ΕΚΤΑΚΤΟ! Στη φυλακή οι 6 Αφγανοί για τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας

Κοινοποίηση:
moria_embrismos_afganoi

Τέσσερις 19χρονοι και δύο 17χρονοι από το Αφγανιστάν είναι με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα Μυτιλήνης οι υπαίτιοι για τη φωτιά που κατέστρεψε το ΚΥΤ στη Μόρια της Μυτιλήνης. Σήμερα, μετά την απολογία τους, αποφασίστηκε η προφυλάκισή τους.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος (εμπρησμός) και σε βαθμό πλημμελήματος (συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα).

Οι συλληφθέντες μέσω του δικηγόρου τους από την Αθήνα αρνήθηκαν όλα όσα τους αποδίδονται. Υποστήριξαν ότι επειδή ανήκουν στη φυλή Παστούν είναι θύματα πλεκτάνης από ομοεθνή τους που τους κατονόμασε. Όπως είπαν, είχε λόγο να τους παρουσιάσει ως εμπρηστές επειδή εκείνος ανήκει στη φυλή Χαζαρά, η οποία είναι υπό διωγμό από τη δική τους φυλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παστούν, Χαζαρά, άντε γαμηθείτε κανίβαλοι ακάλεστοι. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε η φυλή τους ούτε οι ίδιοι, δεν έχουν καμιά δουλειά στην Ελλάδα. Ούτε στο Αφγανιστάν έχουν πόλεμο, ούτε στη Συρία πλέον. Η χαβούζα του πλανήτη παραγέμισε, δεν τον καταλαβαίνουν τα εγχώρια και ξένα φίδια;

Comments are closed.