ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ που ΒΙΑΣΕ τον 14χρονο ΓΙΟ ΤΟΥ. Η ιστορία που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο πατέρας έγινε Θεός και Δικαστής και με 2 σφαίρες τίναξε τα μυαλά στον αέρα του 23χρονου ανώμαλου. Πατέρας ομοφυλόφιλου θύματος: “Εάν δεν τον σκότωνε αυτός, θα τον σκότωνα εγώ”

Κοινοποίηση:
exofillo11-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1846, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια Αλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser11-3

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε…

opisthofyllo11-3

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μαλ@κίες…Αν δεν γίνει δίκη, να πούνε όλοι όσα έχουνε να πούνε, με τάξη, με ησυχία, με κανόνες, δεν μπορείς να ξέρεις τί έχει γίνει…Άρα δεν εκτελείς κανέναν

  2. Πριν πολλα χρονια. Οταν δεν υπηρχαν ακομα κλουβες της αστυνομιας. Τον εφερναν για δικη απο τις φυλακες Καλαματας με το ΚΤΕΛ. Το λεωφορειο σταματησε- οπως ολα τα ΚΤΕΛ τοτε- στους Μυλους Αργολιδας για μια μικρη σταση. Ο πατερας του 14χρονου – τον οποιο ο βιαστης του μετα την ασελγεια εις βαρος του τον δολοφονησε- ακολουθουσε με το δικο του αυτοκινητο. Οταν σταματησε το λεωφορειο μπηκε μεσα και τον εκτελεσε εν ψυχρω. Οι αστυνομικοι που τον φρουρουσαν εμειναν αμετοχοι. Ο δικαστης του επεβαλε την ελαχιστη ποινη. 8 μηνες. Το περι δικαιου αισθημα ειχε βρει το δρομο του.

  3. ΧΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΕΠΕΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΙΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗ ΑΠΕΓΙΝΑΝ………ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

  4. Και άλλος διορισμένος απευθείας χωρίς διαγωνισμό από την Μενδώνη, την καταστροφέα του Παρθενώνα, ετοιμάζεται να περάσει από τον εισαγγελέα.
    Αναπληρωτής καλλιτεχνικός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας…

    Ξετυλίγεται το ring-κύκλωμα σιγά σιγά

  5. Λάθος η εκτέλεση του παιδεραστή μεγάλη αποτυχία Να μπει φυλακή και να κανονίσουν οι γονείς να βιάζεται κάθε μερα να υποφέρει υπάρχουν τρόποι στη φυλακή και όταν βγει ευνουχισμός που είναι το βασικό όπως έπαθε ο έρημος ο Κανταφι τον κόψανε

  6. Δηλαδή ο ”άλλος” πατέρας που έχασε τον ανήλικο γιό του με τον ”άλλο” τρόπο,(τον τρόπο τον φρικαλέο του ‘ανώμαλου και διεστραμμένου)τι έπρεπε να κάνει;

    Ρε έχετε σαπίσει όλοι ψυχή τε και σώματι μου φαίνεται…

  7. Παραμυθια της χαλιμάς.πως και κόβετε σχόλια ρε δημοκράτες της πλάκας;

  8. Μερικές φορές ξεφεύγετε διότι αγνοείται την κατά βάθος κατάσταση που μπορεί να βιώσει ένας πατέρας που του σκοτώνουν τον υιό και είναι παιδεραστής, αυτός ο πατέρας που είπε: “Εάν δεν τον σκότωνε αυτός, θα τον σκότωνα εγώ” το είπε από καημό, το είπε από το δηλητήριο που του έκαιγε την σάρκα για όσα του συνέβησαν, αυτός ο πατέρας απλά πέθανε μόλις άκουσε για τον θάνατο του υιού του επομένως δεν μιλούσε αυτός μιλούσε η πίκρα της ψυχής.
    Όπως μπορεί να λέμε στο παιδί μας “Θα σε σκοτώσω ρε” άλλα δεν το εννοούμε το λέμε από θυμό από πικρία έτσι και αυτός το ίδιο είπε !
    Δυστυχώς για έναν πατέρα να χάσει τον υιό του με αυτόν τον τρόπο είναι ότι το χειρότερο !

Comments are closed.