ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΑ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΕΚΑΝΕ “ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

Κοινοποίηση:
ΜΑΧΗΤΙΚΟ

Σε μια ακόμη πρόκληση προχωρούν οι Τούρκοι, καθώς το πρωί της Δευτέρας ένα τουρκικό κατασκοπευτικό ATR P-72MPA πετά στην καρδιά του Αιγαίου. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα itamilradar «αυτά τα λεπτά ένα ATR P-72MPA του τουρκικού Ναυτικού (reg. TCB-752 – διακριτικό MARTI02) από το NAS Cengiz Tope εκτελεί αποστολή πάνω από το Κεντρικό Αιγαίο».

Το αεροσκάφος έκανε αρκετούς κύκλους  βόρεια των νησίδων Καλόγεροι σε χαμηλότερο ύψος, εκτός του ελληνικού εναέριου χώρου αλλά εντός του FIR Αθηνών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Εγώ πού να το 2013 στην Κω και μου έλεγε Ένας Τούρκος Έλα απέναντι στο bodrum και του λέω εγώ δεν φεύγω από ελληνικό έδαφος ξέχασέ το

  2. Οι Ελληνικες κοτες νοιαζονται μονο γιατι τροπο θα βρουν να τσιμπανε το χρημα .Οι τσεπες δεν εχουν σαβανα ρεεεεε

  3. Καλά κάνει ο Τούρκος προξενείο στη Ρόδο τραπεζωματα εκεί με δημάρχους νομαρχίες ιμαμηδες όλα δικά του ότι θέλει ο Τούρκος είναι τρώνε με 10 μασέλες μην στεναχωριέσαι θα προσγειωθεί Τανάγρα και οι πολιτικοί θα λένε αργά τα ζα να δούμε τη συμβενει

  4. ειναι τουριστες. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙ. ειναι τουριστες

  5. τόσα δισεκατομμύρια χρεώνεται ο ελληνικός λαός για εξοπλιστικά προγράμματα … τωρα εχουμε και τα rafale και λεει υπερέχουν στο αιγαίο απέναντι στους φίλους μας τους Τούρκους. Ε και; Στην Αθήνα θα φτάσουν σε λίγο και θα κόβουν βόλτες πάνω απο την ακρόπολη. Κότες!!!!! Τραμπουκίζουν καθημερινά τον Ελληνικό λαο αλλα απέναντι στον Τούρκο απλά κότες….

  6. Το ζητούμενο είναι μήπως ο ερντογαν έδωσε λεφτά στον κουλη στην πρόσφατη συνάντηση τους. Γιατί ο κουλης είναι επιρρεπής στον χρηματισμό, νομίζει πως τα λεφτά είναι τα πάντα και δεν θα διστάσει να δημιουργήσει συνθήκες που θα ευνοούν μια τουρκική επίθεση στην Ελλάδα. Εάν είναι σωστό το νούμερο ο κουλης είναι ικανός για τα πάντα. Τελος ότι πούλησε την έπαυλη στην Γλυφάδα, έστειλε τον γιό του στο εξωτερικό και αυτός ακούγεται για καλή θέση στις ΗΠΑ, ίσως αυτό δεν είναι και τόσο τυχαίο. Μήπως αποστρατικοποιει τα νησιά μας κατ εντολην των Αμερικανών και στέλνει τα οπλικά μας συστήματα στους ναζιστες του Κιέβου?

  7. Αυτοι μας εχουν πάρει σβαρνα κι εμείς τους λιβανίζουμε ακόμα.
    Κοτες λυράτες αυτο εiμαστε .
    Ντροπη μας

  8. Πέρα βρέχει εμείς; Και που το έμαθες εσυ ρε μεγάλε; Έχεις και f16 τώρα και κανεις περιπολίες ;

    1. Σου απάντησε ο Αθανάσιος Μοσχονάς. Θέλεις κι άλλη απόδειξη; Νεοδουλη μου εσυ!!

  9. Γιατί υπάρχει ακόμη; ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΌ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ;

  10. ουυυυυυυυυυσσσσσττττττ ρεεεεεεεεεεε
    Εχουμε πολλες κοτες πολιτικους και στρατιωτικους που κανουν τα κοκορια μονο στα τηλεπαραθηρα.
    ειναι προδοτες ολοι τους ουστ ολοι σας κολοα θελληνες προδοτες οι μερες σας πλησιαζουν καθικια του κερατα.
    Ρεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσσσττττ

Comments are closed.