ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, 600.000 ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 717! ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΙ 7 ΣΤΟΥΣ 14 ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ!

Κοινοποίηση:
tempi1

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκαν την Τρίτη στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, αναφορικά με την μη ολοκλήρωση του κρίσιμου έργου για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη.

Τα δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή καταβολής χρηματικής εγγύησης 600 χιλιάδες και 10 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού έχουν ήδη βρεθεί 7 από τους 14 κατηγορουμένους της ΕΡΓΟΣΕ. Αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή υψηλότατων εγγυήσεων.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους από την θυγατρική του ΟΣΕ. Θα ακολουθήσουν 4 στελέχη της εμπλεκόμενης δημόσιας Διαχειριστικής Αρχής για την υλοποίηση του προγράμματος για το επίδικο έργο.

Οι τελευταίοι θα είναι οι 5 κατηγορούμενοι από την πλευρά της κοινοπραξίας, η οποία ανέλαβε την εκτέλεση της Σύμβασης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και που τα βρήκε ο δημοσιοϋπάλληλας τόσα λεφτά για εγγύηση; Δεν πρέπει η Α.Α.Δ.Ε. να ελέγξει την πηγή αυτών των χρημάτων; Αλλά θα μου πεις, άλλοι λαδιάρηδες αυτοί και θα ‘χεις και δίκιο.

  2. “”” Ευρωπαία Ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα ””” ελληνιδα και θα κανει αντικειμενικα την δουλεια της;;;;; Καλο ανεκδοτο και αυτο…..

  3. Από ποιόν ή ποιούς Τραπεζικούς λογαριασμούς έχουν βγει τα εκατοντάδες €χιλιάσικα για τις εγγυήσεις, ώστε να μην πάνε Φυλακή αυτά τα καθάρματα?

  4. …πού τα βρήκε ρε ο άλλος τα 600 χιλιάρικα και τα έδωσε εγγύηση…

  5. τρωγανε καλα φαινεται εκει στην ΕΡΓΟΣΕ ,αφου τα 600 χιλιαρικα ειναι γι αυτους στραγαλια.
    Η ερωτηση ειναι οτι οι επιχορηγησεις της ΕΕ για την υλοποιηση της λεγομενης συμβασης 717 αντι να πανε για εργα πηγαινανε στις τσεπες τους? Υπαρχουν πολλοι ελληνες πολιτες που εχουν την ευχερια να διαθετουν τα 600 χιλ ανα πασα στιγμη? ερωτησεις κανουμε

  6. Μας δουλευουν η μου φαινεται ;;;;Επρεπε να υπαρχει εγγυηση εδω ;;; Επρεπε κατ ευθειαν μεσα.Τι εγγυηση και @@@ .Τοσα χρηματα που τα βρηκαν ;;; Αφου τα ειχαν τοσααααα τα δηλωναν ;;; Μονο ο ηλιθιος φτωχος λαος πρεπει να δινει αναφορα που τα βρηκε και που τα ξοδευει ;;; Αυτοι μας δινουν αναφορα ποσα εχουν και απο που τα μαζευουν και που και πως και ποσα και τι αγοραζουν ;;;; Τα χερια και το μυαλο σας που τα εχετε λαε ;;;;

  7. Χίο ο κόσμος δηλ.η μαζα παρακολουθεί επιλεκτικά ότι είναι hashtag για όσο είναι .Για τον δολοφόνο της κοπέλας έβγαλαν άμεσα όλο το φάκελο του στα σάιτ .το ποινικό του παρελθόν για την περίπτωση της βιτριολιστριας και της βιτριολισμενης μουγκα στα σάιτ μουγκα ακόμη και στα δικαστήρια και για τις δύο για το ποινικό παρελθόν τους ..όλα αλά καρτ και επιλεκτικά ..η Ακρίτα ακόμη και σήμερα μίλησε για την εστία και το βήμα ως υπερασπιστική της γραμμή για το μακελειό του πρώτο έβγαλε όλα τα απόλυτα του πρωθυπουργικου ζεύγους στη φόρα όλοι μουγκα .και εν πάση περιπτώσει απο τους γονείς των Τεμπών περίμενα έστω και ένα να κάνει αναφορά στη τραγωδία στο μάτι ..κατέληξα ότι όλοι την πάρτη τους κοιτάζουν .το διαβάζουμε τώρα ως πληροφορία το τεράστιο ποσό της εγγύησης και τρέχουμε να το κάνουμε hashtag στο Χ Για τα likes την ουσία για το ποιος πληρώνει την εγγύηση αύριον όλοι θα την έχουν ξεχάσει…πάντως εγώ μόνο μακελειό διαβάζω και σετφαρω δύο σάιτ του για να μαθαίνω τα νέα πριν ακόμη γίνουν νέα για τους υπόλοιπους

Comments are closed.