«ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ». ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. «ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΙΧΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΑ». Ενεργοποιείται ο Satan2, διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος. Στο στόχαστρο και η Ελλάδα. ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΡΩΣΩΝ σε θέατρο. Εκτελούσαν άοπλους και μωρά. «Πίσω από την άνανδρη επίθεση ενόπλων , Μπάιντεν- ΝΑΤΟ- Ζελένσκι»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser23-3

KYΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

biblio-paisios

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ TΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 23 και 24-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_Maketa_MAKTV.indd

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

new-banner-300-x250

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ

    ΡΟΥΦ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

  2. Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ. κάθε έργο, κάθε αγορά και μια μίζα. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – – >εργολάβοι/ολιγαρχες/πολυεθνικές =μιζες εκατομμυρίων σπατάλη δημόσιου χρήματος =μνημόνια+φτωχοποιηση της ΧΏΡΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ η μεγαλύτερη απάτη για τον κόσμο από τους αδίστακτους πολιτικανατες που βλέπουν μόνο την τσέπη τους και όχι το καλό κ στην ευημερία των πολιτών (ολίγων εξαιρεσεων) σκλαβωσαν την πατρίδα με χρέος 403 δις και ξεπούλησαν ότι υπήρχε στην χώρα ενώ κάποιοι έδωσαν αιμα για την λευτεριά.
    Χρονιά πολλά ζητώ το έθνος!

  3. Ο Μπάιντεν θέλει πυρηνική βόμβα με επίκεντρο την κ@λοτρυπίδ@ του.

  4. Ο ανίκητος ηγέτης πιαστηκε στον ύπνο. Αυτούς που εξέθρεψε κατά του ελεύθερου κόσμου τον πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα. Ισλαμιστές δολοφόνοι εναντίον ρώσων αρχιδολοφόνων.

    1. Τι λες ρε καραγκιοζη. Τώρα θα σας δείξει

    2. Μαλάκες νεοδημοκράτες εκτός του οτι είστε μαλάκες, ο ζαβός που έχετε βγάλει για αρχηγό στο βρωμοκόμμα σας, θα μας καταστρέψει με τις μαλακίες του. Και οταν θα αρχισουν τίποτε κερασμένες… μανιταρόσουπες, ο μαλάκας σας θα την έχει κοπανήσει σε άλλη χώρα. Ηλίθιε καραγκιόζη.

  5. και αρχεισε απο την οικογένεια του βρωμοκούλη …και μετα καθάρισε ΟΛΗ την πιο βρωμερή χώρα σε ανθρώπους και σε βρωμιά του πλανήτη …ΜΠΑΜ επιτέλους

  6. Ο πατέρας του Κωστάκη, Αχιλλεύς, ο μικρότερος από τα οκτώ αδέλφια Καραμανλή (1929) διορίσθηκε από τον μεγάλο αδελφό στην Αγροτική Τράπεζα. Το 1958 με δημόσιο χρήμα και σε ηλικία 29 ετών αποστέλλεται για ανώτατες σπουδές στην Αγγλία.
    Σκάνδαλο της εποχής.
    Τώρα οι υπεράκτιες εταιρείες είναι έμπνευση του εβραιοαγγλοσαξωνικού συμπλέγματος συμφερόντων, όπου ξεπλένετε το βρώμικο. Στην καλύτερη περίπτωση προέρχεται από φοροδιαφυγή.

  7. “ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΛΗΤΕΣ” : O καλύτερος τίτλος που έχει γραφτεί ποτέ από εφημερίδα για να περιγράψει την κατάσταση που βιώνουμε. Συγχαρητήρια μακελειό και εσείς όλοι πηγαίνετε περίπτερο να στηρίξετε την εφημερίδα…

  8. Στη γιουροβίζιον μην χτυπήσουν. Πρέπει να νικήσει η Γαλλία.

  9. Τομαρια Ναζιδια με πολυβολα εναντιων αμαχων! “Αντρες” οι φουστηδες μπραβο τους! ISIS και πρασινα αλογα ραμολιμεντο των ΗΠΑ που δεν αφηνεις το πλανητη ησυχο σκατογερε!

  10. Είναι το δωράκι του Πούτιν για την επανεκλογή του.

  11. ΣΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 4ο που ταχθηκε εναντιον του ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ
    τον ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ

  12. Η ιστορία έχει απόδειξη, κάθε πράξη εναντίον άοπλων πολιτών δεν έχει βοηθήσει σε αλλαγή πολιτικών μεθόδων η προσώπων.
    Αντίθετα αυτές οι κινήσεις εξυπηρετούν τα καθεστώτα, γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να πάρουν χειρότερα μέτρα στέρησης της ελευθερίας των πολιτών.
    Είναι σπάνιοι αυτοί που έχουν την τόλμη και το σθένος να τα βάλουν με τους πραγματικούς ενόχους
    Δεν γίνεσαι ήρωας σκοτώνοντας άοπλους πολίτες γυναίκες και παιδιά

    1. “” Αντίθετα αυτές οι κινήσεις εξυπηρετούν τα καθεστώτα, γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να πάρουν χειρότερα μέτρα στέρησης της ελευθερίας των πολιτών.”” ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ / Η

Comments are closed.