ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ – ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ – ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την συνέχιση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή αποφάσισε η βελγική δικαιοσύνη.

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραταθεί η προφυλάκισή της 44χρονης Εύας Καϊλή στις φυλακές του Χάρεμ έως τις 22 Ιανουαρίου. Τότε, θα επαναξιολογηθεί εκ νέου η τύχη της από το δικαστικό συμβούλιο, όπως προβλέπει το βελγικό δικαιικό σύστημα.

Απορρίφθηκε το αίτημά της για αποφυλάκιση με βραχιολάκι

Η απόφαση εστάλη με email στους δικηγόρους της Εύας Καϊλή.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο “περουκίνι-βαλιτσάκιας ” δικηγόρος της, που την “έκαψε” ακόμη περισσότερο.

Ειρωνεύτηκε μέχρι και τον εισαγγελέα!

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι από την εισήγηση που έκανε ο εισαγγελέας όχι απλά το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά έδειχνε ότι έπρεπε να μείνει στην φυλακή η κα Εύα Καϊλή.

Μιλώντας στον Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι τον εισαγγελέα δεν φάνηκε να τον αφορά αν έχει παιδί, είπε πολύ ωμά ότι δεν έχει καμία αξία προσθέτοντας ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός. Ο εισαγγελέας σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο θεώρησε την κα Καϊλή ύποπτη φυγής από την χώρα και προέβαλλε μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα στείλουν κατασκόπους προκειμένου να απαγάγουν την κα Καϊλή και να την μεταφέρουν στην χώρα τους.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ακούγοντας όπως τους παράλογους ισχυρισμούς του εισαγγελέα τον ειρωνεύτηκε. Επειδή η παρουσία μας εκεί δεν ήταν διακοσμητική του είπα: «Τι νομίζετε ότι θα έρθουν στρατεύματα από το Κατάρ να καταλάβουν τις Βρυξέλλες;» Και πρόσθεσε: «Μέχρι και η πρόεδρος μειδίασε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. το π@υτανακι του μεντορα βαψωμαλλια ερωτυλου σαβανοτσεπη μουρουνουελαιολαδα πατριδεμπορα εθνικου κωλοτουμπα,αλλωστε ο βαλιτσακιαs ητο φανατικοs υποστηρικτηs του καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ βοσποροχεσμενου…
    ρωτηστε και το βαψωμαλλια μεθυστακα μουχατζιρ κουνηματια του κ@λου,την πρασινη κυλοτα του Πεταλωτη ουλα τα ξερει η κουδουνιστρα 21….

  2. ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΚΗΣ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

  3. Δεν μειδίασε ο εισαγγελέας με το κρύο αστείο του Δημητρακοπούλου, αλλά με το αστείο που θα τους κάνει εκείνος, σε κάθε μπαρούφα που θα πετάνε θα αυξάνεται και η ποινή, αυτό είναι το αστείο…

  4. Δεν είσαι από τζάκι οικογένεια θα είχες γλυτώσει και θα ήσουν σε σαλέ τα Χριστούγεννα στις Αλπεις. Το σύστημα την πούλησε φτηνά. Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες..

  5. το χοντρογουρουνο ο βενιζελος την εκανε ευρωβουλευτη την χαλουσαν 25.000 τον μηνα εμεις ζουμε με 500 ευρω και αυτη χαλουσε στις διακοπες 100.000 στην ιμπιζα , σερβιτορος ειπε οτι τον αφησε 10.000 μπερμπουαρ , καλα ο δημητρακοπουλος γενημενος γαλλος ειναι καταλαβαν τι ελεγε , και οχι φυλακη τρωνε πινουν και ζωη κοτα , σε βραχονισιδα με 2 φετες ψωμι την ημερα να καταλαβουν τι θα πει φτωχια αυτο θελλουν οι δημοκρατες της μεταπολιτευσης που μας γαμησαν απο το 81 και μετα ολλα τα καθηκια μαζι παρεουλα ειναι , και ο μητσοτακης δρομο παραιτηση ουτε τσιπρας ουτε κανενας ολλοι ειναι στα 4 στημενοι στους γερμανους τελιωσε . ( δεν εχει προβλημα το μωρο τις εχουν στις βρυξελες απο τα καλυτερα συστηματα του πλανητη για τα βρεφη ασε που μπορει να το εχει μαζι της στην φυλακη ) ( προσωρινα κρατουμενη ) .

  6. Γεια σου Εύα μου πανούργα,
    που από Σαλονικα και Τούμπα,
    έκανες μία κωλοτουμπα
    και τώρα βρίσκεσαι,
    στων Βρυξελλών την Τρούμπα!!!

  7. Επικαλείται το παιδί της….. όταν τα έπαιρνε δεν σκεφτόταν τον το παιδί της… να λυπηθούν οι δικαστές περισσότερο από την ίδια το παιδί της…εκτός από λάδι άρα είναι και καρφί… καταντιααα Ναι θα με τον ένα η άλλο τρόπο θα είναι ελεύθερη αλλά έχει μια μεγάλη μουτζούρα στη μάπα της Αυτή κι ολη η οικογενεια της….στιγματισμενοι!!!

  8. Γελοίο αντράκι που θέλει να κρύψει τη φαλάκρα του και προσπαθεί να μας κάνει να λυπηθούμε την καραπουριτανάρα (πολύ πουριτανή σημαίνει)! Αντί για βραχιολάκι ας ζητήσει τώρα να φοράει στη φυλακή ζώνη αγνότητας επειδή οι φύλακες έχουν κάτι μεγάλο που μοιάζει με το επώνυμό της, αλλά με άλλη ορθογραφία! Δυστυχώς θα την χάσει η πολιτική αλλά θα διαπρέψει ως λομπίστρια στα λόμπυ των ξενοδοχείων (ημιπαραμονής;).

  9. Οσο ομορφη κι αν εισαι τελικα παντα μετρανε οι πραξεις.

  10. Ο Δημητρακοπουλος νόμιζε πως είχε απέναντι του Έλληνες εισαγγελείς που όλοι οι πολιτικοί τους έχουν γραμμένους στα @@ τους. Οι ευρωπαιοι εισαγγελείς τηρούν τους νόμους, οι Έλληνες εισαγγελείς είναι τσατσακια των πολιτικών. Εδώ οι πολιτικοί παρακαλάνε να πάνε στο δικαστήριο γιατί ξέρουν ότι θα ξεπλυθουν. Ο Άδωνις έκλαιγε στην βουλή, θέλω να πάω να δικαστώ. Αφού ξέρει πως ότι και να γίνει, λάδι θα τον βγάλουν. Έλληνες εισαγγελείς λέει , χεχε. Εκλ@σαν οι ευρωπαιοι εισαγγελείς και βγήκαν αυτοί εδώ.

  11. Στο βελγιο ρε αλητες δεν παιρνουν αυτα.Στο Ελλαδισταν βαλατε φυλακη ολη την πραγματικη αντιπολιτευση με ψευδεστατες κατηγοριες. Στο βελγιο ο ψηλος ο παναθηναίκακιας και οι συν αυτον θα ειχαν φαει ισοβια

  12. Ακου φαλακρε μ@λακοπιτουρα εκει ειναι Βελγιο δεν ειναι Ελλαδισταν !!! θα βρουνε και θα κατασχεσουν ολα τα χρηματα που εχει φαει το τσ@λι μεχρι δεκαρας . Ας ετοιμαζονται και αλλα λαμογια για μεσα !!!! Και ειστε πολλοι ρε κ@ργιολια !!!

  13. Οτι και να λετε και οτι και να γινει αυτο το π@υτανάκι πολυτελειας θα την βγαλει καθαρη και μολις βγει θα απολαμβανει τις μιζες που τις εχει φυγαδευσει σε φορολογικούς παραδεισους .
    Εσεις λυσσαξτε απ την πεινα

  14. Δεν μας φτάνει που οι εκλογές είναι για το θεαθήναι, μιας και το σύστημα φροντίζει να βγάζει αυτούς που το εξυπηρετούν, αλλά έχουμε και τα ΖΩΑ που ψηφίζουν ότι’ νάνε μια ζωή. Έτσι καταλήξαμε να βλέπουμε “Σελήνες”, Θεοχάρηδες, Χαϊκάληδες, Γκερέκηδες, Καϊλήδες κλπ, κλπ, ΛΑΜΟΓΙΑ και άχρηστους να παίρνουν βουλευτικά αξιώματα μόνο και μόνο για την “κονόμα τους”.
    Τι σκ@τά ψηφίζετε ρε Μακάκες;;; Δεν φτάνει που το βαράτε ΌΛΗ μέρα… ΚΑΘΕ μέρα… Έχετε και ονειρώξεις στον ύπνο σας με το κάθε πατσαβούρι;;;… Δεν είναι ” Survivor” η εκλογική διαδικασία και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συνουσιαστείτε με τον απωθημένο σας υποψήφιο επειδή τον ψηφίσατε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κατακλέβουν και να καταστρέφουν συστηματικά την χώρα μας και τις ζωές μας. Συνέλθετε και σοβαρευτείτε επιτέλους! Αφήστε κατά μέρος το «τί αρέσει στο πουλί σας» και ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των υποψηφίων, μέσα σε όλους τους απατεώνες που θα εμφανιστούν την επόμενη φορά ίσως υπάρξουν και 5-6 αξιόλογοι άνθρωποι. Και μην στεναχωριέστε για την Καϊλή, μια χαρά θα είναι… Στο μελλοντικό εξοχικό της στην Πάρο θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα ποτάκια της και την πλουσιοπάροχες διακοπές της μακριά από όλα τα “ΓΙΔΙΑ” που κάποτε την ψήφισαν.
    (Το σχόλιο απευθύνεται κυρίως στο είδος των ψηφοφόρων της μαντάμ…)

  15. Με την εξυπνάδα του Δημητρακόπολου γελάει όλη η Ευρώπη όπως με πληροφόρησαν φίλοι.

  16. Θα μιλήσω όπως ο δημητρακοπουλος…. Εύα καιλη φυλακή pass μ@λακα Έλληνα φρυγανιά pass

  17. Η Καυλή τραγουδάει στον Τζώρτζι:

    Κατάρ-α να `χεις από μένα
    που μ’ έκανες και πίστεψα σε σένα
    και όταν είδες πως σ’ αγάπησα στα αλήθεια
    μ’ άλλον έφυγες και μ’ άνοιξες πληγές στα στήθια

    Η κατάρ-α μου να δέρνει τη σκιά σου
    και εφιάλτες να σε παίρνουν στα όνειρα σου
    τα σημάδια οι πληγές μου να σε ζώνουν
    και τα μάτια σου ποτέ να μη στεγνώνουν

    1. Εκδώστε την Εύα,
      στον Δομοκο,
      πιπες για να κάνει,
      σε κρατούμενο πολιτικό.
      (Εκτός του Λιακου γιατί είναι δεσμευμενος. Θα το μάθει η Βίβιαν και θα έχουμε πρόβλημα).

  18. Το σύρμα έδωσε εντολή στη περούκα να ειρωνευτεί τον Βέλγο δικαστή
    ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ
    ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ.
    Αυτός νομίζει ότι αγορεύει στην πληρωμένη Ελληνική φερόμενη ως δικαιοσύνη

  19. Μεσαααααααα!!!Εσύ δηλαδή είσαι η έξυπνη και όλοι εμείς οι μαλακές.Να σαπίσει στη φυλακή.Κριμα στο παιδάκι που έχεις.

  20. Εκτός από διαιτητές μήπως να φέρναμε και δικαστές ξένους για τις σοβαρές υποθέσεις;;

  21. Ξέρετε τι γίνεται σε όλα τα σαιτ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παντού? Βρίζουν όλοι όχι τόσο την Καιλη όσο τους εισαγγελείς και τους δικαστές στην Ελλάδα! Τώρα το καταλάβατε ρε μαγκες πως οι εισαγγελείς στην Ελλάδα είναι πιασμένοι και ταισμενοι όπως όλα δείχνουν από τους πολιτικούς? Όλα εναντίων του λαού (μνημόνια κτλ) και πάντα υπέρ των πολιτικών (νόμος περί ευθύνης υπουργών κτλ). Ρε αχρειοι, έχουμε δει πολιτικούς Ευρωπαίους να κλαίνε επειδή ήξεραν τι θα σήμαινε μνημόνιο για τον λαό μας, θα έχανε λεφτά σπίτια περιουσία μέχρι καταθέσεις και ομόλογα, και σεις ρε αλήτες τα βγάζατε όλα μόνιμα? Ανάθεμα σας. Δεν έχει πέσει τίποτα, ρε αλήτες, στην αντίληψη σας για μίζες σε πολιτικούς, ε? Τίποτα έτσι? Αλλά τι να περιμένεις, ο ένας σας πηδαει ένα τραβεστί, ο άλλος δίνει κοκα να τον πηδανε αλλοδαποι, τον άλλον τον φωνάζουν Σουλα. Αει στα κομμάτια ξεφτίλες, αει στα κομμάτια. Λαμογια.

  22. Η Ευρωβολη πάει για άδεια άνευ αποδοχών στο Κατάρ

  23. θα βγει η π@υτανα με τοσα λεφτα που αρπαξε θα την βγαλει καθαρη, Αλιμονο απο εμας που μας τα εφαγε.

  24. Ο/Η Μητσοτάκη Γ@ΜΙΕΣ@Ι ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤ@ και θα έχεις άσχημο τελος λέει:

    Άντε βρωμιάρα άντε να έρθει εδώ ο δικαστής να βάλει και τα άλλα πολιτικά καθάρματα στην φυλακή βασικά για θανατική ποινή είναι αυτά τα σκουπίδια που κατέγραψαν την Ελλάδα μακάρι να υπήρχαν και εδώ τέτοιοι δικαστές αλλά εδώ επίορκοι; δικαστές εισαγγελείς εφέτες μαζί με δικηγόρους και τους δημοσιογράφους της λίστας Πέτσας δεν τους κάνουν τίποτα και βάζουν φυλακή όποιον πει την αλήθεια όπως τους πολιτικά κρατούμενους της χρυσής αυγής εύχομαι λευτεριά στον Ηλία Κασιδιάρη και στους υπόλοιπους άδικα φυλακισμένους μακάρι να γίνεις κάποια μέρα ο Κασιδιάρης πρωθυπουργός αυτής της χώρας!!!!
    Αααα και υστερόγραφο άμα θες μωρη βρωμιάρα το παιδί πάρτι στην φυλακή τώρα θυμήθηκατε κάθε ανόητη δικαιολογία όταν βάζετε εσείς παράνομα φυλακή αθώους ανθρώπους σκεφτήκατε τα παιδιά και τις οικογένειές τους τομάρια τα αδικοχενα παιδιά που σκοτώσατε στο Ηράκλειο τον Μάνο Καπελωνη και τον Γιώργο Φουντούλη τις μανάδες τους τις σκέφτηκατε ,οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και των παιδιών και του Στέφανου Χίου γιατί εδώ η δικαιοσύνη ενώ τους ξέρει όχι μόνο τους έχει ελεύθερους αλλά τους προστατεύει κιόλας εύχομαι να γίνει το θέλημα του Θεού και να ελευθερωσει την ορθόδοξη Ελλάδα μας!!!!

  25. Παλιοσκρ©φ@ που είχατε κάνει οικογένειακο συνδικατικο ρεμουλας. Όλοι μέσα. Άντρας, πατέρας, μάνα κι αδελφη.

  26. Πόση ΞΕΦΤΙΛΑ Ρε.. Με εκνευρίζει ιδιαίτερα οταν προβαλουν και έχουν επιχειρημα τα παιδια..!!!

  27. Προς χαϊβανια, πειναλεους και ψωμολυσες. Αυτο που συμβαίνει στις Βρυξελες ειναι η απαντηση γιατι οι Ευρωπαιοι αξιωματουχοι αυτοκτονησαν την Ε. Ε με τις κυρωσεις, το Αμεικανικο LNG και της κατρακυλα του ευρω. Οι Αμερικανοι με την Καϊλη απλα εδειξαν τι μπορει να παθουν οι ευρωπαιοι που θα κοντραρουν τις ΗΠΑ. Επειδη η Ε. Ε δεν διαθετει σοβαρες μυστικες υπηρεσιες, ο γερο Τζο μπορει να χωρευει στο ταψι τους Ευρωπαιους.

    Υ. Γ
    Αν διναμε συνολικα 10δις και αμνηστια σε καθε αξιωματουχο στην Ε. Ε θα ξυπνουσαμε με το ευρω στο 1.20 με το δολαριο, τη βενζινη στο 1 ευρω και το αεριι σε τιμες του 2004. Όσοι καταλαβαν καταλαβαν, οι υπολοιποι ας μιξοκλαιγονται για την Καϊλη

  28. Το ιδανικό θα ήταν να χωσουν οι Βέλγοι στη φυλακή και τον περουκοδικηγορο

  29. Ρε σεις, δεν λέτε πάλι καλά που δεν άφησαν Έλληνες εισαγγελείς να μπουν στην υπόθεση και να αφήσουν την τσ@υλα ελεύθερη? Μάλλον πρέπει να ζηταμε ξένους εισαγγελείς και δικαστές στην Ελλάδα παιδιά, αυτοί εδώ κοροϊδεύουν τσεπώνουν λεφτά και ποτέ έρευνα σε πολιτικό. Ρε λαμογια, που τα βρίσκουν οι πολιτικοί τόσα λεφτά? Σάς ταΐζουν καλά ε? Ου να χαθείτε κοπρόσκυλα, ουστ ρε, γελάει όλη η Ευρώπη μετά χάλια σας. Μας έχετε ξεφτιλίσει παντού,διαπλεκόμενα λαμογια πολιτικοί και δικαστές.

  30. Είδες όταν έχεις μάθει να γίνονται εγκλήματα να προφυλακιζεται ο δράστης και μετά με έναν δικηγόρο άξιο να αφήνετε ελεύθερος πως σου κακοφαινεται; Α ρε τομάρια εδώ στην μπανανία έχετε όλοι πέραση και ασυλία. Εδώ που η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Ντροπή σας που σφυρίζουν τα εκατομμύρια και το παίζετε πολιτικοί, δικαστές και δικηγόροι άγιοι και παρθένες.

    1. ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ!!! ΜΟΝΟ ΠΙΘΗΚΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

  31. Γαμω τα pumpers του μακαριστου Ανδρεα στη φυλακη το Ευακι Χριστουγεννιατικα? ! Δεν το πιστευω!

  32. Αυτά παθαίνουν τα λαμόγια όταν δικάζονται εκτός Ελλάδας στο Βέλγιο δεν παίρνουν τηλέφωνο τους δικαστές ούτε φυσικά δέχονται μίζες… Όσο και να πονάει αυτή είναι η αλήθεια θα αλλάξει χρονιά στις κατασκηνώσεις του Ηaren και θα κλαψουρίζει όλη μέρα για να μην βαρεθεί την αχάριστη ζωή της…

  33. ειναι ΧΩΡΑ και οχι Μπουρδέλο οπως η ελλαδίτσα της κούλας κ του ντόγια…

  34. Ρε περουκάκια, δεν αφήνεις τις εξυπνάδες;
    Θα το παίξεις μάγκας στον βέλγο; Καταραμένοι δικηγόροι του Σατανά που υπερασπίζεστε φόνισσες, κλέφτες και προδότες. Άμα δεν την κρατήσουν πώς θα σπάσει και θα μιλήσει και θα δώσει τους άλλους; Πότε να δω την πουτάνα του μπουχεσοκοπρίτη στη θέση αυτής της πόρνης. Τώρα θυμήθηκε ότι έχει παιδί;

  35. Μεγάλη αγάπη το ΠΑΣΟΚ με της βαλίτσες 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  36. Η συμμορία του κλεφτομπατσόκ, της ΚΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων της κιναιδοβολευτικής δημιοκρατίας,αλλά και ολόκληρη η οικογένεια – μαφία της κρατούμενης δεν ”εμπίπτουν” στον κώδικα περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης ώστε να δικαστούν,όπως παρανόμως πράξατε για να φυλακίσετε πολιτικούς σας αντιπάλους,ρε καθάρματα;

  37. Υπέροχα Νέα !!!! Εύχομαι και στα δικά σου σύντομα, Κούλα !

  38. Τον Δημητρακόπουλο πήγε και πήρε κι αυτή η χαμούρα. Νομίζει ότι το Βέλγιο είναι Μπουρδελλαδιστάν.

  39. Στην μπουζου π@υτανακι του μέντορα σου Βενιζέλου.

Comments are closed.