ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ! Δείτε πως Αμερικανοί προστατεύουν τις περιουσίες τους από τους ταραξίες [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
FB_IMG_1591195388735

Στις ΗΠΑ, οι πραγματικοί Αμερικανοί είναι έτοιμοι για όλα.

Δείτε τι εννοούμε:

FB_IMG_1591195403177 FB_IMG_1591195388735 FB_IMG_1591195381108 FB_IMG_1591195359689

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ποιοί , αυτοί είναι οι γνήσιοι αμερικάνοι ?
    Αυτούς τους αποκαλούν εκεί “white trash” – λευκά σκουπίδια.
    Η πλειοψηφία είναι άνεργοι, ζουν με επιδόματα ή είναι παραβατικοί (διακίνηση λαθραίων, ποτών ή ναρκωτικών ή θηραμάτων) ή απλά δουλεύει η γυναίκα τους και αυτοί μπεκροπίνουν όλη μέρα.

  2. Μαλιστα ωραίες φωτογραφίες.Οι έλληνες ηταν παντοτε αντρειωμένοι.Τό έχουν αποδείξει αμέτρητες φορές σέ διάφορους πολέμους.Ο άγγλος πρωθυπουργός Τσόρτσιλ είπε κάποτε “Οτι δέν πολεμούν οι έλληνες σάν ήρωες αλλά οι ήρωες σάν έλληνες”.Τώρα ο προδότης τό κάθαρμα ο Τσίπρας καί ο μειοδότης άπατρις Κούλης ο γουρλομάτης μάς μπαστέρδεψαν μάς απαγόρεψαν τόν πατριωτισμό καί μάς καναν κιοτήδες.Ετσι τούς συμβουλεύουν τά αφεντικά τους οι εβραίοι.
    Γιάννης Λάκων

  3. Οι Αμερικανοί ειναι οντως άντρες και πολυ καλα οργανωμένοι. Εχουν οπλα και ξερουν να τα χειρίζονται. Και πάνω από ολα δεν αστειεύονται. Οχι σαν τους δικους μας που έγιναν λουλούδες. Εδω τους ληστεύουν και ενω εχουν μπροστά τους μικρόφωνο, κάθονται τα ζωα και εξιστορούν απο που μπήκε ο ληστης, που στάθηκε, και πως τους λήστεψε. Αντε να ουρλιάζουν και να λενε πως δεν παει αλλο, αν το κράτος δεν πάρει μέτρα, θα πάρουν αυτοι για την προστασία τους. Τιποτα τα ζωα. Εδω δεν εκαναν τιποτα οταν εξω απο τα καταστηματα τους ηταν οι αλλοδαποί και πουλούσαν την πραμάτεια τους. Δεν μπορούσαν ουτε μεςω των Εμπορικών Συλλόγων τους να ενωθούν και να απειλήσουν το κράτος πως δεν θα πληρωςει κανένας καταστηματάρχης φόρους κλπ αν δεν μαζέψουν τους αλλοδαπούς εξω απο τα μαγαζια τους που τους εκαναν τεράστια ζημια. Τιποτα. Μούγκα τα ζωα. Μονο να κλαψουρίζουν ξερουν σαν την πουτανα που την έδειρε ο νταβατζής της. Ουςτ, κοπρόσκυλα Ελληνες. Ξυπνήστε ρεεεεε, αλλιως βουλιάξατε.

  4. Εδώ είμαστε κότες, τους βλέπουμε και χεζόμαστε όρθιοι. Ένας λαός σε ύπνωση, παρτάκιας που οδεύει ολοταχώς προς εξαφάνιση. Να μας χαιρόμαστε.

Comments are closed.