζει. συναντιέστε στα ίδια τσατ η ανταλλάσετε υλικό; 2ον. ο τραμπ δεν έκανε πόλεμο, ενώ οι δημοκρατ.εχουν ξεσκίσει τους πάντες. 3ον. πρόεδρος γίνεται η σκυλαραπινα του παιδεραστή.

Comments are closed.