EΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

Κοινοποίηση:
korinthia-palaioxristianiki

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει  στην ορεινή Κορινθία.

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη», δηλωσε μεταξύ άλλων μόλις αποχώρησε απο τα δικαστήρια. Ο 45χρονος έβγαλε το δικό του… μανιφέστο για τις ημέρες που βρέθηκε στα κρατητήρια, λέγοντας ότι γνώρισε τους αδικημένους της ζωής, στους οποίους έστειλε μήνυμα. «Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη» είπε.

«Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό» είπε. «Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου», είπε.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του.  «Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου», είπε, προσθέτοντας ότι του πήραν το κινητό.

Ο 45χρονος ανέφερε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί υπήρξε η δικαστική του περιπέτεια, καθώς όπως είπε, δεν έχει πειράξει κανέναν. «Το παιδί μου κρατείται στο Παίδων με άρρωστα παιδιά, ενώ είναι υγιές», ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

  2. Ειρηνη πασι εν Χριστω αδελφοι! Βλεπω αμεσως σας μπουρδουκλωσε η Κουλαρα με το επικοινωνιακο της για κατι…παλαιοχρστιανους! Οι Φουστηδες ξεχαστηκανε κιολας?

  3. ειπε επι λέξη ,να πάει ο πρωθυπουργός να κάνει test dna για να δούμε αν ισχύουν αυτές οι φήμες ….για το ποιός ειναι ο πατέρας του …ΚΑΓΚΕΛΟ ο εισαγγελάτος

  4. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΕΙ!!!! ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΩΜΟΝΕ!!!!

  5. ΚΙ ΟΜΩΣ ….ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΡΟΜΠΑ….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ??????????????????? ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ????????? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΤΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?????????????? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?????? ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ………..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΚΑ……ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ……

  6. …..ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…..ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ…ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ….ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ…..ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΖΑΛ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΡΕ ΧΙΤΛΕΡΑΚΙΑ!!!

  7. Και δωστου κλαμα σημερα ο εισαγγελατος. …. και οι συν αυτω βεβαια…

  8. Είδατε την συνέντευξη στον Ευαγγελάτο σημερα στις 5?
    Αρνήθηκε τα παντα περί Χρυσής Αυγής, καί δήλωσε υπερήφανα ότι καταγεται από κομμουνιστική Οικογένεια πού βρέθηκε στα σύρματα τής Μακρονήσου!!!😜🙃
    Κι αρκετά άλλα.. Όπως ότι έβαλε μια καβλωτικη φωτογραφία με ξεκωλες Παλαιστίνιες(?)!! κι από κάτω έγραψε:
    * Το δράμα των γυναικών της Παλαιστίνης! Βοηθησε κ συ μία..μπορεις!*
    Άναρχο-παλιοπουστας. Κατευθείαν στην ΕΣΑ του Μίμη😁
    Δεν ειπε μια λέξη το μουνόπανο για τις αξίες τού Γένους ενώ τον προκαλούσε ανοιχτά ο Ευαγγελάτος…
    Χειροκροτειστε τον!

  9. Και με αυτό, μόνο οι μπετόβλακες δεν έχουν κατανοήσει ότι έχουμε ΚΑΤΟΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από των Πασάδων.
    Οπότε μόνο με γιαταγάνι και μπαρούτι μπορούμε να απελευθερωθούμε.

  10. Χωρις να πειραξει κανεναν πηγε μεσα; Αλλοιμονο στα παιδια του που ηταν υγιεστατα και τα πηγαν στο Παιδων ;;; Μη φανε κανα μπολι μεσα εκει.

    1. Μα έχεις ΚΑΤΟΧΗ φίλε μου, δεν χρειάζονται δικαιολογία πλέον.

      Δες τι έλεγε ο Αντωνιάδης στο Χίο σήμερα.

      Και το ότι έχουμε χούντα χωρίς τανκς και κατοχή χωρίς ακόμα να πυροβολούν κόσμο στο δρόμο, το έγραψε εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, και το είπε το ραδιόφωνο ούτε ολίγες φορές που μιλούσε η κυρία αυτή.

  11. Αυτη ειναι η νεα ταξη. Δε θελουν ανεξαρτητους ανθρωπους που να μπορουν να επιβιωνουν απο μονοι τους , αλλα θελουν εξαρτημενους απο επιδοματα ξεροκομματα .Μας αρρωσταινουν τοσο σωματικα οσο και ψυχικα και μετα ερχονται ως σωτηρες με τα ψυχοφαρμακα για να μας κανουν ζομπι. Μας πτωχευουν , μας κλεινουν τις επιχειρησεις και μετα μας λυπουνται και ερχονται να μας πεταξουν ενα ψευτοεπιδομα της πλακας Μας εχουν φερει τη σαρα και τη μαρα ανεβαζοντας την εγκληματικοτητα στο κοκκινο , και αντι να πιανουν αυτους, πιανουν οσους θελουν να ζουν ενα δικο τους τροπο ζωης που δε βλαπτει το περιγυρο του. Το παιζουν οτι ενδιαφερονται για τα παιδια τους που δε πανε σχολειο, την ιδια ωρα που ενα μεγαλο ποσοστο παιδιων ρομα επισης δεν πηγαινει Δε θελουν υγειεις ανθρωπους. Θελουν να απαρνηθουμε τη φυση μας και να γινουμε παραμορφωμενοι μεσα και εξω. Οσο ψευτικη ειναι η κ@λ@φατσα τους απο τις πλαστικες, αλλο τοσο ψευτικη και η δηθεν ευαισθησια τους

  12. Καλά παιδιά είναι σόου όλο αυτό είναι πληρωμένος ο παλαιό χριστιανός όλο αυτό γίνεται γιατί έρχεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα παιδιά ο τύπος είναι πιωμένος μαστουρης ρε μακελειό δεν το βλέπεται ότι το έχουν στήσει όλο αυτό!!!

    1. Ειδικά αυτή η ορθογραφία σου δεν βλέπεται με τίποτα….. ρε σπάρτακε….

      1. Γιατι ρε ασχετε που ειδες το λαθος; η θες μονο να γραψεις κατι?

        1. Και σας το λαίνε και δεν το βλαίπεται… Φαντάσου……
          Τι να πό…. Είσως να μη βλέπεται καλά…..

  13. Στον ιδιο νομο υπαρχουν τρεις “δυναμικοι” καταυλισμοι γυφτων: Εξαμιλιων,Ζευγολατιου και Βελου.. Λαθρεμποριο ναρκωτικων…οπλων…πορνεια…πηγαινουν χρηστες για να εξασφαλισουν τη δοση τους και πολλες φορες το ανταλλαγμα…ειδικα στις κοπελες…ειναι σε “ειδος”…παιδοφιλια…γεννες απο τα 14…παντρευονται μεταξυ τους….κλεψιες σε ολο το νομο…σε σπιτια..χωραφια…αμαξια…που αν τυχει και πας κ το βρεις στον καταυλισμο σου ζητανε λεφτα να στο δωσουν αν εισαι τυχερος και δεν το εχουν διαλυσει….στηνουν οπου βρουν..ρευμα τραβανε απο τις κολονες….παιδια παρατημενα στη πολη της Κορινθου και στο λιμανι…να ζητιανευουν και να κλεβουν….και παρ ολα αυτα οχι μονο δεν ανοιγει ρουθουνι αφου την μια ωρα συλλαμβανονται την επομενη εχουν βγει εξω……..αλλα…επιδοματα…επιδοματα…επιδοματα….
    και σας πειραξε ρε λαμογια ενας ανθρωπος που με την οικογενεια του επελεξαν ενα τροπο ζωης οπως γουσταρουν????
    βγειτε ρε και αν εχετε τα κακαλα πειτε τις σας ενοχλει……

  14. Η λυση ειναι μια , οποιος θελει να βαραει παλαμακια κ κατσαρολες Ειρηνικα ας παει στην Ινδια να γινει Γιογκι !
    Πελασγε εισαι η ντροπη του Μακελειου , εξαιρετικα αμορφωτος , παντελως ανιδεος κ τελειως Μαλακας . Κριμα που οι γονεις σου αντι να σε σκουπισουν κ να σε πεταξουν σε σκουπιδια , αποφασισαν να σε κρατησουν . Απο τοτε εχουν πεσει σε καταθλιψη .

  15. θα αφρίσει από το κακό του ο Εισαγγελάτος απόψε!!!!!

  16. Το Ελληνικό Δημόσιο, δεν έχει κάτι καλύτερο να ασχοληθεί?
    Ας μαζέψουν τους ΡΟΜΑ που γυρνάνε σε όλη την Ελλάδα, σαν τις άδικες κατάρες.
    Οι Δικαστικοί & η Αστυνομία δεν βλέπουν τα ανήλικα Παιδιά των ΡΟΜΑ, που ζητιανεύουν στις Καφετέριες & στις Ταβέρνες 24/7?
    Οι Γονείς των ανήλικων ΡΟΜΑ, γιατί έχουν Ασυλία?
    Πω πω, είναι ανήλικοι & οι Γονείς. DNA αμέσως, να βρεθούν οι Βιολογικοί Πατεράδες.
    Βρε Ελληνικό Κράτος, δεν πας να πνιγείς καλύτερα!

    1. Αυτοκίνητα σαράβαλα φορτωμένα μέχρι εκεί που δεν πάνε στους δρόμους χωρίς άδεια κυκλοφορίας, κτέο δίπλωμα τέλη κυκλοφοριας τιποτα.
      Έλεγχος, ούτε για ζήτω.
      Όταν βλέπουν τον γύφτο, οι μπάρες ανοίγουν μόνες τους στα διόδια.
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  17. Κ αυτός με αναπηρία???? Πρέπει να καταργηθεί η σύνταξη λόγω αναπηρίας εγκεφαλου…όλοι οι τεμπέληδες εκεί στοιβάζονται στην ψωροκωσταινα…..

    1. Τι λες ρε Κουμμουνι που θα καταργηθεί η αναπηρική σύνταξη των άρρωστων ανθρώπων περνάνε από επιτροπή ρε μπινέ.

    2. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

  18. Κλαίνε οι ανώμαλοι που προσβλέπουν στα παιδιά των φυσιολογικών. Περαστικά και στα τουρκοκάναλα των καναλαρχών.

    1. Πολύ σωστά!!!!
      Έκατσαν στο .!. του με φόρα και ασάλιωτα τα λαμόγια των ΜΜΕ.
      Αλλά για τον διασυρμό του αλλά και για την ξεφτίλα του χωρίς να φταίει, θα πρέπει να στραφεί εναντίον όλων των καναλιών και δημοσιογράφων για την προσβολή και μόνο που μπήκαν παράνομα στο σπίτι του, μπήκαν στο σπίτι και φοβέρισαν την οικογένειά και τα παιδιά του από τον πανικό που προκάλεσαν με τις ψευδοί ειδήσεις οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ ώστε να αλλάξουν την ειδησεογραφική ατζέντα λόγω των γεγονότων με τις εξεταστικές!

Comments are closed.