“ΕΜΠΛΟΚΗ” ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ E-FOOD! Έξαλλη η λαίδη – Αυτόν σέρνει στα δικαστήρια…

Κοινοποίηση:
mareba-mitsotaki

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς για συμμετοχή της στην ιδιοκτησία της e-food, η οποία ήλθε στην επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο μετά από την δημοσιοποίηση μηνυμάτων προς διανομείς, με τα οποία απαιτούσε την αλλαγή των συμβάσεών τους, υπό την απειλή της λύσης της συνεργασίας τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία -όπως αναφέρει- έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης».

Η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είχε ή έχει σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Δείτε το tweet που έκανε η Μαρέβα Γκραμπόβσκι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ποια δικαιοσύνη κυρά μου?
    Σε μία χώρα που υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

  2. Πια Δικαιοσυνη κυρα μου.. της ημερας…’η της νυχτας..??? Τελος παντων.. ειτε της νυχτας ειναι…ειτε της ημερας ειναι..- κι οι δυο με το τηλεφωνο δουλευουν.. – το εβδομαδιαιο ”sms” της Λαιδης εσταλει και μαλιστα με επιτυχια !!! και στις δυο Δικαιοσυνες κι οποια ”κοψει” το νημα πρωτη.. θα ”παρει” και το Bonus !!! Eνα ταπερ ντολμαδακια απο τη συνταγη-κληρονομια της Πεθερας !!! την οποια και τιμουν..ασχετως κι αν εκεινη ηθελε…να ” μην τους ” βλεπει μπροστα της..!!! Συντομα κυρα μου θα μαθετε και εσεις πως ειναι και πως νιωθεις οταν πεσεις απο το ”Αλογο ” που καβαλησατε..!!! Τι ” Νταλτον ” και μ@λ@κιες..η Σημειολογια μετραει..!!!

  3. έτσι είκοσι χρόνια μετά θα μάθουμε για όλες τις απάτες του ζεύγους, όταν όμως έχουν όλα παραγραφεί

  4. Τι κακιασμένη, τι οχιά, τι εγωίστρια! Στοχοποιεί τον δημοσιογράφο που κάνει τη δουλειά του, δεν καλύπτει τα ανομήματα των ανόμων!

Comments are closed.