ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Ο Τσίπρας καταθέτει αύριο προτάσεις για τον κορονοϊό…

Κοινοποίηση:
tsipras-mitsotakis-630x384

Σειρά επαφών ξεκινά από αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τις νέες εξελίξεις για την πανδημία του κοροναϊού.

Η αρχή θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα όπου θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καλογήρου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη ζητώντας μια κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Δευτέρα για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γελάνε μέχρι και οι Εύζωνες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Άλεξ θα καταθέσει τις προτάσεις του για να μας ξανασώσει. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Χαχαχαχα η φωτό όλα τα λεφτά ,βλέμμα Μητσοτάκη στο τσιπραλβανο
    Εν τω μεταξύ ρε τσιπρουλα τη στιγμή που προσπαθούμε να μαζέψουμε το χαλί που έφερες στη χώρα ,έρχεσαι με προτασεις για τον κορονογιο;;
    Είσαι τιποτας

  3. ΤΣΙΠΡΑΣ: η απόλυτη καταστροφή , ευτυχώς που δεν ήταν στην κυβέρνηση αυτος ο βλάκας , θα ειχε γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομεταναστες, εκατομμύρια θα κυκλοφορουσαν στους δρόμους , αεροπορικός θα ερχόντουσαν

Comments are closed.