ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ : Μάσκες παντού όλον τον Αύγουστο – Συστάσεις και για εξωτερικούς χώρους…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
ektakto

Ενημέρωση έχουμε αυτή την ώρα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ο οποίος ανακοινώνει τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού.Πιο συγκεκριμένα :

Από 1/8 ως 31/8 υποχρεωτική μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας, εκτός των χώρων εστίασης και χώρων υγείας όπου η μάσκα επιβαρύνει την υγεία των ασθενών

1-15/8 δεν θα επιτρέπονται οι άνευ όρων επισκέψεις σε γηροκομεία, δομές ευάλωτων ομάδων, άστεγους πρόσφυγες. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα μόλυνσης, ενώ δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές ομάδες.

Η κυβέρνηση επιβάλλει επίσης ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα με δυνατότητα μετατροπής χρήσεις σε καταστήματα με τραπεζοκαταστήματα

Επέκταση για όλο τον Αύγουστο της απαγόρευσης των πανηγυριών

Επέκταση της χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους πλην χώρων εστίασης

Από τις 3/8 ως και 15/8 επιβάλλεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, κηδειών κτλ

Επέκταση των περιορισμών κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και στις δομές κάθε είδους της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, με κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου, παρατείνονται έως και τις 31 Αυγούστου του 2020, τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας των διαμενόντων στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και στις δομές κάθε είδους της χώρας, με στόχο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την πρόληψη εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Από 1/8 υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους όταν δεν είναι εφικτή η τήρηση αποστάσεων.
Τουρκία-Αλβανία-Βόρεια Μακεδονία: Παρατείνεται ως 15/8 η αναστολή πτήσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Οι φουκαράδες στην Αθήνα να φοράνε μάσκα και στο φούρνο για μισό ψωμί και στο περίπτερο για ένα πακέτο τσιγάρα και όσοι έχουν χρήμα στα νησιά στις παραλίες στα πάρτυ στα κλαμπάκια να ξεφαντώνουν ο ένας πάνω στο άλλο.
    Και συ μαλ@@α Έλληνα ψήφισέ τους να σου περιορίζουν καθημερινά περισσότερο την ελευθερία σου και να μην τολμάς να βγάλεις άχνα γιατί θα σε πάνε μέσα.

  2. Πάω s/m και κάποιες κυράτσες που τα πιστεύουν μου τη λένε επειδή τη φοράω στο πηγούνι.
    Ρε κάνε τη δουλειά σου πρόβατο και άσε μας ήσυχους.Μόνο και μόνο για το πρόστιμο την κουβαλάω.

  3. Δεν ανήκω σε αυτούς που διαδίδουν ότι δεν υπάρχει ιός και είμαι υπέρ της μάσκας ειδικά στα ΜΜΜ αλλά δεν πανε καλά! Να διώξουν τους τουρίστες και να κλείσουν τα σύνορα! Τέλος και όλο το προσφυγόπουλο που κουβαλάνε και μετά να μας πρήζουν! Ούτε εγώ δεν τα πιστεύω για την δεδομένη στιγμή και όπως όλος ο κόσμος σήμερα φώναζε ότι τα κάνουν αυτά για να πουλήσουν οι βιομήχανοι τους τις μάσκες τους! Δεν μπορείς να βγεις έξω γιατί καίει ο τόπος με τον καύσωνα, οι υψηλές θερμοκρασίες είναι υπέρ μας σε αυτήν την περίπτωση και αυτοί τώρα θυμήθηκαν να είναι στη Βουλή με μάσκα όχι στην καραντίνα που ήταν και επικίνδυνο! Τα μπαρ είναι ανοιχτά, ο κόσμος έξω τρώει κανονικά, πηγαίνουν σε παραστάσεις μέχρι και οι ίδιοι , φέρνουν τουρίστες και μας κοροϊδεύουν τώρα! Δεν θα ξαναβγούν αυτοί και αν η απόπειρα δολοφονίας του Χίου έχει πολιτικές προεκτάσεις νομίζουν ότι δεν θα μαθευτεί; Σήμερα πάντως ο κόσμος αυτό συζητούσε ότι κάνουν τα πάντα για να πουλήσει ο δικός τους τις μάσκες του. Δεν πρόκειται να ψηφίσω κανέναν. Τους σιχάθηκα όλους.

  4. ΧΑΝΟΥΜΆΚΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΆ, 😷
    ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ..

  5. Ο Χαρβαλιάς τα έκανε όλα σκορδαλιά. Έγινε και αυτός κάποιος μεγάλος γάιδαρος. Ρε δεν πάτε να
    Γα…..ε όλοι σας μικροί και μεγάλοι να ξεβρωμίσει η ατμόσφαιρα. Σας σιχάθηκε και η γης που την πατάτε. Ποιος σας έδωσε αυτί την
    εξουσία ;;;;;;;

  6. Χαρδαλια εισαι γελοιος. Τη γιορτη της Παναγιας κανονικα θα τη γιορτασουμε. Κουμαντο σπιτι σου.
    Σας εχουμε απολυσει.

  7. 15 Αυγουστο όλοι στις εκκλησίες,
    χωρίς μάσκες χωρίς στολές.

    1. Για τολμα; και προστιμο θα φας και μεσα θα σε κλεισω,φορα την μασκα σου τωρα σαλιαρη!

  8. Χαρδαλια εισαι γελοιος. Τη γιορτη της Παναγιας κανονικα θα τη γιορτασουμε. Κουμαντο σπιτι σου. Σας εχουμε απολυσει.

    1. Φορα την μασκα σου τωρα και βγαλε τον σκασμο και μην σε δω καραγκιοζακο στην εκκλησια διχως μασκα την εβαψες!

  9. Ο/Η ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.... λέει:

    ΡΕΣΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΙΝΕ ΑΠΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ?? ΟΤΙ ΜΕ 40+ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ?? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ..ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΜΑΣΚΑ ΣΑΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ…ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ.

  10. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ…. ΔΕΞΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΑΡΙΑ!

  11. Μην δω κανεναν να αψηφα τα μετρα θα τον σκισω,ολοι μασκες και στης εκκλησιες και στα τζαμια θα της φορατε αλλιως θα σας τα κλεισω όλα!

  12. Τέτοιον καραγκιόζη δεν ματαειδα!! Σε όλες τις φωτό από τα πανηγυρακια που πηγαίνει είναι χωρίς μάσκα και αγκαλιά με άλλους και στην τηλεόραση φόρεσε μάσκα. ποιον κοροϊδεύεις καραγκιόζη? Ας πάρουμε λοιπόν εντολές από τον μη εκλεγμένο!!!

    1. Αλλά και υπόδικος για εκατομμύρια από το Δήμο Βύρωνα.. Τον καλύψανε βέβαια… Πάντα χρειάζονται κάποιον θρασύ για τη βρώμικη δουλειά…

  13. Ένας μασκαράς τέως ΠΑΣΟΚΟΣ ουστ από δω ρε κόπρε..

  14. η υποκρισια της στο μεγαλειο προχθες ρε μπουλη μασκα στο πανηγυρι στο προεδρικο κουτουκι δεν φοραγε κανεις σας. ερωτω εκει δεν ηταν συνοστισμος???????????????????????? η σε σας δεν ερχεται ο φανταστικος ιος εισαι γελοιος φιλε μου

  15. κατά πόσο είμαι υποχρεωμένη να ακούσω να υπακούσω έναν αφορισμένο ως ορθόδοξη χριστιανή?

  16. οι αστυνομικοι που μπαινουν στα σουπερ μαρκετ ,γιατι δεν φορανε μασκα?

  17. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!

  18. χαχαχαχ ρε τι καραγκιόζης είναι αυτός?Μου αρέσει που βγήκε με τη μάσκα στη τηλεόραση δήθεν να δώσει το καλό παράδειγμα.

    1. Θέατρο παίζουν… Δυστυχώς είναι αρκετοί που το τρώνε το παραμύθι και καμαρώνουν με τις μάσκες, τα κοθώνια…

Comments are closed.