ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! Δήμος Αθηναίων: 40 προσλήψεις με μισθούς έως 3.500 ευρώ για τα hot – spot

Κοινοποίηση:
1

Σε προσλήψεις με μισθούς έως 3.500 ευρώ τον μήνα προχωρά ο δήμος Αθηναίων για να στελεχώσει την ανοιχτή δομή Φιλοξενίας Αιτούντων άσυλο και Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών Τρίτων Χωρών στον Ελαιώνα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) απηύθυνε τη Δευτέρα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου 35 ατόμων διαφορετικών ειδικοτήτων με τις αποδοχές να ξεκινούν από τα 1.700 ευρώ.

Οι συμβάσεις αφορούν στο χρονικό διάστημα έως την 31η Δεκεμβρίου 2020 ενώ υπάρχει η δυνατότητα παράτασής τους εφόσον η ΕΑΤΑ Α.Ε εξακολουθεί να έχει την αρμοδιότητα διαχείρισης του προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Παράλληλα, προκηρύχτηκαν επιπλέον 5 θέσεις για την υλοποίηση του έργου «Πρόγραμμα Στέγασης για Αιτούντες Άσυλο» σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Σύμφωνα με τις δύο παραπάνω πρόσκλησεις (διαβάστες τις εδώ και εδώ), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 7 Φεβρουαρίου να διεκδικήσουν μία από τις ακόλουθες θέσεις: (1) Υπεύθυνος Έργου, (1) Συντονιστής Έργου, (1) Οικονομικός Υπεύθυνος, (4) Στελέχη Διοικητικής Υποστήριξης του έργου, (5) Κοινωνικοί Λειτουργοί, (2) Ψυχολόγοι, (5) Τεχνικοί, (3) Συντονιστές δομής, (1) Υπεύθυνος Επικοινωνίας / Ευαισθητοποίησης Κοινότητας, (3) Διοικητικά Στελέχη, (2) Οδηγοί, (12) Διερμηνείς.

misthoi-1

Η αμοιβή για κάθε συμβασιούχο, ανά θέση και ειδικότητα, που θα απασχοληθεί για την εκτέλεση του έργου των προσκλήσεων, ανέρχεται:

χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (3.500,00 €) μηνιαίως, για τη θέση Υπεύθυνου Έργου,
– στο ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) μηνιαίως, για τη θέση Συντονιστή Έργου,
– στο ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) μηνιαίως, για τη θέση Οικονομικού Υπεύθυνου,
– στο ποσό των δύο χιλιάδων εκατό ευρώ (2.100,00€) μηνιαίως, για τη θέση Υπεύθυνου Τμήματος Λογιστηρίου,
– στο ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.000,00 €) μηνιαίως, για την κάθε θέση Ψυχολόγου του Έργου,
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) μηνιαίως, για την θέση Στελέχους Λογιστηρίου (Accounting),
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00€) μηνιαίως, για τη θέση Διοικητικού Στελέχους – Τμήμα Λογιστηρίου,
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) μηνιαίως, για την κάθε θέση Τεχνικού,
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) μηνιαίως, για την κάθε θέση Συντονιστή δομής,
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) μηνιαίως, για την κάθε θέση Οδηγού,
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) μηνιαίως, για την κάθε θέση Κοινωνικού Λειτουργού του Έργου,
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) μηνιαίως, για την θέση Στελέχους διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας (HR – Payroll),
– στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00€) μηνιαίως, για τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας/ Ευαισθητοποίησης Κοινότητας,
– στο ποσό των χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ (1.750,00€) μηνιαίως, για τη θέση Διοικητικού Στελέχους –Τμήματος Προμηθειών (Junior),
– στο ποσό των χιλίων επτακοσίων ευρώ (1.700,00 €) μηνιαίως, για την θέση Στελέχους Παρακολούθησης Έργου και Διαχείρισης και Ανάλυσης Δεδομένων (Project Reporting – Data Manager),
– στο ποσό των χιλίων επτακοσίων ευρώ (1.700,00 €) μηνιαίως, για την θέση Στελέχους παρακολούθησης διαφάνειας διαγωνιστικών διαδικασιών (Transparency Reporting)».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Δεν θα τα χαρούν τα κοπρόσκυλα που θα πάνε να δουλέψουν εκεί…. σύφιλη χολερα ηπατίτιδα μινιγγιτιδες ,ψώρα και εκατοντάδες άλλες άκρως μολυσματικές δερματικές ασθενειες θα τους τα φάνε ….για θεραπείες , χωρίς να υπολογίσουμε τα μαχαιρώματα και τον κίνδυνο να τους κάψουν ζωντανούς οι ισλαμοκανιβαλοι για ψύλλου πήδημα….

 2. Ο Κούλης μένει πιστός στόν όρκο πού έδωσε στά στά αφεντικά του Μέρκελ καί Σόρος ότι θά
  αποτελειώση τήν αποστολή πού τού ανέθεσαν τήν ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.Οί Μητσοτάκηδες
  ένα ένα προδοτικό σκατόσογο.Πατέρας δοσίλογος καί αρχαιοκάπηλος.Γιός καί κόρη προδότες
  μεγάλης ολκής.Κακό ψοφο νάχουν.
  Γιάννης Λάκων

 3. Αγοράζει ο Δήμαρχος η περιφέρεια και το πολιτικό σκυλολόι ψήφους για την επόμενη και ξεπληρώνει όλη η παρέα ψήφους που πήραν . Έτσι κάνουν με τις ΜΚΟ εάν δείτε προκηρύξεις τι πληρώνουν για το προσωπικό που θέλουν και φυσικά με χρήματα μας και όχι την Ευρωπαϊκής ένωσης . Καλό φαγοπότι και ως αφορά την χώνεψη να σας σταθούν στο λαιμό βρωμοπολιτικά λαμόγια .

 4. Μην ξεχασετε να κανετε και καλες πι@@ες στους λαθρο,για να μην μας πουν αφιλοξενους.

 5. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ???
  ΠΕΡΙ ΤΑ 1700 ΕΥΡΩ !!!!!!
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ …. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

 6. Μισό παιδιά,να φύγουν οι ανθέλληνες του σύριζα και τότε θα έρθουν οι πατριώτες της νέας δημοκρατίας να επιστρέψουν την Ελλάδα στους Έλληνες και να διώξουν και τον τελευταίο λαθρομετανάστη!!Μόνο ο κούλης ο υπερπατριώτης μπορεί να το κάνει,αρκεί να φύγει ο σύριζα!
  Αυτά δεν λέγατε ρε νουδούλες ψηφοφόροι?Αυτά λέγατε,φάτε σκατά τώρα.

 7. τρεξτε να τους “ανακουφιζετε” κιολας….
  τρεξτε ηλιθιοι “φιλανθρωποι”!
  ιδεα δεν εχετε τι παιχνιδια παιζονται…..
  οταν θα σας πνιξουν τοτε να δουμε ποιος θα σας σωσει!

  1. ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ATHENS NAVIGATOR. ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚωΛΟΝΑΚΙΟΥ (ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ) ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ATHENS NAVIGATOR ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ «ΠΟΛΥΚΛΩΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Α.Ε.» !!!!!!!!!!!
   ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ(ΜΑΓΓΙΡΕΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΤΕΝΤΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ…) ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΧΩΛ ΣΤΟ ΚωΛΟΝΑΚΙ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ.
   ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ(ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ) Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΙΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ «ΝΙΚΗ ΑΕ». ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΚΜΑΙΕΥΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΗΘΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΤΟ ΤΗΛ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ (Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΚΗ) ΠΟΥ APXIKA ΚΑΠΩΣ ΜΑΣΗΣΕ Η ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ «ΤΥΠΙΚΑ» ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ «ΜΟΛΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ»… ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90

 8. Τρέχετε σιχαματα προδότες. Σας κούνησε το μαρούλι ο αντίχριστος. Τρέχετε να προλάβετε την προδοσία στη πρώτη γραμμή.
  Οι υπόλοιποι καλό ύπνο.

  1. Τέτοιον ξεφτιλησμο δεν εχω ξαναδει απο την χωρα που γενηθηκα. Και παλι λεω….μια σοβαρη δικτατορια θα μας σωση και μονο. Ολοι τους στο απόσπασμα, και της Καισαριανής είναι ακομα ανοικτο για πρακτηκη.

Leave a Response