ΕΜΠΛΕΞΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο “ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ “ΠΟΛΥΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ” ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ. ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
6ss-72

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα οδηγηθεί ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του ενώπιον του ανακριτή μετά την προθεσμία που έλαβαν σήμερα για τις απολογίες τους.

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή στις 9.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου για να λογοδοτήσουν για τα κακουργήματα και τα πλημμελήματα που τους βαρύνουν.

Η δικογραφία που διαβιβάστηκε στον ανακριτή αφορά τις δύο, σκηνοθετημένες από τον ίδιο τον βασικό κατηγορούμενο σύμφωνα με την δικογραφία, επιθέσεις έξω από το σπίτι του Μ. Φουρθιώτη, αλλά και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών που εξαπέλυσαν οι δύο συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή. Ο Μ.Φουρθιώτης, σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, είναι ο ηθικός αυτουργός όσων έγιναν έξω από το σπίτι του αλλά και εναντίον αστυνομικών, καθώς του καταλογίζεται ότι έναντι αμοιβής που κανόνισε με τους δύο δράστες οργάνωσε τις δήθεν επιθέσεις. Φέρονται επίσης να είχαν συστήσει συμμορία για τη διάπραξη των πράξεων τους.

Παράλληλα ο παρουσιαστής ερευνάται με εισαγγελική εντολή και όσον αφορά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη αλλά και για άλλες υποθέσεις, όπως οικονομική του δραστηριότητα, η χρήση πλαστών εγγράφων κ.α. που καταγγέλθηκαν πριν λίγο καιρό σε βάρος του.

Τι μεταδίδει ο συντάκτης μας Νίκος Τσιαμτσίκας από την Ευελπίδων

Κρατούνται όλοι μέχρι ν απολογηθούν το Μ Σάββατο το πρωί. Αρνούνται όλοι τις κατηγορίες. Οι φερόμενοι δράστες με τα καλάσνικοφ ισχυρίζονται ότι το στίγμα απ’ τα τηλέφωνα τους θα δείξει ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο συμπλοκής στη Ν. Ερυθραία. Ο φουρθιώτης φάνηκε ανήσυχος στον ανακριτή και ζήτησε ν απολογηθεί σήμερα πράγμα δικονομικώς αδύνατον καθώς η δικογραφία θα παραδοθεί την Παρασκευή το βράδυ στους συνηγόρους.
Στο κατηγορητήριο πάντως μεγαλύτερο χώρο πιάνει το ποινικό μητρώο Φουρθιώτη απ’ ότι όλων των άλλων τριών μαζί. Είχαν προσαχθεί συνολικώς 9 άτομα εκ των οποίων μόνο για τους τρεις και τον Φουρθιώτη  έδεσαν οι κατηγοριες. Οι τρεις είναι σεσημασμενοι για βαριές σωματικές βλάβες και η κατηγορία είναι σύσταση συμμορίας όχι εγκληματικής οργάνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Δέν μπορείτε νά βάλετε μία άλλη φωτογραφία;Δύο ανώμαλοι ψυχάκηδες αλλά ό δεξιά μέ τά αλλόκοτα μάτια λένε ότι είναι πρωθυπουργός τής Ελλάδας.Λένε.
    Γιάννης Λάκων

  2. Έχει παιδί αυτός; Αν ναι πρέπει να το σκεφτεί και να μιλήσει για να καθαρίσει τό όνομά του, να πει ποιοι κρύβονται από πίσω και τον έβαζαν να κάνει αυτά τα πράγματα, να οργανώνει δολοφονίες δημοσιογράφων. Εκτός αν φοβάται ότι θα το σκοτώσουν. Αν αυτοκτονήσει καλύπτει αυτούς που θα συνεχίσουν τη ζωή τους βρίσκοντας νέα θύματα που θα εκτελέσουν τα άνομα σχέδιά τους και θα κρυφθούν από πίσω τους.

  3. Από σύσταση εγκληματικής οργάνωσης(κακούργημα) το άλλαξαν σε σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα) και η τελική ποινή θα είναι με αναστολή. Οπότε ελεύθερος και ωραίος για να μην καρφώσει άλλους πιθανόν από το Μαξίμου. Να το θυμάστε ότι έτσι θα γίνει γιατί η δικαστική εξουσία κατάντησε η λεκάνη που χέζει η πολιτική εξουσία. Αυτό λέγεται Δημοκρατία της Μαφίας.

  4. Με δολοφονους Αστυνομικων πηγε να ξανακερδισει την Αστυνομικη του φυλαξη? Για εμενα κανενας δεν πρεπει να του το συγχωρησει αυτο,και να μπει μεσα γιατι εχει κανει ζημια σε πολυ κοσμο,και Ηθικες βλαβες και σωματικες και ψυχικες.Μεσα να κανει το Γιουσουφακη σε κανεναν Ισβιτη να ξεμπερδευουμε απο τετοια αποβρασματα

  5. ΝΔ(ΝΕΑ= ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ,ΔΩΣΥΛΟΓΙΑ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,
    ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,

  6. Εδώ όλοι ξέρουμε ότι έκανε λάθος.ο μαλακας πήγε με μπράβους στον βρουτση.οι δουλειές δεν γίνονται έτσι….. πρώτα έβγαζε ένα βίντεο,να καει κάποιος πολιτικός καί μετά οι άλλοι θα γυρναγαν σαν μαϊμούδες μέχρι και τά πανηγύρια.πουλωνταςνταιλικι στο Βρούτση ,τους έδωσε χρόνο να αντιδράσουν με στρατηγικό χτύπημα.αν χτυπούσε πρώτα αυτός,τώρα όλοι θα έτρεχαν..

  7. Να δω τώρα ποια τουρκοκάναλα θα ουρλιάουν για εγκληματική οργάνωση ΝΔ.

  8. Αμφισβητείται την Ελληνική Αστυνομία κάι την δικαιοσύνη; Χμμμμ σας πληροφορω λοιπον ότι αυτος πολύ σύντομα θα κάνει παρεα στον Κόσμο μέσα στην φυλακή!

  9. Αυτή ήταν, είναι ,και θα είναι η δεξιά και τα τσιράκια της ,τι δε καταλαβαινετε!! Στείλτε τους αδιαβαστους

  10. Θα τον αυτοκτονήσουν. Προφανως εκβιαζε για ξενοπηδηματα πολιτικών, εκδοτών, επιχειρηματιων, δημοσιογράφων. Ήταν και πισω από την απόπειρα Χίου και Μπαξεβανη, οπότε δεν τον βλέπω για πολύ.

    Σε λίγο καιρό θα τον δεις κρεμασμένο στο κελί του.
    Ενα μουν..πανο λιγότερο.

  11. βρειτε γραφειο κηδειων….. οι “μητσοτακηδες” εχουν ποιασει ηδη “δουλεια”….. κανενας δεν προκειται να τους “χαλασει” την μπιζνα….. εδω ο αλλος καηκε σα το ποντικι στην φακα…..

    1. Ακριβώς. Προφανώς ήξερε τι πήγε να παιχτεί και την έκανε με….ελαφρά. Ή την ειδοποίησαν και την έκανε ή αυτή τον έδωσε προκειμένου να μην μπει και αυτή στη δικογραφία.

  12. Τέτοια ντροπή δεν ξανάγινε ένας άφυλλος να κάνει ότι θέλει ένα ιστορικό κόμμα σαν την Νέα Δημοκρατία, φαντάσου τι σαπίλα θα χεις στους κόλπους της αυτό το κόμμα

  13. Μέχρι το Σάββατο που θα απολογηθεί… Θα έχει πάρει το μήνυμα μέσω δικηγόρου για να μην μιλήσει….

  14. Σίγουρα, θα του τάξουν γη και ύδωρ για να το βουλώσει. Αν είναι βλάκας ας το κάνει. Αυτοί θα καλοπερνάνε έξω, ελεύθεροι, και αυτός στη φυλακή. Αν συνειδητοποιήσει ότι θα μείνει αρκετό καιρό μέσα και απειληθεί με εκποίηση της περιουσίας του λόγω βλάβης του δημοσίου ίσως και μιλήσει.

  15. τον βλέπω να παθάινει ξαφνικά ‘αλλεργική αντίδραση’ εντελώς τυχαία πάντα και να πεθαίνει προτού ανοίξει το στόμα του για αυτούς που έχει στο χέρι του για τη ΝΔ.

    1. κανείς δε θα λυπηθεί για ενα τέτοιο κωλόπανο

  16. Ο συνήγορος των δύο για να “χρυσώσει το χάπι” τους αποκάλεσε “φουκαράδες βιοπαλαιστές”! Φουκαράδες με καλάσνικοφ και 31.000 ευρώ πρόχειρα στο σπίτι, δέν είδαμε άλλους. Αυτός είναι ο ρόλος τελικά των δικηγόρων; Αντί να υπηρετούν την αλήθεια προσπαθούν να βγάλουν λάδι εγκληματίες και ποινικούς; Γι’ αυτό άλλωστε πληρώνονται θα μου πείτε. Και θα συμφωνήσω μετά λύπης μου…!

  17. Oλοι το ξέρουμε και σεις οι δημοσιογράφοι ακόμη καλύτερα, ότι θα εξελιχθεί σε φούσκα η όλη υπόθεση;

Comments are closed.