ΕΛΕΟΣ…!!! Στέλνουν αρματαγωγό πλοίο στη Λέσβο για προσωρινή διαμονή οικογενειών λ@θρομεταναστών

Κοινοποίηση:
1

Αρματαγωγό πλοίο μεταβαίνει αυτή την ώρα στη Λέσβο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την προσωρινή διαμονή των οικογενειών που πέρασαν στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου και έπειτα.

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το πλοίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για οικογένειες, ενώ οι υπόλοιποι νεοεισερχόμενοι θα μεταφέρονται σε αστυνομικά τμήματα και προαναχωρησιακά κέντρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να το στείλουν εκεί που το χρειάζονται οι Έλληνες να μην δεχτούν να τους βάλουν μέσα σε κόψει το κεφάλι του ο Κούλης που θα τους πάει.

  2. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΧΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΒΑΠΟΡΗΣΙΟΥΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

  3. Μας δουλευουνε ενδοχωρα θα τους πανε νυχτα σαν τους κλεφτες τοχουν ξανακανει…..το Π.Ν καταντησε ΤΑΧΙ ΒΟΑΤ λαθραιων……….σιγα μην απελαση κανενα μην ξεχνανε ποσες Μ.κ.Ο εχει η οικογενεια Μητσοτακη που ασχολουνται μονο με αυτους πρωτα δηλαδη με την τσεμπη τους και μετα με αυτους……

  4. Πρώτα από όλα γιατί στέλνουν αυτό το οχηματαγωγό για να πάρουν τους βρομιάρηδες? Πας καλά ρε Κούλη? Επέστρεψε τους πίσω, κανένας βρομιάρης στην ελληνική επικράτεια.

Comments are closed.