ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!! “Κελαϊδάει” πάλι η ποντικομούρα ο Τσαβούσογλου

Κοινοποίηση:
cavusoglu-3

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προκλητική ρητορική η Τουρκία. Αυτή τη φορά νέας εμπριστικές δηλώσεις κατά της χώρας μας έκανε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επαναλαμβάνοντας ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο ούτε κατά ένα μίλι.

«Όχι 12 μίλια, ούτε ένα», είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν από το τέλος της χρονιάς.

«Τις τελευταίες ημέρες στον ελληνικό Τύπο υπάρχουν δημοσιεύματα πως θα γίνει η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια γύρω από την Κρήτη. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, όχι 12 μίλια αλλά δεν θα επιτρέψουμε την επέκταση των χωρικών υδάτων ούτε ένα μίλι παραπάνω στο Αιγαίο. Η απόφαση που έχει το Κοινοβούλιο μας το 1995 σχετικά με το ζήτημα αυτό είναι ξεκάθαρη και συνεχίζει να ισχύει.

Για άλλη μια φορά θέλω να προειδοποιήσω την Ελλάδα. Μην κάνεις ψευτομαγκιές βασιζόμενη σε αυτούς που προσπαθείς να έχεις από πίσω σου. Μην μπαίνεις σε περιπέτειες κι εσύ ξέρεις πως το τέλος θα είναι πολύ κακό.

Είχαμε ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με την Ελλάδα. Όμως λόγω της εκστρατείας που ξεκίνησε ο Μητσοτάκης εναντίον της Τουρκίας, λόγω των προκλήσεων στο Αιγαίο, των ισχυρισμών για γενοκτονία και των πιέσεων εναντίον των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, βάλαμε τον διάλογο σε εκκρεμότητα.

Είχαμε στείλει δυο επιστολές στο ΟΗΕ το 2021 για τις παραβιάσεις που κάνει η Ελλάδα στα αποστρατιωτικοποιημένα νησιά. Κι έτσι καταγράψαμε πως η Ελλάδα επειδή παραβιάζει τους όρους των Συνθηκών Λωζάνης και Παρισίων απέναντι σε μας δεν θα μπορεί να εκφράζει δικαιώματα κυριαρχίας», ανέφερε μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ναι βρε Μογγόλε. Το Αιγαίο το έφερες από την πατρίδα σου, την Μογγολια και σου ανήκει. Αντε μου στον διάολο. Ούτε το χώμα που πατάτε σας ανήκει, ποσό μάλλον όλα τα υπόλοιπα που απαιτείτε. Όλα δικά μας ήταν και μια μερα θα ξαναγίνουν. Και εσεις θα γυρίσετε από εκει που ήρθατε. Από τα βάθη της Ανατολιας, την Μογγολια. Ειστε στην περιοχή που μας κλέψατε έξι η εφτά αιωνες. Εμείς ειμαστε εδώ από καταβολής κόσμου. Χιλιααααδες χρόνια. Εμείς τι πρέπει να απαιτούμε λοιπόν; Αλλά είπαμε, να έχετε χάρη που εχουμε αλλοεθνείς κυβερνήτες και έναν λαό που ακόμα δεν ξύπνησε. Αλλά μην ανησυχείς, οι Θεοί των Ελλήνων πάντα καραδοκούν. Πάντα στέλνουν φωτισμένους ανθρωπους για να βοηθήσουν την Ελλάδα, που ειναι και δίκη τους πατρίδα. Στον ..Όλυμπο..διάλεξαν να μείνουν, όχι στην Μογγολια. Έλληνες ήταν, όχι Μογγόλοι. Κι εμείς ειμαστε τα παιδιά τους. Ουστ λοιπόν.

    1. Όλα τα έλεγες πολύ ωραία μέχρι που έμπλεξες τους θεούς του Ολύμπου!!

  2. Δεν εχει,παρα να μας στειλει τα ακριβοπληρωμενα φουσατα του,και να δουμε τοτε,ποσα απιδια πιανει ο σακος….Ελπιζω η κυβερνηση των αχρηστων,τουλαχιστον στην υστατη εκεινη στιγμη,να αφησουν τις Ενδοξες Ενοπλες Δυναμεις μας να τους στειλουν για ρυζι και παρθενες…..

  3. Θα πάθεις χειρότερα από ότι έπαθε ο φίλος σου ο Πούτιν. Θα αποδειχθεί αμέσως πόσο γυάλινα είναι τα πόδια σας.

  4. Καλε ποντικομουρα ο Μογγολος ειναι και καραγυφτος με κοστουμι και γραβατα παναθεμα τον! Μαλλον τσιγγανογαλιαντρα που κελαηδαει μας προεκυψε!

  5. Πρόσεξε τι λές τουρκόγυφτε γιατί σε περιμένει ο φλώρος να σου κάψει τα παπάρια…. αν καταφέρεις γλυτώσεις απο αυτόν σε περιμένουμε εμείς και τότε θα στά κόψουμε.

  6. Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΨΕΙΣ ΤΗΣ????

Comments are closed.