ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ;;;; Μόνο με εμβόλιο ή self test – Πάλι με τα χαρτιά στο χέρι, μας στέλνουν στο χωριό

Κοινοποίηση:
diodia-prostima-23-4-21

Να αποτρέψει τη γενικευμένη αίσθηση που τείνει να παγιωθεί πως έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό θέλει η κυβέρνηση, θέτοντας συγκεκριμένους κανόνες στις άρσεις περιορισμών, ώστε να αποφευχθεί η γενική χαλάρωση σε όλα τα επίπεδα.

Τι νομίζατε δηλαδή; Ότι θυσιάστηκε το Πάσχα για να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε μετά; Αμ δε…

Σε αυτό το πλαίσιο, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, οι οποίες θα απελευθερωθούν στις 15 του μηνός, όπως επανέλαβε και χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, θα γίνονται μόνο με την επίδειξη αρνητικού self-test ή βεβαίωση εμβολιασμού, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί εάν θα πρόκειται για βεβαίωση μιας ή δύο δόσεων. Ο στόχος είναι προφανής: να μπει φρένο στη διασπορά του ιού στην περιφέρεια, όπου τα νοσοκομεία είναι λιγότερα, αλλά και να εμπεδωθεί πως ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και η πανδημία είναι ακόμα παρούσα. Κυβερνητικές πηγές εξάλλου τονίζουν πως βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου δραστηριότητες και ιός συνυπάρχουν και πρέπει το στοίχημα να κερδηθεί μέχρι το τέλος Μαΐου, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια πισωγυρίσματος. Το ολικό lockdown άλλωστε στην Κάλυμνο δείχνει πως ο κίνδυνος «υποτροπής» είναι ακόμα υπαρκτός.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΙΟΠΟΙΗΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  2. Τέλεια. Αυτό είναι το σωστό και σε όποιον αρέσει.

  3. τωρα να δεις επανάσταση του καναπε βρίσιμο απειλες απο το ιντερνέτι και οταν βρεθείς απέναντι στον μπατσο σουζαααααααααααααααααα

  4. Καλαμας ελεγε ο Λεβεντης ζωα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΣΑΜΑΡΟΤΑ

  5. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ , ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ & ΤΟ ΑΠΑΡΤΗΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ,
    10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
    ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.

  6. Ο εμβολιασμενος γιατί να μην κάνει τεστ;;;; Αφού μπορεί να φέρει και να μεταδίδει τον ιό… Τι βλ@κειες είναι αυτές;;;

Comments are closed.