ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο “ΠΑΛΑΒΡΑΣ” ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΕΣ

Κοινοποίηση:
received_181686120571364

Πριν από λίγο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο Αρχιμανδρίτης που χθες, έριξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.


Ο Αρχιμανδρίτης από τη Βέροια, καθαιρέθηκε για υπόθεση ναρκωτικών, θεώρησε άδικη την απόφαση αυτή και αποφάσισε να πάρει το Νόμο στα χέρια του, αδειάζοντας το καυστικό υγρό που είχε μαζί του, πάνω στους έντρομους Μητροπολίτες.

5330186 5330184 received_181686120571364

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, 23.06.2021, στη Μονή Πετράκη, όπου συνεδρίαζε το Συνοδικό Δικαστήριο.

Τώρα, ο Αρχιμανδρίτης έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, για την αδιανόητη πράξη του, από την οποία ευτυχώς δεν προκλήθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οργη Θεου σεβαστοι πατερες μας!!!!οργη Θεου.συνεχιστε να φορατε μασκες εν ωρα Θ.Λειτουργιας.συνεχιστε να παρακινειτε τον κοσμο να εμβολιαστει και θα επιτρεψει πολλα Ο Θεος για να συνερθετε!!!!!!καταντησατε να υπηρετειτε τον καισαρα!!!!!!!

  2. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ?? ΜΙΛΦΑΡΕΣ ΚΤΛ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΡΕ. ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΧΕΣΤΗΚΑ.

  3. Η επιείκεια κ η ανέχεια του καθε Δεσπότη αντί να τον οδηγησει στη κάθαρση κ στη μετάνοια έφεραν αντίθετα αποτελέσματα.
    Μεσα στο ψυχιατρείο δεμένος με χειροπέδες στο κρεβάτι θάχει απεριόριστο χρόνο να πολεμήσει τον δαίμονα του.
    Είθε να τον δυναμώσει κ να φωτισει ο Θεός.

  4. Και ποιός λεει οτι δεν του φορτοσαν αυτά τα οποια λεει η Μόνη Πετράκη και δεν ειναι κατι άλλο και των καταδικάζουν για να μην μιλήσει ? Λέω τώρα εγώ …διότι όλοι η ρασοφόροι πρέπει να δικαστούν !!ειναι ένοχη για πολλά τα οποία κάνουν !! ΠΛΗΝ κάποιους όντος καθαρούς !

  5. Και ποιός λεει οτι δεν του φρόντισαν αυτά τα οποια λεει η Μόνη Πετράκη και δεν ειναι κατι άλλο και των καταδικάζουν για να μην μιλήσει ? Λέω τώρα εγώ …διότι όλοι η ρασοφόροι πρέπει να δικαστούν !!ειναι ένοχη για πολλά τα οποία κάνουν !! ΠΛΗΝ κάποιους όντος καθαρούς !

  6. σε αυτον για τι δεν βαλατε γιλεκο οεο; για πειτε;

Comments are closed.