ΕΚΤΑΚΤΟ! Συνέλαβαν τον αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος και ξυλοκοπήθηκε άγρια από Πακιστανούς στην Νίκαια

Κοινοποίηση:
EKTAKTO-GIA-EKSOFILO-MAKELEIO-1

Συνελήφθη τελικά με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, ο αστυνομικός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και τεμαχισμού του ενός αυτιού του, από σπείρα λαθρεμπόρων Πακιστανών, που δήθεν τους εξεβίαζε και μετά τους έκλεψε, μαζί με συνεργούς του. 

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

mpatsos2

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα είδε τους Πακιστανούς να κάνουν λαθρεμπόριο τσιγάρων και τότε, αν και εκτός υπηρεσίας, αποφάσισε να τους ακολουθήσει, χωρίς μάλιστα να ειδοποιήσει κανέναν. Μάλιστα, εισέβαλε και στο διαμέρισμά τους στο δεύτερο και τελευταίο όροφο της μονοκατοικίας και αποπειράθηκε να τους ληστέψει, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι Πακιστανοί. Όμως λόγω της αριθμητικής υπεροχής τους, έκαναν ασήκωτο τον αστυνομικό που δηλώνει και «μποξέρ», αφού τον ακινητοποίησαν τον έδεσαν σε μια καρέκλα και άρχισαν τα βασανιστήρια, με αποτέλεσμα να του κόψουν για «τιμωρία» και ένα κομμάτι απ’ το αφτί του. Για καλή του τύχη όμως ένας πολίτης κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι από διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας ακούγεται φασαρία. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο έδωσαν μάχη με μεγάλη ομάδα Πακιστανών μεταναστών που φαίνεται ότι εμπλέκονται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και στη συνέχεια εντόπισαν έναν συνάδελφό τους αστυνομικό δεμένο και άσχημα χτυπημένο. Οι δράστες του είχαν κόψει ένα κομμάτι από το αυτί του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. καλα αυτος συνεληφθη οι λαθροπακιστανοι οχι? δηλαδη αν πιασουμε κανεναν διαρηκτη μεσα στο σπιτι μας θα πρεπει να τον κανουμε ταπετσαρια τοιχου λετε για ληστεια τον επιασαν

Comments are closed.