ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ!!! Θρασύτατη ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ της Αλβανίας: «Ο Φρέντι Μπελέρης εμπλέκεται σε εγκληματική δραστηριότητα»

Κοινοποίηση:
ΕΩΔΦΒΦ

Η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, προχώρησε σε μία θρασύτατη δημοσίευση στο Twitter για τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Ειδικότερα, απαντάει στην ελληνική πλευρά κάνοντας λόγο για μη σεβασμό των θεσμών της Αλβανίας ενώ κατηγορεί τον Μπελέρη για εγκληματική δραστηριότητα ενάντια στις «ελεύθερες και δίκαιες εκλογές» της Αλβανίας.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε πώς οι Έλληνες φίλοι μας έχουν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν μια δικαστική απόφαση στη χώρα μας, όταν τα σκληρά αποδεικτικά στοιχεία που αναζητούσαν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολα – Ο Φρέντι Μπελέρη έχει πιαστεί να εμπλέκεται σε εγκληματική δραστηριότητα κατά των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας.

Μάλιστα συνεχίζει την προκλητική ανάρτησή της λέγοντας «Δεν καταλαβαίνουμε πώς το να είναι Έλληνας υπήκοος τον εξαιρεί από το νόμο ως πολίτης της Αλβανίας. Προτρέπουμε τους Έλληνες φίλους μας να απέχουν από δηλώσεις που δεν δείχνουν σεβασμό προς τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας μας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι σύμπτωση! Και στην Ελλάδα ο Ηλίας ο Κασιδιάρης είναι στην φυλακή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, επειδή αγαπάει την Ελλάδα, όπως ο Φρέντυ!!! Τελικά, στις βρομοδουλειές, Ελλάδα-Αλβανία συμμαχία!!! Τι Κούλης, τι Ράμα, τα ίδια σκ@τ@…

  2. Ταΐστε την πουτάνα και θα σας πει κι άλλα. Δώστε κι άλλα επιδόματα στις τσούλες της καριόλας.

  3. Σήμερα είναι ημέρα που ένας ήρωας ανταμείβεται για την επιλογή του να ακολουθήσει τον δρόμο της Αρετής.
    Προσπέρασε τον πλούτο και τις δάφνες της Κακίας και τέσσερεις τοίχοι του κλείνουν τον δρόμο.
    Η γιορτή της δημοκρατίας αντιδιαστέλλεται με την Ελευθερία.
    Ηλία, μαζί σου και σήμερα.

  4. Αυτοί, προσπαθούν να συγκροτήσουν μία ενιαία εθνική οντότητα κλέβοντας, παρασιτώντας. Το δικό μας κράτος αποδομείται και πλήθη ηλιθίων επικροτούν τους βιαστές τους.
    Αξίζουμε τον προορισμό μας.

  5. Χα ΧΑ ΧΑ…τα Αλβανά μας κοπιάρουν κανονικότατα!!
    Εδώ στο Ελλαδιστάν έχουν βάλει στη φυλακή σαν εγκληματική οργάνωση ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα του μοναδικού εθνικιστικού κόμματος με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Μάρτυρες κατηγορίας κάτι κουκουλοφόροι που παίρνουν ακόμη και σήμερα επιδόματα για τις καταθέσεις που έδωσαν.
    Τον Ηλία Κασιδιάρη Πρόεδρο ενός άλλου εθνικιστικού κόμματος τον έχουνε φυλακή με την ίδια κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης χωρίς να υπάρχει τίποτα στο κατηγορητήριο μεμπτό, εκτός αν θεωρείται το να πεις ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες λόγος μίσους, απαγορεύοντάς του επίσης να έχει οποιαδήποτε επαφή με τους υπερήλικες γονείς του! άκουσον άκουσον!!!
    Τώρα σε κάποιους ηλίθιους Έλληνες φαίνεται άσχημο που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα οι κατσαπλιάδες!

Comments are closed.