ΕΛΕΟΣ! Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2023

Κοινοποίηση:
Eurovision

Ο Victor Vernicos με το τραγούδι «What They Say», που έγραψε ο ίδιος, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ.

Ο 16χρονος είναι ο νεότερος τραγουδιστής που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού. Στην επιλογή του κατέληξε η Επιτροπή της ΕΡΤ και η 70μελής Επιτροπή Κοινού. Απόσπασμα από το τραγούδι προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι Ελλάδα και Κύπρος θα εμφανιστούν μαζί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, στις 11 Μαΐου. Στον πρώτο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, θα συμμετάσχουν 15 χώρες και μόνο οι δέκα με την υψηλότερη βαθμολογία από το τηλεοπτικό κοινό θα προκριθούν στον τελικό της 13ης Μαΐου. Οι χώρες που προκρίνονται αμέσως στον τελικό είναι οι: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

Πάρτε μια γεύση από το «What They Say»

 

Το όνομα του Βίκτωρα δεν είναι γνωστό στο κοινό, καθώς είναι μόλις 16 ετών και τώρα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μουσική. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Fake Club», στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους και έκανε την παραγωγή.

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision. Άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 4 ετών, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα 11 του άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα μουσικής τεχνολογίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μουσουλμανικός αμανές με αντίλαλο από τά χαμηλής ποιότητας ηχεία τού τζαμιού.

  2. Εχεσθηκαμεν. Από τότε που βγήκε η μουσατη ορκίστηκα και δεν το ξαναείδα.

  3. αμανεδες με αντιλαλο? χαχαχαχαχχ

  4. Θα μπατώσει στα σίγουρα με αυγά και γιαούρτια….Τι άναρθα κρωξίματα σαν το Λούλη στο κοτέτσι της κυραμαριγώς είναι αυτή η μαγευτική μελωδία;;Τη μποφίλιο είχε δασκάλα;;

  5. ΦΑΤΣΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ

  6. Καθαροί αλαλαγμοί μουεζίνη! Δε περίμενα τίποτε άλλο από μια χρεωκοπημένη μπανανία!

  7. And the winner is…Ζελενσκυ! Το χουμε βαρεθει πια το παραμυθι!

  8. Τοσο για πεταμα εχουν την Ελλαδα ; Τι ειναι αυτο;;; Ασμα διαολου η αυτος που το λεει ειναι τυφλα στο μεθυση και ακουγετε σαν να τραυλιζει.Ελεος! Τιποτα ! Η χωρα αυτη δεν εχει ουτε ενα καλο.Αισχος !!!!

  9. ΠΑΤΟΣ χωρις δυσκολια!…Αυτο ειναι ο αποηχος μετα απο σεισμικη δονηση.Επειδη εμεις πληρωνουμε την ΕΡΤ, μπορει καποιος να μας πει ποσο θα κοστισει το μαλλι?Χωρια ,που την διοργανωση την ανελαβε το ΒΒC μαζι με τους “δημοκρατες” ουκρανους.Ειναι πολυ στενοχωρημενοι..Εδω ο κοσμος χανεται και το μ@@@@ της Χαιδως ξυνεται…

  10. τι λεει τι λεει δε ακουγετε λεσ κ τραγουδα ο χοντζασ στο τζαμι τι κατρακυλα ειναι αυτη η ερτ διαλεγει προσωπα

Comments are closed.