ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Κ.Ε –  ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: “ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ, ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ!”

Κοινοποίηση:
κανελ

Χέρι – χέρι, για τρίτη φορά Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, επρόδωσαν τον όρκο τους και με τα ρυπαρά πέλματά τους κατεπάτησαν το Σύνταγμα, για να θέσουν εκτός δημοσίας ζωής το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες».

Ρίγη ανατριχίλας προκάλεσε στην σπονδυλική στήλη των δύο Κομμάτων, η εμφάνιση επί της πολιτικής σκηνής του Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου. Τα ποσοστά και των δύο καταρρέουν. Έντρομοι, λυσσούν και συκοφαντούν. Και για να διασωθούν, αναζητούν καταφύγιο στην Δικαιοσύνη. Χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να την διαφθείρουν. Η αποκάλυψη της συνάντησης κορυφαίου Υπουργού με Ανώτατο Δικαστικό Λειτουργό, με σκοπό να ενδώσει στις πιέσεις τους, άφησε άναυδο τον Πανελλήνιο. Αλλά ο υψηλόφρων Δικαστικός Λειτουργός, δεν εκάμφθη στις πιέσεις τους. Τους κατήγγειλε και εν συνεχεία αηδιάσας με τις πρακτικές τους, τους έπτυσε κατά πρόσωπο και παρητήθη.

Ελληνικέ Λαέ

Από το έτος 1864, που εισήχθη ο Κοινοβουλευτισμός στην χώραν μας, ουδέποτε επεχειρήθη η απαγόρευση πολιτικού Κόμματος να συμμετάσχει στις εκλογές. Συμβαίνει για πρώτη φορά. Και ο πλέον δύσπιστος έχει πεισθεί, ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι κατ’ όνομα και όχι κατά την εφαρμογήν.

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν συμβαίνει ούτε στις Δημοκρατίες των χωρών του Καυκάσου και της Αφρικής.

Παριστάνουν οι επίορκοι του δημοκράτες. Ότι είναι μαχητές της Δημοκρατίας. Και ότι υπερασπίζονται την Δημοκρατία.

Αλλά δεν είναι Δημοκράτες. Απλώς, δημοκρατικό προσωπείον φέρουν. Την λεοντή του δημοκράτη φορούν. Και δεν υπερασπίζονται την Δημοκρατία. Απλώς την εξευτελίζουν και την ταπεινώνουν. Και δεν είναι μαχητές της Δημοκρατίας. Είναι προδότες, δολιοφθορείς, σκευωροί, συνωμότες της Δημοκρατίας.

Λαέ της Ελλάδος

Σου στέλνω τον αγωνιστικό και εγκάρδιο χαιρετισμό μου.

Σου εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Και να είσαι βέβαιος, ότι η Δημοκρατία θα νικήσει. Ο αδούλωτος Λαός θα τους τιμωρήσει.

Εγγύς είναι ο χρόνος.

Αθήνα, 11-04-2023

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

83 Σχόλια

  1. να μη περασει η συμμορια του κουλισταν.ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ συγχαρητηρια.αν τελικα δεν επιτρεψουν να κατεβουμε στις εκλογες ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  2. Αν δεν μας επιτρέψουν να πάρουμε μέρος, όλοι μας δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ για να τσούξει

    1. Επειδή το πράγμα βρωμάει δίνω πολλές πιθανότητες ο Άρειος πάγος να μην πολυασχοληθει και να επιστρέψει τη συμμετοχή. Αλλιώς αυτό που λες το έχω πει και εγώ, άσχετα ότι οι θερμοκεφαλοι με βρίζουν, όμως η πλειοψηφία δεν είναι οπαδοί κολλημένοι και αυτό πρέπει να κάνουν. Αυτός άμα πέσει θα καταλάβει ότι ότι κι αν έκανε αντισυνταγματικο εντούτοις είτε επέτρεπε είτε όχι του βγήκε μπούμερανγκ. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τον ρίξει με δικό μας+ποσοστό θα τρελαθούν όλοι και πρώτος ο γουρλοματης. Ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται την σημασία του να πέσει απ’την εξουσία. Αν το ποσοστό μας είναι βαρίδι απ’ότι φαίνεται για αυτό έχουν σκυλιασει, τότε αν παίζουμε διπορτο άνετα τον ρίχνουμε. Μετά βλέπουμε. Το κακό είναι ότι πολλοί έρχονται απ’το μαντρί της ΝΔ και για αυτό δεν είναι εύκολο αυτό που λέμε. Αν αποκλειστεί το κόμμα εύκολα θα γυρίσουν πίσω.

  3. αν οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κατέβουν στις εκλογές πρέπει ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι να απέχουν. Μητσοτάκη δεν ψηφίζουυμε με τίποτα ούτε όμως και τον εθνομηδενιστή και εθνοπροδότη Τσίπρα που τον ψηφίζουν όλοι οι λαθρο και θα κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι. και θα κάνει και νόμο για γάμο ομοφυλώφιλων. μακριά από τους συμμορίτες κομμουνιστές. ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ.

  4. Αρχηγέ των Ελλήνων: Ηλία Κασιδιάρη

    Επίτιμε Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου : Αναστάσιε Κανελόπουλε

    Διοργανώσετε μια πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αντί συνταγματικής και συνωμοτικής απόφασης ..!!!

    Είμαστε 2.000.000 Έλληνες πατριώτες …!!!

    Θα τους συντρίψουμε…!!!

    Ι.Κ

  5. Aκομα κι αν αποκλεισουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ,
    οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χάνουν διοτι,
    η αρνητικη αντιδραση απο την μεθόδευση θα φανει στη καλπη.
    Αν αφηναν τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα ειχαν μικρότερες απωλειες και ελαχιστη κατακραυγη.
    Με αυτα τα μυαλα κυβερνουν 4 χρονια τωρα γι αυτο φτασανε στον πατο της ιστοριας.

  6. Αδωνιs Γεωργιαδηs:Οποιοs απο εδω και μπροs ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ δια τηs ψηφου του ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!
    Κανεναs πολιτηs σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πηγαινει πλεον στην καλπη υποκρινομενοs οτι δεν ξερει οτι αυτα τα δυο κομματα συμφωνα με την αποφαση τηs Γερμανικηs Δικαιοσυνηs ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

  7. Συγχαρητήρια Πρόεδρε είστε άξιος θαυμασμού και εκτίμησης θα είμαστε μαζι σας μεχρι το τέλος

  8. εσύ που δεν βγάζεις τα δικά μου τα σχόλια γαμιεσαι μουνοπανο

  9. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Είναι γνωστό σε όλο τον δικαστικό και πολιτικό χώρο πως κορυφαίοι εισαγγελείς άμεμπτοι και δίκαιοι είναι ο Κανελλοπουλος με τον Τζανερικο. Επειδή δέχονται επίθεση από τα λαμογια τον Βενιζέλο και τον Μητσοτάκη αντί οι συνάδερφοι τους να υψώσουν φωνή και να ενωθούν μαζί τους γιατί όντως έχουν δίκιο, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Βγαίνουν στα ραδιόφωνα σαν τις π@υτανες και γλύφουν τον Μητσοτακη κατηγορώντας 2 εκλεκτούς ανώτατους εισαγγελείς!!! Προφανώς ο σκοπός που το κάνουν αυτό, θέλουν λεφτά και αξιώματα. Γλυψτε καραγκιόζηδες γλύψτε. Σας έχει απαξιώσει πλήρως ο λαός, ξεφτίλες.

  10. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ……. ΘΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΡΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟΚΟ ΡΕ ?

  11. Είναι εντελώς αντισυνταγματικο και η απόφαση είναι ήδη υπαγορευμενη από το Μαξιμου. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. Ο φάκελος στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, στην Ελλάδα συντελείται δικαστικό πραξικόπημα και κατάλυση του πολιτεύματος. Ο Τζανερικος ήταν ο εισαγγελέας που μπλόκαρε απόφαση Βενιζέλου Μητσοτάκη για πλήρη παράδοση Ελληνικης περιουσίας στα ξένα φαντ χωρίς έλεγχο από την κυβέρνηση. Του την φύλαγε ο Μπένι. Οι δικαστές όπως φωνάζει όλος ο κόσμος δεν θα παρουν απολύτως καμία απόφαση, θα ανακοινώσουν την απόφαση που τους έχει ήδη διαβιβαστει από το Μαξίμου.

  12. Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
    ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΙΟΥ…..
    Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ καταπάτησαν το Σύνταγμα,
    για να θέσουν εκτός εκλογων το «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ»…

    Από το έτος 1864, που εισήχθη ο Κοινοβουλευτισμός
    στην χώραν μας, ουδέποτε επεχειρήθη
    η απαγόρευση πολιτικού Κόμματος να συμμετάσχει
    στις εκλογές. Συμβαίνει για πρώτη φορά. …..
    Παριστάνουν τους δημοκράτες,
    ότι υπερασπίζονται την Δημοκρατία.
    αλλα απλώς την εξευτελίζουν .
    Είναι προδότες, σκευωροί, και εχθροι της Δημοκρατίας….

  13. Πάμε ελληνες όλοι μαζί ας βάλουμε τον σπόρο στη γη για να θερίσουν .ία Ελλάδα για τους Έλληνες τα παιδιά μας..

  14. Και είπαν οι επικοινωνιολόγοι στο φυτό:
    « Τι να πας να κάνεις στη Βουλή ; Αφού όπου σε βρίσκει ο Τσίπρας σε κάνει Ρεμπέτη. Επίσης αν πας, δεν θα μπορείς αργότερα να επικαλεστείς ότι ΔΕΝ το ήξερες !! ».
    Είπαν επίσης:
    « Καλύτερα να ασχοληθείς με το ΤΙΚ – ΤΟΚ μήπως στους 500.000 νέους ψηφοφόρους καταφέρουμε και ανεβάσουμε το ποσοστό μας πάνω από το 17 % ».
    Στο φίλο ¨Νεοδημοκράτη¨ θέλω να πω ότι 50 % τη νέα κυβέρνηση την έπιασε !!
    Το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην Κυβέρνηση, ΔΕΝ θα είναι όμως η ΝΔ.

    1. 17%;;;; ούτε στον 7% δεν είναι η ΝΔ στους νέους

      Πεθαίνουν λόγω γήρατος οι ψηφοφόροι της και δεν το λέω με κακία, η πραγματικότητα είναι

  15. εδω και μια εβδομαδα τον γνωρισα τον Κανελοπουλο….
    τον ακουσα σε μερικες συνεντευξεις του…..
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ…….
    Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ συγχαρητηρια για την επιλογη αυτου του ανθρωπου……
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ……
    ΗΛΙΑ ειμαστε ηδη στο 15%……….
    στην επομενη βουλη θα κανουμε παρτυ…….
    βαλτε και τον Χιο κοινοβουλευτικο εκπροσωπο και θα γινει το ελα να δεις

  16. Στο ανάγνωσμα “Λαέ της Ελλάδας” πήρα την απόφαση…ψήφο στους ΕΛΛΗΝΕΣ

  17. Το πολιτιλικη είναι επάγγελμα για αυτά τα καθίκια που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια.Δεν ξέρουν άλλη δουλειά να κάνουν.Τα έδρανα της βουλής γουστάρουν ,την μίζα την κλεψιά και την λαμογια.Τωρα είδαν πως κινδυνεύουν να χάσουν την καρέκλα από έναν πατριώτη και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τον εξαφανίσουν.Μπλεξαμε με αρχιμαφιοζους.Η μόνη σωτηρία πλέον είναι ο στρατός.Αν υπάρχει κανένας με καλά.

  18. Λοιπόν,η παραπληροφόρηση με την σβάστικα-οτι ήταν σύμβολο του Χίτλερ-και όσοι την ασπάζονται είναι ναζιστές,πρέπει να τελειώσει.O Χίτλερ,έψαχνε ένα σύμβολο για την σημαία του κόμματός του.Ανατρέχοντας στο παρελθόν, βρήκε ένα σύμβολο το οποίο είχε υιοθετηθεί απο πολλούς πολιτισμούς χιλιάδες χρόνια πρίν.Το επέλεξε
    ίσως για την σημασία-έννοια που έχει.Σημαίνει ευημερία και τύχη.Αυτό δηλ. που επεδίωκε για το κόμμα του αλλά και τον ίδιο.Συνεπώς όποιος ισχυρίζεται πως η σβάστικα είναι του Χίτλερ,προσβάλλει όλο τον αρχαίο αλλά και σύγχρονο παγκόσμιο πολιτισμό.Διότι ακόμα χρησιμοποιείται.(Ευχαριστώ κ.Χίο).

  19. Λαέ της Ελλάδας!…… Στείλτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ στη Βουλή ή, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!

  20. Στέφανε Χιε,..: Είναι προτιμότερος ένας μουρλός από τόν άθεο Κασιδιάρη καί τον “δημοκράτη” Κανελλόπουλο! Ό Κασι είναι επικίνδυνος όσο ηταν ο Χίτλερ για τη Γερμανία.
    Δέν έχουμε τίποτα να χάσουμε εδώ πού έφτασαν τά πράγματα..
    Καλύτερα εσύ: Μου θυμίζεις τον ΚιμΓιονγκ Ούν!!!😁🤣😂 Όπως έλεγε ό Στρατηγός Παττακός:* Ένας τρελλός καί ή Πατρίς θα σωθεί. Είσαι ικανός να φέρεις τά πάνω- κάτω! Κ μετά τακτοποιείς τά υπόλοιπα…
    ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ: ΚΑΝΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.

  21. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΡΕΛΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΟΥΤΛΕΡ!!! ΤΙ ΧΙΤΛΕΡ ΤΙ ΚΟΥΤΛΕΡ!!!
    ΑΞΙΟΣ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  22. Ότι έχουν πει οι πατέρες της εκκλησίας βγαίνει κατά γραμμα.
    Σύντομα θα το φορέσουν το σχοινί όλοι οι δωσίλογοι.
    Δέντρα υπάρχουν για όλους.

  23. θα πληρωσουν πανακριβα. Θαρθει η ωρα τους. Ο θεος μπορει να τους λυπηθει εμεις οχι

  24. Πιο σάπιο σύστημα δεν γίνεται ότι θέλει κάνει η εγκληματική οργάνωση της νέας χούντας λίγο πριν κλείσει η βουλή φήφισαν μία νέα τροπολογία για να δέσουν τα χέρια της δικαιοσύνης… Στις 5 Μαΐου αν βρεθούν έξι αεροπαγίτες να ψηφίσουν υπέρ του κόμματος επειδή θεωρούν αντισυνταγματική την νομοθετική ρύθμιση θα μιλάμε για ένα σύγχρονο θαύμα…Η φράση του προέδρου μας οι επίορκοι παριστάνουν τους δημοκράτες τα λέει όλα, στην καλύτερη περίπτωση έρχεται εμφύλιος αν δούμε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πάντως ότι και να γίνει στο τέλος η Δημοκρατία θα κερδίσει!!!!

  25. Κύριε Κανελλοπουλε αδημονουμε να έρθουμε την ημέρα των εκλογών στις κάλπες και να σας ψηφίσουμε. Ο λόγος σας σε τέτοιες στιγμές σκοταδισμου και της χειροτερης χούντας που βιωσαμε μέχρι σήμερα στην ιστορία ετουτης της χώρας, είναι πανάκεια για το εθνικό μας φρόνημα. Να σας έχει ο Θεός καλά… Ηγγικεν η ώρα… Τα ερπετοειδη μετρούν αντίστροφα.

  26. Αυτό είναι επίπεδο και λόγος πολιτικού, σοβαρος ευθύς μορφωμένος. Αυτά τα σουργελα που είναι μέσα στην βουλή αυτή την ώρα φωνάζουν σαν τις τσουλες που τις βιάζει ο νταβατζής τους. Όσων αφορά την…. “απόφαση” που θα πάρουν τάχα? Ρωτήστε όποιον άνθρωπο θέλετε, θα σας πει πως η “απόφαση” θα είναι απλά ανάγνωση ενός κειμένου που έχει γραφτεί στο Μαξίμου. Ουσιαστικά ανακοίνωση θα βγάλουν, δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Απαξιωθηκαν τελείως, δεν τους υπολογίζει κανείς γιατί όλος ο λαός ξέρει πως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ποιος θα υπολογίσει από εδώ και στο εξής απόφαση δικαστηρίου ή θα σεβαστεί εισαγγελέα. Πλάκα κάνουμε? Μόνο το γεγονός πως ένας συνάδερφος τους, ένας άνθρωπος με κύρος αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω απειλών από Βενιζέλο και Γεραπετριτη, θα ήταν λόγος να απέχουν. Αλλά γλυκά τα φράγκα, ποια δικαιοσύνη τώρα και ποιος θεσμός?

  27. Ανήκει σε μασωνικη στοά ο εν λόγω κύριος εισαγγελέας η όχι θέλω να ξέρω.γιατι δεν έλαβε ενεργό δράση τα χρόνια της καραντίνας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού των Ελλήνων;δεν είχε φωνή τοτε;μόνο τώρα εκλογές;

    1. Στέφανε, αν δεν είναι στημένοι κάποιοι που γράφουν εδώ, δεν μπορεί να ασχολούνται με τον Εισαγγελέα που ήταν εναντίον του υποχρεωτικού μπολιάσματος και να μην ασχολούνται με το …συνταγματικό τόξο των εμβολίων που μας κατέστρεψε 3 χρόνια και έβαλε λοκντάουν κσι εμβόλια σε βρέφη και μηνύματα να πάμε βόλτα τον σκύλο μας που δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο! Στέφανε, δεν σε προβληματίζει που και οι 301 βρίζουν έναν Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου όταν οι ίδιοι στα κόμματά τους έχουν βιαστές, ανώμαλους, καταδικασμένους και προδότες και που οι περισσότεροι μιλάνε για τον τουρκικό λαό με αγάπη την ώρα που ξεχειλίζει το μίσος τους για τον Ελληνικό λαό; Στέφανε, κατέβα Β’ Αθήνας με τον Εισαγγελέα, είναι η ώρα της μάχης, βγες μπροστά.

  28. Εμείς Εισαγγελέα για κάθαρση, εσείς μίχο και πρώην πρόεδρο της κνε Θεοδωρικάκο. Εμείς Εισαγγελέα για δικαιοσύνη και εσείς ακαταδίωκτο για εμβόλια και για Τέμπη για να προστατεύσετε τους δολοφόνους. Εμείς Εισαγγελέα για κανονική οικογένεια, εσείς γάμους, υιοθεσίες παιδιών από γκέι! Εμείς Εισαγγελέα που μιλάει για Ελλάδα, εσείς μιλάτε για τουρκικά ακρογιάλια για να δικαιολογήσετε τον Ερντογάν που ζητάει τα νησιά μας! Εισαγγελέα ρίχτο και πάρ’ τους τις μίζες τους, μπας και μειωθεί τα 400 δις χρέος που φέσωσαν οι προδότες την Ελλαδίτσα μας. Επιστροφή στον βόθρο δεν υπάρχει, μόνο Ελλάδα!

  29. Και τωρα ο δρόμος ανοικτος *Στα υπόψιν των ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ που δίνουν την έγκριση στα κομματα να μετέχουν των εκλογών: όταν ενα πολιτικο κομμα εχει στελέχη, απατεωνες, παιδοβιαστες, ανώμαλους, ληστές, δολοφόνους, ειναι μπαταχτσής
    χρωστά 430 περίπου εκατ, (θα φορτωθούν στους πολιτες), που επιχειρεί κατάλυση του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, γιατι δεν χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση και αποβολή απο εκλογες.;;;

  30. Επιτελους ενας σοβαρός ανθρωπος να αναλαβει την ηγεσια της χωρας μας που οι αληταραδες την κατηντησαν ξεφραγο αμπελι. Συγχαρητηρια κ.Κανελλόπουλε , εχετε την υποστηριξη μας μαζί με τον κ. Κασιδιαρη. Οτι καλυτερο υπηρξε στα πολιτικα εδω και πολλα χρονια. Ειμαστε μαζι σας

  31. αντε ρε γελοιε που σου ηρθε στα γεραματε να το παιξεις ηρωας και εγινες πιονι των ναζι

    1. Αχιλλεας κατ ευφημισμό,κουνίστρω Λοατκι Νεοδημοκρατουλα στην πραγματικοτητα…..

    2. Άντε σε καμία παρέλαση διαφορετικότητας μωρή Καιρίδαινα που μπήκες να σχολιάσεις σε σελίδα Ελλήνων.

  32. Λιγα λογια ουσιας και ανατασης του εθνικου φρονηματος…..ολοι οι πατριωτες παρακαλουσαμε τοσα χρονια να εκλεγει καποιος στην εξουσια που θα κλεισει στην φυλακη ολους τους προδοτες που καταντησαν την Ελλαδα αποικια…ενας εισαγγελεας ειναι ο ιδανικοτερος για αυτον τον στοχο…μαζι με τον Ηλια Κασιδιαρη και τους υπολοιπους υποψηφιους σε ολη την επικρατεια ημαστε κοντα η Ελλαδα να ξαναγινει εθνος-κρατος….το συστημα τρεμει και φαινεται απο τις σπασμωδικες κινησεις που κανει….και οι 300 της βουλης ειναι εθνοπροδοτες και οι βολεμενοι ψηφοφοροι τους ειναι μια θλιβερη μειοψηφια που σε λιγο θα χασουν την κουταλα και βριζουν εναν εντιμο ανθρωπο που στην επαγγελματικη του καριερα δεν εχει δωσει δικαιωματα…οσοι απο τους ψηφοφορους του δικτατορικου τοξου εχουν ακομη πατριωτικα αισθηματα και νοιωθουν μεσα τους την απογοητευση απο τα κομματιδια-μορφωματα που τοσα χρονια ψηφιζαν ειναι καλυτερο απο την αποχη να δωσουν την ψηφο τους στο μοναδικο πατριωτικο κομμα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα το Εθνικο Κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ….σε λιγο θα ειναι αργα για ολα τα κομματοσκυλα που ξεπουλησαν και ξεπουλαν την πατριδα τους για 30 αργυρια οπως ο ιουδας…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ…..

    1. Μα ο εισαγγελέας που λες τα έπαιρνε πως θα γίνει δηλαδή; Το θέλει δεν το θέλει ήτανε μέλος εγκληματικής οργάνωσης πως θα γίνει δηλαδή; Ήταν να ψηφίσω Κασιδιάρη αλλά μια με λατινιπουλου μια με τον εισαγγελέα φαντάζομαι τι έχει μαζέψει στο κόμμα πολύ καλά έκανε το Εθνικό Μέτωπο με τον Κωνστα και αποχώρησε (και για να προλάβω τους δήθεν και έξυπνους ο Βορίδης είχε το Ελληνικό μέτωπο)

  33. αυτα παθαινουν οι νεοναζι σβαστικοφοροι

    1. Μαύρο στο ανθελληνικό τόξο της μίζας και της ανωμαλίας που αφήνει έξω βιαστές και δολοφόνους και έχει ανοιχτά τα σύνορα μη ελέγχοντας ποιος μπαίνει στη χώρα και αν είναι εγκληματίας. Είναι πολλές οι μίζες από μκο και σόρος. Σιγά μη νοιαστούν για τον Έλληνα πολίτη…

  34. τα σχολια απο το ψευδωνυμο τα ελεγχει ο διαχειριστης ή εχει πεσει για υπνο???
    πως τα επιτρεπει???

  35. Ακούτε Κασσιδιάρης και σας πιάνει τρέμουλο παλιο ξεφτίλες. Σας έχει πάει κωλοφεράτζα. Τα κωλιά σας πονάνε και είναι δεμένος χειροπόδαρα. Αν ήταν ελεύθερος θα είχατε ψοφήσει απο τον πολύ πήδουλο. Τώρα οι Ναζί και οι φασίστες της βουλής της δήθεν δημοκρατίας έχουν χέσει στο σύνταγμα κυριολεκτικά για να σωθούν! Κοντά είναι η ώρα σας.

  36. ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΓΩ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΡΩ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.

  37. “””” Ο αδούλωτος Λαός….”””” Μεγας πλακατζης….. ποιος λαος;;; Και αδουλοτος κιολας!!!!!

  38. φανατικός εμβολίων ο συγκεκριμένος ….μην τρώτε σανο όλοι τα ίδια είναι ……..

    1. Στέφανε τα τρολάκια του μιζοκούλη και του πλεύρη των εμβολίων προσπαθούνε να εξομοιώσουν τον Εισαγγελέα με αυτούς που βάλανε τα λοκντάουν και τα πρόστιμα των 100 ευρώ στα γεροντάκια! Με τους ανθέλληνες που απαγόρευσαν τον εορτασμό 200 ετών από το 21 λόγω κοροιδοιού και 1 μήνα μετά άνοιξαν τον τουρισμό! Ρε λαθρολάγνοι των Πρεσπών, ποτέ δεν μίλησε ο Εισαγγελέας υπέρ των υποχρεωτικών εμβολίων που επιβάλατε εσείς! Μπας και τον μπερδέψατε με τον πλεύρη, τον γεωργιάδη και τον γεροτζάφια του σύριζα; Το πρόγραμμα του κόμματός του ήταν κατά της λαθρομετανάστευσης που εσείς θέλετε και ο κούλης έλεγε ότι του άρεσε η πολυπολιτισμική παρέλαση! Εσείς που επιτρέπετε κόμματα με μετανάστες, τολμάτε να πιάνετε στο προδοτικό στόμα σας τον Έλληνα Εισαγγελέα που μιλάει για Ελλάδα; Το προδοτικό ανθελληνικό σας τόξο να ετοιμάζεται για τα …τουρκικά ακρογιάλια γιατί τώρα ξυπνήσαμε και εμείς που τόσα χρόνια σας ψηφίζαμε πατριδοκάπηλοι προδότες, που είστε χειρότεροι της ρεπούση και του τσίπρα!

  39. Καλό Πάσχα κύριε Κανελλοπουλε, είμαστε μαζί σας.

  40. του εχει στριψει του τυπου… μιλαει για δημοκρατια οταν υπηρετει τον φυλακοβιο με τη σβαστικα στον ωμο!!

    1. Τη σβάστικα;;; Εννοείς το σύμβολο που υπάρχει στην ασπίδα του Φιλίππου του Β;;; Εννοείς το σύμβολο που υπάρχει στα περιστύλια της Βουλής;;; Μήπως εννοείς το σύμβολο που χρησιμοποίησαν αρχαίοι πολιτισμοί απο τον Ελληνικό έως και πολιτισμοί της Ανατολής;; Ή μήπως και αυτοί ήταν λάτρεις του Χίτλερ;;; 1900 χρόνια πριν;;; Καλά θα κάνετε όλοι εσείς η δήθεν σιγά σιγά να μπαίνετε στις τρύπες απο τις οποίες βγήκατε γιατί αν δεν το κάνετε θα σας βάλουμε οι υπόλοιποι Έλληνες που τόσα χρόνια ανεχόμαστε εσάς και τα αφεντικά σας. Και αν το κάνουμε εμείς, δε θα σας αρέσει.

    2. Τράβα να ψηφίσεις μίχο, πάτση των funds, μπολσεβίκο ψαριανό, πασόκο χρυσοχοίδη που είπε ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, πρώην αρχηγό κνε θεοδωρικάκο και χαντικαμπάνα. Και άσε τον γίγαντα Εισαγγελέα που σας κάνει ρόμπα οπότε μιλάει! Πουλάγατε πατριωτισμό το 2019 αλλά τώρα γίνατε υπέρ των ανοιχτών συνόρων και του τζαμιού. Εντάξει μαζέψατε και όλους τους μπολσεβίκους ανθέλληνες αλλά θα έπεσε και η μίζα από Σόρος και Κατάρ για να είστε υπέρ των λαθρομεταναστών και να ανοίξετε το τζαμί! Χωρίς μίζα δεν κάνετε τίποτα εσείς, τη μάθατε τη δουλειά από τα εμβόλια που τα συστήνατε ανεπιφύλακτα όταν και οι φαρμακευτικές παραδέχονταν κάποιες παρενέργειες! Όλο και κάτι θα πήρατε και από το Πακιστάν που τους φέρνετε με απευθείας πτήσεις, ούτε ο πινόκιο τσίπρας δεν έκανε απευθείας πτήσεις από Πακιστάν!!!

    3. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ

  41. Κρίμα σοβαρός άνθρωπος. Τους έχει κάνει ο Κυριάκαρος και παραμιλάνε. ΝΔ 40%. Όχι κλειστές τράπεζες. Δεν ξεχνάμε.

      1. Σκύψε στα τέσσερα και μπαίνω φασιστάκο του κερατά.

    1. Δεν πας να σε δει κανενας ψυχιατρος, ουτε την ψηφο σας δεν θα βρειτε στην καλπη.ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ θα φατε μεγαλη ηττα . Ειπα δεν θα παω να ψηφισω αλλα κατι τυπακια σαν εσενα μου αλλαξαν γνωμη Θα σας μαυρισουμε και το μονο 40 που θα δειτε θα ειναι ο πυρετος σας… λουλουδες

    2. Εισαι καθε μερα τοσο βλακας η σε δινουν και ρεπο ?????

    3. Το αιδίον της μαμάκας σου ΝΔούλη. 15% θα βγάλετε και πολύ σας είναι

  42. Στέφανε ετοίμασε ένα ωραίο κολπάκι να τον πιούνε οι λαμογιοκουνίστρες, Γεροκοπρίτη κάθαρμα θα σε ξεβρακώσουμε στο Σύνταγμα μέρα μεσημέρι.

  43. Σου ζητάμε μόνο να μην μας προδώσεις. Τα υπόλοιπα άστα στα εκατομμύρια Έλληνες που είμαστε μαζί σου. Ας ετοιμάζονται οι προδότες για τα …τουρκικά ακρογιάλια του ερντογάν, αυτοί που δεν λένε για τα ακρογιάλια των ελληνικών νησιών! Μέχρι της τελευταίας ρανίνος του αίματός μας, μαζί σου Εισαγγελέα. Η Ελληνική σημαία σηκώθηκε στη Μάνη το 1821 και έξω απλό τον Άρειο Πάγο στις 5 Μαΐου θα σηκωθούν εκατομμύρια Ελληνικές σημαίες. Όχι κομματικές των κομμάτων της μίζας, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

  44. Συγχαρητήρια πρόεδρε, προετοίμασε την κατάσταση για εναλλακτική, εσύ ξέρεις

  45. Ρε τι πλάκες σας κάνει ο Κυριάκος;
    χαχαχαχα

    1. εσύ πιες βιτριόλι και τα λέμε 21-5 βραδάκι.

    2. Θέλω να δω που θα κρυφτείς το βράδυ των εκλογών κοπριά

  46. Για τα αντισυνταγματικά μνημόνια που είχατε κρίνει παράνομα και μετά αφού σας δώσανε αναδρομικά τα κρινατε νόμιμα καμία κουβέντα θα πεις; για τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς που εισασταν υπέρ θα μας πεις;η όχι; Αλήθεια από το σόι σου πέρα από αδέρφια πόσοι ακόμα ταΐζονται από τον κρατικό κόρβανα; Τόσα χρόνια με την θέση που είχες δεν είδες δεν άκουσες τίποτα η δεν σε απασχολουσε η τα έβλεπες όλα καλά και τώρα ξαφνικά γίνανε σκατα;

  47. Ρε τι έπαθαν οι ψεκασμένοι του Κασιδιάρη έμειναν με το ψηφοδέλτιο στο χέρι.
    Προτείνω να το βάλετε στην κ@λοτρυπίδα σας το ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη.
    Το κράτος είναι δικό μας ή δικαιοσύνη είναι δικιά μας ότι λέμε εμείς κάνουν.
    Σε όλους τους θεσμούς βρίσκονται άνθρωποι μας.
    Που πάτε βρε έρμο.
    Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ με πασοκ και πρωθυπουργό το Μητσοτάκη.
    Θα σας γλεντάω για αλλά τέσσερα χρόνια.
    Να δω που θα είστε όλοι εσείς το βράδυ τον εκλογών που θα εξαφανιστείτε σαν ποντίκια.
    Καλό κουράγιο
    χαχαχαχα

    1. Γέλα. Θυμήσου όμως αυτό το μήνυμα την τελευταία σου ώρα. Θα είναι εκεί να σε στοιχειώνει. Τετραετία δε βγάζεις στο λέω εγώ. Λίγες αναπνοές σου έμειναν. Και θα απορείς πως ένας άγνωστος ήξερε πόσος καιρός σου μένει! Γέλα λίγο ακόμη….θα το χρειαστείς να έχεις εφεδρεία γι αυτά που έρχονται.

    2. Απο την Μακεδονια το πρωην προπυργιο σας θα αρχισει ο εξευτελισμος σας το βραδυ των εκλογων Κηφινες . Εσυ νδουλη γραψου στο ΠΙΚΠΑ γιατι για εκει εισαι.

  48. Καλό Πάσχα και σε σας κύριε εισαγγελέα. Ευχαριστούμε που μας ενδυναμώνετε. Χρησιμοποιούν τη δημοκρατία και τους θεσμούς της για να καλύπτουν τις άνομες πράξεις τους. Δεν πιστεύουν στη δικαιοσύνη, θεός τους είναι το χρήμα. Μπράβο στον κύριο αντιπρόεδρο που αντιστάθηκε στις πιέσεις τους. Νομίζουν ότι όλοι είναι του χεριού τους.

  49. Αψογος ο κ. Κανελλοπουλος , μορφωμενος εντιμος μιλαει απλα Ελληνικα και ειναι και αυτος στις καρδιες μας οπως ο Ηλιας. Ελπιζουμε στην νικη της δημοκρατιας , στην νικη του κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

  50. σαχλαμαρας…. δεν εχει ευφράδεια λογου…. δεν λεει “τιποτα το κορμι του”….

    1. ιουδαίε, το Σπαρτιάτης γράφεται με κεφαλαίο.

      1. Και οπως λεει η λαϊκή ωδή…………….!
        Σπάρτη μου περήφανη, του Λεωνίδα χώρα, τι παλληκάρια είχες πριν και τι καργι@λες τώρα.

Comments are closed.