ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ! “Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ” – ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ – ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
im_xryso

Παραβίασε κόκκινο σηματοδότη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και παραλίγο να πάρει στον λαιμό του ένα νέο παιδί. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως μάς κατήγγειλε αναγνώστης, ως επιβάτης μηχανής, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και λίγο έλειψε να στείλει στο νοσοκομείο ένα παιδί.

“Υμηττού και Ευτυχίδου σήμερα το απόγευμα, δύο μηχανές με μεγάλη ταχύτητα παραβίασαν κόκκινο σηματοδότη. Στη μια ήταν ο Χρυσοχοΐδης πάνω. Έκανε ελιγμό και δεν χτύπησε τον γιο μου, τον οποίο τράβηξε η γυναίκα μου. Πολιτικές μηχανές ήταν και επέβαινε ο Χρυσοχοΐδης, που δεν φορούσε κράνος και τον αναγνώρισε η γυναίκα μου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Προφανώς μπερδεύτηκε το παιδί και νόμισε ότι ήταν αυτός. Σιγά που σε αυτήν την ηλικία ο Χρυσοχοΐδης καβαλάει μηχανή και μάλιστα χωρίς κράνος και παραβιάζει ερυθρούς σηματοδότες. Δεν νομίζω να έχει αυτοκτονικές τάσεις

  2. Oi μεγαλύτεροι καταπατητές της δημοκρατίας είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί το έχουν αποδείξει έμπρακτα

  3. Φαίνεται πως ο Μιχάλης είναι ειδικός στην καταστολή διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος. Γι αυτό τον χρησιμοποιούν όλες οι κυβερνήσεις

  4. Αυτό το ανθρωπόμορφο γίδι έπρεπε να σαπίζει σε κελί από τότε που είπε ότι υπόγραψε την σφαγή των γηγενών μη διαβάζοντας το συμβόλαιο θανάτου που έφεραν οι συμμορίτες συνάδελφοι του .
    Υπεύθυνοι για την ατιμωρησία τους είναι οι ξευτιλισμενοι ελληνόφωνοι γραικυλοι που τους νομιμοποιούν πηγαίνοντας στις κατοχικές τους κάλπες .
    Μπροστά σε αυτό , το πέρασμα με κόκκινο είναι πταίσμα .
    Ας πάνε αυτοί οι αλήτες που τον ψήφισαν να ζητήσουν την τιμωρία του .
    Αλλά ξέχασα ….εσείς ψηφίζετε δικτατορίσκους πιονια , όποτε …ας προσεύχεστε την άλλη φορά μην διαμελίσει κάποιον από το σπίτι σας .

  5. Κοιτάξτε ρε κάτι σκατοφατσες που μας κυβερνάνε!!!! UGANDAAAAA !!!!

  6. Καλά τον Χρυσοxοιδη τον σταμάτησε κάποτε η αστυνομία και τους απείλησε με μετάθεση αν θυμάστε μετά τον σταματήσανε πάλι και είπε ότι ήθελε δήθεν να δει την αντανάκλαση της τροχαίας τώρα θα πει ότι βγήκε ως μηχανόβιος για να κατά πολεμήσει τις κόντρες 😂

  7. O ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ…

  8. Επάνω σε μηχανή συνοδηγός ο προσκυνημένος φαίνεται λίγο περίεργο αλλά για ψάξε τις κάμερες εκεί Μακελειό και αν ήταν αυτός ξεβράκωσε τον.

  9. Στην Αγγλία ο υπουργός Ενέργειας και η γυναίκα του ηφυπουργός (ή Παιδείας ή Εσωτερικών δεν θυμάμαι), και οι 2 βουλευτές, πήγαν φυλακή το 2011 γιατί είπαν ψέματα για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο όταν πέρασε με 40 σε ζώνη των 30. Εξαφανίστηκαν από την πολιτική την ημέρα που καταδικάστηκαν και μπήκαν στη μπουζού για πάνω από 6 μήνες.

    Ούτε ασυλίες ούτε αναστολές ούτε τίποτα. ΜΠΟΥΖΟΥ.

    Το Μιχαλάκη έπρεπε να τον έχει μπουζουριάσει η αστυνομία για αυτόφορο ΑΠΟΨΕ.
    Αλλά συνεργοί είναι όλοι στα εγκλήματα.

  10. τι να περιμένεις από ανεύθυνους πολιτικούς που είναι μόνο για να παίρνουν τον μισθό τους εαν τους βάλεις σε μία δουλειά την επομενη ημερα θα τους πετάξουνε έξω με της κλοτσιες

  11. Με τον νέο ΠΚ για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη που έθεσε σε κίνδυνο ζωή ανθρώπου προβλέπεται σοβαρή ποινή, και πλέον χωρίς αναστολή για δύο χρόνια και άνω. Ψάξτε το.

  12. Είναι εδώ, ενωμένο και πιο δυνατό από ποτέ! Και χωρίς κράνος πάνω σε μηχανή…

  13. πιο ηλιθιο ατομο απο αυτο το βλακα δεν εχω ματασυνατησει

  14. Εβαφα το μαλλί και δεν είδα το κόκκινο.

Comments are closed.