«ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ» η Κατερίνη με ΜΑΤ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ… «ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ»! Φοβερά πλάνα

Κοινοποίηση:
katerini-makedonia

 

Ρεπορτάζ 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(26/01/2019)

 

Στην Πλατεία Ελευθερίας τής Κατερίνης δόθηκε το βραδινό ραντεβού των νέων τής πόλης για να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους στο ξεπούλημα τής Μακεδονίας, άσχετα που ψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή στις 25 Ιανουαρίου 2019.

Πλήθος νέων παρά την συνεχόμενη βροχή κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία τής πόλης ενώ την πορεία τους την έκαναν στον πεζόδρομο τής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου με συνθήματα υπέρ τής Μακεδονίας.

Στην συνέχεια από την οδό Ανδρούτσου κατευθύνθηκαν προς την περιοχή όπου διαμένει η βουλεύτρια τού Σύριζα Πιερίας Μπέττυ Σκούφα.

Εκεί όμως υπήρχαν κλούβες των ΜΑΤ και διμοιρία ανδρών όπου φυλάγουν την κατοικία τής κυρίας Σκούφα, πληρώνοντας οι φορολογούμενοι την ασφάλεια τού σπιτιού της.

Από την διαδήλωση των νέων αποσπάστηκε μια ομάδα όπου και επιτέθηκε κατά των ανδρών των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ, ξύλα, σίδερα και πέτρες, ενώ τα ΜΑΤ απάντησαν με βόμβες κρότου λάμψης, με χημικά και δακρυγόνα.

Αυτό το φαινόμενο πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Κατερίνη, να γεμίζουν ΜΑΤ και κλούβες καθιστώντας την πόλη μας «εμπόλεμη περιοχή» με δακρυγόνα και μολότοφ μεταξύ αναρχικών και ΜΑΤ κοντά στην κατοικία τής βουλεύτριας Σύριζα Πιερίας Μπέττυς Σκούφα η οποία προκάλεσε τούς Πιεριείς με την υπογραφή της υπέρ τής Συμφωνία τών Πρεσπών, όπως και οι άλλοι δύο βουλευτές τού Νομού, Καστόρης και Τζαμακλής.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε πώς να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον δακρυγονοπόλεμο με τά χημικά να πέφτουν ανεξέλεγκτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπου οικογένειες με γέροντες και μικρά παιδιά αναγκάζονται να εισπνέουν τα χημικά μπαίνοντας στα σπίτια τους από τα παράθυρα και τις πόρτες.

Ακούστηκε δε ότι ένας ηλικιωμένος επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τα χημικά που εισχώρησαν στο σπίτι του έχοντας αναπνευστικό πρόβλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…………. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΠΠΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

Comments are closed.