“ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ” ΨΥΧΩΝ κ’ ΣΩΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΤΑΝ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Διώκτες , κατ’ επάγγελμα υβριστές, επ΄ αμοιβή προπαγανδιστές, κατοχικοί κυβερνήτες, στήνουν σχέδιο διωγμού από την ίδια μας την πατρίδα. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
exofillo23-9

alitheia-aima-bannerteaser23-9

Tεύχος 2008, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της ΠΕΜΠΤΗΣ  23-9 -2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς μετά τον εμβολιασμό σύμφωνα με στοιχεία από τον Καναδά και τις ΗΠΑ
    .
    Η μυοκαρδίτιδα έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις πιο συχνές παρενέργειες στους νεότερους άνδρες. Μια μελέτη στο Ισραήλ είχε ήδη δείξει στα τέλη Μαΐου ότι οι νεαροί άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών έχουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν τότε επιβεβαιώνονται τώρα και σε άλλες χώρες.

    Η έκθεση που υποβλήθηκε στο ισραηλινό Υπουργείο Υγείας, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι 1 στους 3000 έως 6000 άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών που έλαβαν το “εμβόλιο” εμφάνισαν τη σπάνια αυτή ασθένεια. Ωστόσο, οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν ήπιες και υποχώρησαν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

    https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/09/blog-post_14.html

  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ COVID ? ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ?

    Αν υπάρχουν γιατί δεν τις παίρνουν όλοι στο σπίτι τους ?
    Αν υπάρχουν θεραπείες τι χρειάζονται τα πειραματικά εμβόλια ?
    Ποιον ωφελούν πραγματικά τα εμβόλια ?
    Ποιος ο ρόλος των ΜΜΕ και των Κυβερνήσεων με τις Φαρμακοβιομηχανίες
    Ποιος ο ρόλος των Οργανισμών Εγκρίσεων φαρμάκων (ΕΜΑ, FDA)

    Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα σας λυθούν αφού παρακολουθήσετε με υπομονή μέχρι το τέλος το ντοκυμαντέρ.

    https://rumble.com/vmssir-38294883.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  3. τι φάτσες..η ν’υχτα των βρυκολάκων ξαναρχεται

  4. XA XA XA…Εν τω μεταξύ, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Κεραμέως δεν έχουν εμβολιαστεί.

    1. Γιατί ο Κούλης κι ο Ντορογιος εμβολιαστηκαν;;; Η μισή Ν.Δ. δεν έχει εμβολιαστει.

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ……ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ”ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ……47 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ “ΧΕΙΡΗΛΑΣΙΑΣ”ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ……ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

  6. βρομόσκυλα του κερατά ένας κι ένας !!! Ένας χορός των καταραμένων.

  7. Το σχεδιο του διωγμου το στηνουν γιατιι ρεμεις το επιτρεψαμε
    αν εξεγερθει συσωμος ο Ελληνικος λαος με ροπαλα και οπλα
    θα στησουν τον χορο του Ζαλογκου
    και τοτεθα γελασει και το παδαλο κατσικη,
    αλλα αφου ο λαος κημαται
    θα τον βαλουν να χορεψει το χορο του Ζαλογκου
    ηδη ειναι πολυ αργα

  8. Πώ πώ ή Κούλα ή γρουσούζα φίλησε τά παιδάκια καί σίγουρα τά μόλυνε καί τούς κόλλησε τό κουσούρη τού γουρλομάτη .Τά δυστύχησε,θά κάνουν σκυλομουσούδα τά παιδάκια σάν τόν γουρλομάτη.Πρέπει νά εξορκιστούν γιά αποφύγουν τό κακό.
    Γιάννης Λάκων

  9. …κοψτε φάτσα η κεραμεως ….παρμενη απο το θριλερ wrong turn!!

  10. Πολύ περίεργος αυτός ο ρόλος του πατέρα που ζητά 2,7 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση από τη διευθύντρια που δεν άφηνε το παιδί του να συμμετέχει στο σχολείο χωρίς τεστ. Δε ξέρω τι ρόλο παίζει και σιγά μην επικοινωνήσει μαζί σας. Κι εμένα εντύπωση μου έκανε. Καμία αντίσταση δεν είναι τυχαία. Όλες μα όλες είναι παρακινούμενες.
    Από ποιους και γιατί είναι το θέμα πάντως μόνος του αποκλείεται να το έκανε
    Λέτε να είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ;;

  11. Το Εσείς νομίζετε ότι οι άνθρωποι θα ζουν σε 100 και 200 τ.μ. στο μέλλον;;; 25τμ ανά άτομο και πολλά είναι.
    Η «κλιματικη αλλαγη» δε θα αφήσει τίποτα όρθιο.
    Στην Ελλάδα έχουν πολύ δουλειά ακόμα μπροστά τους για να το καταφέρουν οι Μπιλντερμπερκεραδες.

  12. Κρυώνω πολύ. Μπαίνει ο χειμώνας. Θέλω ανεμογεννήτρια στη ταράτσα.

  13. Ρε τον αρχιμπουμπουκο !!! Ένα , ένα μας τα λέει.
    Τα αμολαει όμως στο τέλος, δεν αντέχει.
    Ο Καρατζαφέρης έκανε έγκλημα που στρατολόγησε τέτοια στελέχη όπως ο μπουμπούκος και ο Πλεύρης.
    Που τους βρήκε;; Προφανώς ξεπετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του από μια άλλη διάσταση. Είναι εξωγήινοι μεταμορφωμένοι σε ανθρώπους κι αυτοί τον έπεισαν να ψηφίσει τα μνημόνια με σκοπό να τον πετάξει ο κόσμος απ τη Βουλή και να μπουν αυτοί μόνοι τους.
    Ρε τον μπουμπούκο. Φερέφωνο. Το ταμείο Ανάκαμψης δε δίνει Φράγκο σε μη συγχωνευμενες επιχειρήσεις με χρέη. Έκθεσεως Πισσαριδη εφαρμογή και συνέχεια.
    Μόνο στο άδειο κεφάλι των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που όπως είπε και ο Στεφ πολύ σωστά εχθές είναι ο μοναδικος που δεν έχει το ακαταδίωκτο, υπάρχει μαύρη τρύπα και χωροχρονική ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ

  14. Good morning.
    Ο Πορτοσαλτε ειναι διαφορετικός από τους υπολοίπους
    Μήπως είναι εξωγήινος από φυλή ποντικομουρηδων;;!
    Η Κεραμεως κι αυτή δε μοιάζει φυσιολογική
    Μήπως είναι ολογραμματικη προβολή από τον αστερισμό του Δράκοντα;;
    Τα μωρά θα το καταπιούν όλο το φαΐ τους άμα οι γονείς τους τους δείξουν το σημερινό εξώφυλλο Μακελειό.

Comments are closed.