ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ – ΟΙ “ΚΟΛΛΗΤΟΙ” ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

Κοινοποίηση:
nisyros

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σοβαρή υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος αρχαιοφύλακα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μέσα σε υπόγειο χώρο που του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία του στη Νίσυρο. Ο 50χρονος αρχαιοφύλακας παραμένει ελεύθερος και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Εκτός ίσως από τους “υψηλούς φίλους” του, οι οποίοι μάλιστα φρόντισαν να τον “εξαφανίσουν” από το πρώτο λεπτό που έγινε η καταγγελία για κακοποίηση.

Πάντως φαίνεται πως οι κατηγορίες αυξάνονται για τον 50χρονο αρχαιοφύλακα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έδινε ναρκωτικά σε 14χρονο – όπως αναφέρει το παιδί στην κατάθεσή του – για να τον προσεγγίζει και μάλιστα κατ’ επανάληψη. Η σχετική κατάθεση έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και αναμένεται να απαγγελθεί η ανάλογη κατηγορία. Συνολικά οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 11, με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι έτοιμη να διαβιβάσει τον φάκελο στη Δικαιοσύνη η οποία θα κρίνει εάν θα ασκηθούν νέες διώξεις.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο αρχαιοφύλακας είχε συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Προσέγγιζε συνήθως τα παιδιά σε μία παιδική χαρά και τα οδηγούσε στον υπόγειο χώρο που του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία του. Κάποια από τα παιδιά τον γνώριζαν λόγω και της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας τοπικής ομάδας. Πολλοί από τους γονείς τον ήξεραν προσωπικά και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα φέρεται να έκανε. Συγκεκριμένα φέρεται να έβαζε τα παιδιά να δουν ταινίες πορνό ενώ είχε δίπλα του μία φουσκωτή κούκλα.

Η κούκλα, ερωτικά βοηθήματα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που «βλέπουν» ποιος έμπαινε στον υπόγειο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Όμως ο αρχαιοφύλακας παραμένει… άφαντος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. … φταίει που όλοι οι νεοφιλελεύθεροι αναρχοκομμουνιστές και όλοι οι άναρχο φασίστες αριστερό δεξιοί πηδάνε τα παιδάκια ..!!!
    Βγάλτε τον ρε έξω…να τα γ@μησει όλα αυτά τ’ αποβρασματα στο γόνατο…τι περιμένετε..???
    Μόνο αυτός μπορεί να τους κλείσει τα σπίτια μια και καλή.. !!! Άντε καραγκιοζηδες με τα γουνάκια…!!

  2. Θα το λεμε και θα το ξαναλεμε αλλα πρεπει να προσεχουμε.
    ΔΙΩΞΤΕ ΑΜΕΣΑ την Μενδωνη και την Παναγιωταρεα. Τι διαολο “δόντι” έχουν τοσες δεκαετιες; Ξερουν πραγματα;

Leave a Response