ΕΚΤΑΚΤΟ: Καθηγητές ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ και ΑΠΕΙΛΟΥΝ τα παιδιά να ΜΗΝ κάνουν ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ για τη Μακεδονία…

Κοινοποίηση:
1

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μια γυναίκα από τη Βέροια σχετικά με τη δράση του γυμνασιάρχη κατά της δράσεως του σχολείου για την κατάληψη λόγω της κατάπτιστης συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως κατήγγειλε η Μαρία Μπαϊρακτάρη, ο γυμνασιάρχης εισέβαλε στη συζήτηση που γινόταν και είπε στα παιδιά ότι δεν θα αφήσει μερικά «φασιστάκια» να κλείσουν το σχολείο κι ότι δεν θα τους αφήσει να πάνε εκδρομή.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλη την καταγγελία:

Στο 3ο Λυκειο Βέροιας που συστεγάζεται με το 4ο, σήμερα τα παιδιά συζητούσαν μεταξύ τους το θέμα της κατάληψης .

Προσπαθούσαν να πάρουν απόφαση για την στάση που θα κρατήσουν .
Ο γυμναστής του σχολείου θεώρησε πρέπον , σωστό και δημοκρατικό , να παρέμβει, με τον τρόπο εκείνον που αρμόζει σε Έλληνα εκπαιδευτικό, στην συζήτηση των παιδιών και να επηρεάσει την απόφασή τους .
Επί λέξη ο καθηγητής απευθύνθηκε στα παιδιά και είπε
«δεν θ’ αφήσω φασιστάκια να μου κλείσουν το σχολείο» .
Κατόπιν θεώρησε ότι ο καλύτερος παιδαγωγικός τρόπος είναι να τα εκβιάσει λέγοντάς τα ότι θα χάσουν την πενθήμερη εκδρομή .
Ο «Έλλην» αυτός «εκπαιδευτικός», που ασκεί το επάγγελμα του «Φυσικού Αγωγού», γυμναστή, προφανώς θεωρεί ότι η απόφαση των παιδιών να διαμαρτυρηθούν για το προσύμφωνο των Πρεσπών που θέλει να ξεπουλήσει την Μακεδονία , δηλώνει φασισμό.
Η θέση των παιδιών υπέρ της Πατρίδας μας τους καθιστά φασίστες .

Ο κ. καθηγητής θεωρεί επίσης , ότι το σχολείο του ανήκει και άρα δεν επιτρέπεται να Του το κλείσουν .

Επίσης ο «παιδαγωγός» αυτός προάγει το Πνεύμα των παιδιών όπως βλέπουμε .
Στη ζυγαριά της συνείδησης τους πρέπει να καταγραφεί ότι η Πατρίδα τους , οι Ιδέες τους , οι Αξίες τους ζυγίζουν το ίδιο με την υλική υπόσταση μιας εκδρομής .

Φυσικά δεν του πέρασε καν από το μυαλό το να μην συμμετέχει καθόλου .
Αποφάσισε ότι έπρεπε να δράσει φασιστικά , τρομοκρατικά κι εκβιαστικά απέναντι στους εφήβους μαθητές του .

Στο συγκεκριμένο σχολείο οι αριστεροί μοιράζουν φυλλάδια στα παιδιά στα οποία τους εξηγούν τα «καλά και συμφέροντα » του προσυμφώνου των Πρεσπών .
Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλεί τον κύριο καθηγητή γιατί προφανώς θεωρεί ότι είναι δημοκρατικό και προοδευτικό.

Ας «ευχαριστήσουμε» όλοι μαζί
τον κ. γυμναστή του 3ου Λυκείου Βέροιας για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε μας ως γονείς αλλά και στην Πατρίδα μας ως Έλληνες .
Να «ευχαριστήσουμε» ταυτόχρονα και τον λυκειάρχη του συγκεκριμένου σχολείου, του οποίου το όνομα θα το γνωρίζουμε σε λίγο , για τις ανθελληνικές θεωρίες που διδάσκονται στο σχολείο που εποπτεύει .

ουκ ελάττω παραδώσω κύριε καθηγητά

Από Maria Mpairaxtari

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

  2. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΗΣΑΚΙ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙς ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ……………

  4. Μετα τον ανθελληνα γυμναστη στιν βεροια γυμνασιαρχης εσπασε ντζαμαριες και πεταξε γλαστρες σε καταλοιψη σχολειου στιν Μακεδονια γραψε κατι για το θεμα ενοιμερωσε….

  5. Οι Καθηγητές ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στα παιδιά να κάνουν ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ για τη Νικαράγουα ?

  6. Ε ρε κοντονήσι που χρειάζονται μερικοί…

  7. Φατσα και ονομα του ανθελληνα λυκειαρχη και του ανθελληνα γυμναστη τεττοια αποβρασματα πρεπει να τα γνωριζουμε και φατσικα….

  8. Να ενωθούν οι γονεις και να …δωςουν…να καταλαβουν οι καθηγητές πως ειναι καθηγητές και οχι κομματόσκυλα και το σχολείο ειναι σχολείο και οχι εκλογικό κέντρο, γιατι μαλλον εχουν ξεχασει πως το να ειναι καποιος δάσκαλος η καθηγητής, ειναι λειτούργημα και οχι απλή δουλεια. Διαμορφώνουν οχι μονο τα μυαλά των παιδιων μας αλλα και τις ψυχές τους.

  9. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!!!
    Τιποτα δεν ειναι αναστρεψιμο οταν εχουμε τετοια παιδια !!!!

  10. Οι μαθητες που ξεσηκωνονται δεν ειναι τα παιδια ενος χαρτοπαικτη που εχασε το σπιτι τους στα χαρτια.Ειναι η Σπορα ενος Ανωτερου Λαου που θελει πισω τα κλεμμενα Του πλουτη !Ο Λαος ξυπνα και ζητα την χαμενη Εθνικη και Κοινωνικη Αξιοπρεπεια Του.Εγειρεται !Οπως στο καλεσμα του von Sharnhorst στου Γερμανους το 1813 να τελειωνουν με τον Βοναπαρτη τον θλιβερο εκεινο αρλεκινο της Ιστοριας……
    Nun Volk steh auf und Sturm bricht loss!
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

Comments are closed.