Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ: ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, να κοπεί το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τον ίδιο.

«Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Και πρόσθεσε:

«Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

228 Σχόλια

  1. ο φαηλος εκτος οτι τον τον εδιωξαν απο τη νδ και δεν εφυγε μονος του, εκτος του οτι ειναι ετοιμος να τρεξει στη νδ, ειναι το κομμα που προμοταρε ο φριζης απο το καναλι του. αυτα τα λενε ολα για το φαηλο και κατα συνεπεια και το τζημερο. ο τζημερος ειναι τερματισμενος καπιταλιστης. ετσι και μπει στη βουλη και συμμετασχει σε κυβερνηση κουλη θα περναει καθε πρωι το σκουπιδιαρικο του δημου απο τις γειτονιες και θα μαζευει πτωματα υποσιτισμενων φτωχων συνανθρωπων μας. νικαραγουα θα μας καταντησει. μακρυα απο δαυτους. ειναι χειροτεροι απο τον αδωνη

  2. Ολοι να ωηφισετε Εθνικη Δημιουργια..
    ειπε ο Ηλιας μας..

  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ 1963 1967 ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΙΣΩΣ ΒΡΗΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ ..ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

  4. Αυτοι εχουν το καρπουζι αυτοι και το μαχαιρι εξευτελιζουν οχι μονον τον Ηλια και την Δημοκρατια αλλα και ολους οσοι θα ψηφιζαν το κομμα Ελληνες μισο εκατομμυριο συμπατριωτες λενε Πειτε οχι σε Νδ συριζα και πασοκ.

  5. Αδέρφια,πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί,για 2 λόγους:

    1) Αν διασπαστούν οι ψήφοι που προορίζονταν για τους “Έλληνες”,σε 4-5 μικρότερα κόμματα τότε κανένα δεν θα πιάσει το 3% για να μπει στη Βουλή.Επίσης,θα είναι μεγάλο το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής με συνέπεια,να πέφτει ο ποσοστιαίος πήχυς για την αυτοδυναμία.
    2) Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε,ποια κόμματα είναι “λαγοί” των κυβερνώντων.Για παράδειγμα, οι Τζήμερος&Κρανιδιώτης είπαν ευθέως ότι θα δώσουν ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση Μητσοτάκη.Το ΕΑΝ,περιλαμβάνει στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. και πολύ φοβάμαι μήπως ενεργεί βρώμικα,και υποστηρίξει Μητσοτάκη.Η Ελληνική Λύση…Δεν ξέρεις τί να πιστέψεις με όσα έχουν συμβεί εσχάτως,συν ότι δεν μου καλαρέσει που την γλυκοκοιτάει ο Μπογδάνος(μήπως και εδώ,είναι πολλά τα Ευρώ?).

    Προσωπικά,δεν ξεχνώ τις καταβολές,τις αξίες,τα ιδανικά και την ιδεολογία μου οπότε δεν μου πάει το χέρι για ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν ψήφιζα σήμερα,θα πήγαινα στο Κίνημα 21(δεν το γνώριζα,χτες το ανακάλυψα από τα σχόλια και αφιέρωσα χρόνο “σερφάροντας” για να μάθω τί εστί).Ωστόσο,θα κάνω υπομονή να δω τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό,και μετά θα αποφασίσω οριστικά.
    Μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος όλοι μαζί να κατευθυνθούμε προς συγκεκριμένο προορισμό,για να υπάρχει μια καθαρή,Πατριωτική και ισχυρή αντιστασιακή φωνή μέσα στη Βουλή.
    Ο Θεός,μαζί μας.

    1. απλά συμφωνώ!! ο φίλος από πάνω . τα είπε πολύ ωραία! γιατί όπως πολύ εύστοχα διάλεξε όνομα.. Ελλάς υπεράνω όλων! κ έτσι πρέπει να είναι..
      εις οιωνός άριστος αμυνεσθε περί πατρίς!
      ενωμένοι………

      1. Μάθε να γράφεις Ελληνικά αμόρφωτε: Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης”.. “Εμείς υπακούομε στη θέληση του μεγάλου Δία, που κυβερνά όλους τους θνητούς και αθάνατους. Ένας είναι ο καλύτερος οιωνός (σημάδι), να υπερασπίζει κανείς την πατρίδα”.

    2. Εχεις απόλυτο δίκιο, χρειάζεται σύνεση για το πού θα πάει η ψήφος μας , περιμένουμε και τις δηλώσεις του Ηλία, το μόνο σίγουρο είναι ΟΧΙ ν.δ συριζα πασοκ.

    3. Ποιος Φαήλος και Τζήμερος ρε παιδιά; Το 2019 ο Τζήμερος πήρε 0,7%, όπως και φέτος. Πουθενά δεν υπάρχουν.

      ΕΑΝ ούτε 1%, δεν το γνωρίζει ο κόσμος

      Τα πάντα θα κριθούν τι μπάλα θα παίξει ο Ανδρουλάκης και πόσο τον έχει στο χέρι με εκβιασμό ο Μητσοτάκης

      1. Αγαπητέ,η Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου-Φαήλου αποτυπώνεται εσχάτως στις δημοσκοπήσεις από 1,2-1,9%.Αυτό,πριν τον χτεσινό αποκλεισμό των “Ελλήνων”.Επίσης,ανατρέχοντας τα σχόλια σε δημοσιεύσεις διαφόρων ιστότοπων που αφορούν το χτεσινό γεγονός,βλέπω ένα 20-30% υποστηρικτών του Ηλία να αναφέρουν ως εναλλακτική την Εθνική Δημιουργία(το αναφέρω,υπό την αίρεση βέβαια ότι δεν είναι τρολλάκια κάτι το οποίο-προφανώς- δεν μπορώ να πιστοποιήσω).

  6. Αναμενω την αποφαση του Ηλια το απογευμα της Τεταρτης.

  7. Βλεπουμε τα κοινωνικο-οικονομικα αποτελεσματα των κυβερνησεων ΝΔ -ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
    απο το 1974 μεχρι σημερα…….
    Το καθεστώς που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, δεν είναι ούτε καπιταλισμος,
    ουτε σοσιαλισμός, ούτε σοσιαλδημοκρατία, αλλά ούτε και φιλελευθερισμός,
    ούτε καν ένας συνδυασμός ελεύθερης αγοράς και κράτους προνοίας.
    Από την επομένη της μεταπολιτευσης ,
    μας φορέσανε καπέλο ένα ιδιότυπο καθεστώς αέναης ευφορίας
    των πάσης φύσεως κρατικοδίαιτων συμμοριών,
    εφοδιασμένο όμως με υπόγειους μηχανισμούς,
    μέσω των οποίων οι πλέον απίθανοι τύποι που ήσαν πιο αδίστακτοι
    κι από τον γκαγκστερ Aλ Καπονε,
    μπορούσαν να πλουτίζουν διαρκώς, απεριόριστα και ανεξέλεγκτα!…….
    σε βαρος του Ελληνικου λαου φυσικα…
    Και φυσικά μας κατάντησαν ΕλλαδοΠακισταν……..
    Και επι πλεον αντικαθιστουν τον Ελληνικο λαο με ΑφροΑσιατικες Ισλαμικες ορδες…….
    ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟς ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……..

  8. Τα τρολάκια του Σύριζα που θέλουν να εγκαταστήσουν εκατομμύρια νέους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ελπίζουν να μην δώσει γραμμή ο Ηλίας. Για να δώσει ο τσίπρας της θάλασσας που δεν έχει σύνορα! Αν 1 στο εκατομμύριο δεν δώσει γραμμή ο Ηλίας, θα ψηφίσουμε πατριωτικά κόμματα και οι προδότες των Πρεσπών και των ελεύθερων συνόρων δεν είναι στις επιλογές μας. Τόσο απλά. Να πάνε για ψήφο στα κέντρα λαθρομεταναστών που τους έφεραν και μετά να ξαναγυρίσουν στις βίλες τους, οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες!

  9. Κινημα 21 Ζωηs Μπεχληs-Σπυροs Χατζαραs:ο μητσοτακηs εδωσε για φουντ πασ 7 ευρω εμειs θα δωσουμε 14 ευρω επι 5 μερεs =70×4=280×12=3360…για τιs υπολοιπεs 96 ημερεs του χρονου θα κανει η κοιλιτσα σαs γλου γλου γλου…
    Κινημα 21 Νερο δωρεαν για ολουs τουs αγροτεs…οι υπολοιποι θα πινετε απο τα πηγαδια ενταξει???
    Απορια…που υπηρετησε την στρατιωτικη του θητεια ο Σπυροs Χατζαραs???

  10. Ο Ηλίας, δεν θα δώσει γραμμή.. Όπως είδαμε όλοι, η κυβέρνηση αυτή, είναι δαιμονισμένη και δικαιοσύνη δεν υπάρχει.. Για να έχουν οι εκλογές κάποιο νόημα τώρα που τις έκαναν μπάχαλο, όλοι εμείς που μας στέρησαν το δικαίωμα επιλογής, πρέπει να ψηφίσουμε σύριζα απλά για να τιμωρηθεί ο Μητσοτάκης.. Δεν χωράνε ούτε ιδεολογικά κολλήματα, ούτε συναισθηματισμοι.. Ούτε ψήφο στα μικρά κομματιδιο που μυρισαν ψήφο και ζητιανεύουν .. Ούτε ΕΑΝ που μας πρόδωσε.. Ούτε ανύπαρκτα κινήματα 21 και νίκη που μας έβριζαν και τώρα μας γλύφουν.. Ούτε βελοπουλο που μας έλεγε όλους ναζί.. Ένα μόνο θα ρίξει τη χούντα.. Εγώ θα το ψηφίσω για να πέσει η χούντα.. Τελος

  11. ΣΥΡΙΖΑ να φύγει το βρωμόσογο και μετά βλέπουμε

    1. ΝΔ για να φύγει η τσιπροσυμμορια έλεγες και το 19 ,εφαγες παλι λουτσο και τώρα τολμάς να μιλας για συριζα ; καλύτερα να μην ψηφίσεις.
      Εκτός και αν είσαι απατρις αριστε ρουλης τζιριζαιος και τα λες αυτά, προδοτη!

    2. Όντως εσυ εχεις φρικαρει για τα καλά ανορθογραφε greenish.🤪
      Εισαι από αυτούς που το 2019 ψήφισες το βρωμοσογο για να φύγουν οι απλυτοι.

  12. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια ένα μόνο θέλω να πω . ΣΤΑΧΤΗ και από τις στάχτες θα γεννηθεί η Ελλάς .
    Εξαίρεση μόνο 2-3 και σε αυτούς εύχομαι καλή λευτεριά αδέλφια .

  13. Φτου σου Κουλη να μη σε βλέπω μπροστά μου. Αλητάμπουρα.

  14. Ποτε Συριζα γιατι ειναι η συνεχεια της πολιτικης της ΝΔ και το αντιστροφο. Θα δουμε τις πρεσπες του Αιγαιου με τσιπρα , Νεα μνημονια , Εκατομμυρια λαθρο επιπλεον και πολλα αλλα δεινα. Ολοι αυτοι ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ ,ΚΚΕ εχουν κατακλεψει εκατομμυρια και ειναι η ιδια μαφια που μας κυβερνα διαχρονικα.

  15. Κεφαλονιτη σου ευχομαι ο θαυματουργος Αγιος Γερασιμος να προστατευει την οικογενεια σου Για μερικους ισως ειμαι γραφικη Αλα για εμας τους γνησιους Ελληνες η Θρησκεια η Πατριδα και Η Οικογενεια ειναι ο σκοπος στην ζωη μας

    1. Σε ευχαριστώ και σας εύχομαι το ίδιο. Όμως δεν θα κάτσω να τα υπερασπιστώ όλα αυτά όταν με πολεμούν πισώπλατα, ύπουλα, χωρίς να με αντιμετωπίζουν δίκαια σε μια γιορτή δημοκρατίας που για μένα θα είναι ημέρα αποκλεισμού. Ένα βόλι έχω και θα το ρίξω πισώπλατα. Μπορεί μετά τις πρώτες εκλογές κάποιοι από εμάς να λένε, εμείς είμαστε που κάναμε πέτρα την καρδιά, εμείς είμαστε οι ασυνείδητοι για μια μέρα, όμως προκαλέσαμε ζημιά. Μην ξεχνάτε ότι η ιστορία μας έχει και Θερμοπύλες και Μανιάκι.

      1. Που ψήφισε ο τσίπρας σου. Για εμάς τους Έλληνες υπάρχουν μόνο Θερμοπύλες και Μανιάκι.

  16. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΒΟΛΕΜΕΝΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ….

    1. Και να τον πληρώνουν πάλι ηλίθιος είναι διότι σκάβει και τον τάφο του στηρίζοντας ένα από τα κερατά του διαβολικού τόξου .

  17. Με αυτα που σημβαινουν δεν ξερω γιατι μου ηρθε στο νου το εμβατηριο Των εχθρων τα φουσατα περασαν…… και μου φανηκε πολυ επικαιρο Ευχομαι το δευτερο μερος του εμβατηριου να πραγματοποιηθει και η Ελλαδα μας να τραβηξει προς την Δθξα ξανα Μακαρι…….

  18. Το ΕΑΝ του κανελοπουλου ειναι δουρειος ιππος της ν.δ και γι’αυτο δεν το εκοψαν.πισω απο αυτο το κομμα κρυβεται εντεχνα ο καρατζαφερης ο οποιος ειναι ελεεινος γλυφτης του μητσοτακη.προσεξτε καλα τι θα ψηφισετε.

  19. Κεφαλονιτη οι ψεκασμενοι δεν καταλαβαινουν τιποτα Ουτε προδοσιες βλεπουν ουτε κλεψιες ουτε ανηθικοτητα Εχει καει το μυαλο τους προ πολλου Η λυση μετα την εκδικηση ειναι να επεμβει καποιος να μας σωσει απο αυτα τα τραγικα που ζουμε και τα τραγικοτερα που μας ερχονται Δεν αξιζει στην πατριδα μας τετοια σηψη

    1. Ας τους πάρουμε πρώτα τις πλάτες, δηλαδή τον πρώτο λόγο, μετά σίγουρα κάτι καλύτερο θα βρεθεί. Μόνο έτσι γιατί αλλιώς είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μας εξαφανίσουν. Μας βλέπουν ως εχθρούς ούτε τους κομμουνιστές δεν βλέπουν έτσι, είναι φίλοι όλοι τους. Ενώ εμείς είμαστε το εμπόδιο.

  20. Είναι να γελάς: Εγκρίθηκε πχ το ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ( του ΣΩΡΑ ) και το κομμα ΚΟΤΕΣ (αστείος τίτλος).
    Δηλαδη ο ΣΩΡΑΣ δεν ειχε παει φυλακη για χρέη και απάτη; Οσον αφορα το ΚΟΤΕΣ δεν το ξερω προσωπικα σαν κομμα, αλλα με τετοιο τιτλο εγκρίθηκε; Δεν ξεφτιλίζει τη δημοκρατια ο τίτλος; Αλλα θα μου πείς τέτοιες κότες που ειναι εκει στη ΝΔ, τι περίμενες …

  21. Σήμερα πέθανε η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Η Χούντα Μητσοτάκη πετυχαίνει προσωρινά. Αλείψτε τα ψηφοδέλτια με ότι τους αξίζει! ΚΟΠΡΩΜΑΤΑ

  22. Πιο διχασμένος λαός δεν υπάρχει ρε. Τα ξέρει αυτά η εξουσία γιαυτό και κάνει ότι θέλει !

  23. Η χωρα ειναι κατεστραμμενη ! Και μην γραφετε μαλακιες ! Ψηφιζουμε τιμωρητικα και εκει που τους ποναει !τοσο απλα !Σκεφτειτε που πραγματικα θα πονεσει το συστημα ! Οχι σε κατι επαμ εαν εφοσον και αλλα τετοια μαλακομπουκωματα

    1. Το σύστημα ηλίθιε θέλει να είσαι μαντρωμενος σε ένα μαντρί …το οποιοδήποτε μαντρί . Όποτε μ@λ@κιες λες .
      Και το μόνο που θα τιμωρήσεις ψηφίζοντας τιμωρητικά είναι ενάντια στο σπίτι σου και την Πατρίδα .

  24. Ο μεγάλος Δημοκράτης Κυρ. Μητσοτάκης έτσι αισθάνετε την Δημοκρατία

  25. Εδώ υπάρχει μια εκλογική πλάνη. Πλάνη γιατί όλοι οι αντισυστημικοί, φωνάζουμε στα διάφορα sites από τους καναπέδες και τα κρεβάτια, για το ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ μετά τους αποκλεισμούς. Γιατί είδη μετράμε 4 αποκλεισμένα κόμματα. ΔΕΝ μιλάμε όμως για την αντισυνταγματική εκτροπή, δεν μιλάμε για την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων πολιτών και υποψηφίων. Αντιλαμβανόμαστε οτι εχει γίνει ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ απο τον ίδιο τον Άρειο πάγο; Οτι ο εν ενεργεία Άρειος πάγος ( εκτός απο μηδαμινές εξαιρέσεις ), ελέγχεται και ενεργεί κατεντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Στερήθηκαν αυτές τις μέρες πολιτικά δικαιώματα αγαπητοί συνέλληνες. Δικά σας, δικά μου, δικά τους. Στερηθήκαμε το δικαίωμα του εκλέγειν. Στερήθηκαν οι υποψήφιοι 4 κομμάτων το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Ο Κασιδιάρης επιπλέον στερήθηκε το τεκμήριο αθωότητας, γιατί απλά είναι ο Κασιδιάρης. Και μιλάμε τώρα που θα πάει η ψήφος μας απο τα 4 αποκλεισμένα κόμματα. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και το 2019 και τώρα.

    1. Δεν υπάρχει τεκμήριο της αθωότητας όταν κάποιος καταδικαστεί από το δικαστήριο ρε άσχετε…. Επειδή δε τελείωσε η έφεση δεν σημαίνει πως είναι αθώος….

    2. Κάποιοι το επέτρεψαν το 2019, όχι αυτοί που ξέρουν το Μητσοτακαιικο. Οι κολλημένοι και οι βολεμενοι. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που ούτε συμφέρον έχουν και τους πουλάνε παραμύθια και τα πιστεύουν. Θα καταργήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, κάντε εμβόλια για προστασία, θα πιάσουμε τους δολοφόνους, θα πληρώσουν οι παιδεραστές, για το δυστύχημα στο τρένο φταίει ο σταθμάρχης και πολλά άλλα που τα λαδωμένα κανάλια τους έχουν κάνει πιόνια απ’την παραπληροφόρηση.

  26. Οι πραγματικοι Ελληνες σε καταγωγη και συνειδηση, ψηφιζουν μονο Ηλια και κανενα αλλο κομμα, αναμενουν τις δηλωσεις του και κατοπιν θα πραξουν. Οι γνησιοι Ελληνες δεν θελουν κυβερνηση που να τους καιει, να τους εκτροχιαζει, να τους εμβολιαζει και να τους δολοφονει στις εντατικες. Θελουμε την πατριδα μας πισω, χωρις λαθρομεταναστες, χωρις παραχωρησεις στα εθνικα μας.

  27. Όταν σε λίγους μήνες θα δείτε τον αρχηγό σας και τους υπόλοιπους προδότες στην πλατεία συντάγματος να αιωρούνται όλα τα τρολάκια του Ντορογιού αφορισμένου τότε να δούμε αν θα βρείτε όρεξη για αστεία και τρύπα για να κρυφτείτε.
    Ότι είπε ο Παΐσιος θα γίνει.–

  28. Ψηφιζουμε ΟΛΟΙ στις 21, {Α1 Αρειου Παγου} .!!!
    9-1 η ψηφορια,και ενω παρανομως ηταν 10μελη η συνθεση,αντι 11.
    Δημοσιευστε ονοματα και φωτογραφιες..!!!! Αυτοι καταλυουν την Δημοκρατια…!!

    1. Οι πραγματικοί νεοδημοκράτες είναι έξαλλοι με τον πρώην επενίτη Βορίδη που απέκλεισε τον Ηλία και άφησε τον Ανταρσύα των λσθτομεταναστών! Χέρι χέρι με τους λαθρομετανάστες! Χάσατε και τους τελευταίους δεξιούς βάζοντας πρώτη στο Επικρατείας την πρώην πασοκτζού που ήταν υπεύθυνη για τα…ασυνόδευτα προσφυγόπουλα! Κουβέντα για τα Ελληνόπουλα. Τέτοιος διεθνισμός ούτε ο τσίπρας. Νομίζετε ότι θα βγείτε αλλά δεν σας βγαίνουν τα κουκιά με το κλεφτοπασόκ και θα βάλετε και τον τσίπρα στην κυβέρνηση για τις Πρέσπες του Αιγαίου! Αν δεν το καταλάβατε, κάνατε τον Ηλία αντιπολίτευση!

  29. Oλα τα εμμισθα τρολια της Μητσοτακης ΑΕ, ηρθαν να προτεινουν ψηφο στους λαγους του κουλη, τον κανελοπουλο κ τον κρανιδιωτη
    Ουστ σιχαματα

  30. Φήμες θέλουνε η μις Κλάσι να πνίγει τον καημό της στην αποτρίχωση και στο μιζαμπλί

  31. Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.Αφού αποκλείσανε τον Ηλία θα ψηφίσουμε από αντίδραση Ν.Δ.

  32. Ηλια Μαζι σου Μεχρι το Τελος!!!

    Ολοι Μαζι Ενωμενοι!!!
    Μασονακι Μητσοτακη….Ξερεις εσυ….Γ@@@@@@@ΑΙ!!

  33. Ηλία με όποιον μιλάω, ζητάει να μας πεις ποιον να ψηφίσουμε. Αλλιώς θα δίνουν γραμμή οι ανθέλληνες να μας λένε να ψηφίσουμε τον ανθέλληνα Τσίπρα για να φύγει ο ανθέλληνας Μητσοτάκης και να επαναλαμβάνεται η ιστορία για να ψηφίζουν παρέα Πρέσπες, μνημόνια και σπίτια στους μετανάστες! Πρέπει να δώσεις γραμμή Ηλία για να το βουλώσει το ανθελληνικό τόξο που ελπίζει να μας κλέψει την ψήφο! 1.000.000 Έλληνες θα ψηφίσουμε πατριωτικά κόμματα αλλά πρέπει να διαλέξεις ένα για να το βγάλουμε στη Βουλή! Γιατί ο Εισαγγελέας κουβέντα δεν έχει κάνει για τον φωτογραφικό και αντισυνταγματικό αποκλεισμό σου! Όσοι είσαστε δίπλα στον Ηλία, πείτε του ότι πρέπει να μας πει ποιον να ψηφίσουμε!!!!

    1. Σιγά μην δώσει γραμμή. Η γραμμή είναι να φύγει ο Κούλης αλλιώς δεν θα μπορούμε να ξαναψηφίσουμε ποτέ. Θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα και μετά ούτε το εκλέγειν ούτε το εκλέγεσθαι. Όσο για τους ανθελληνες που λες δεν θα σου βάλω μυαλό. Αυτός που χρησιμοποιεί το βόλι του για να ρίξει εκείνον που τον πλήγωσε και τον φιμωσε μπορεί να είναι καλύτερος πολεμιστής όπως αρμόζει στους Έλληνες τους γνήσιους που δεν βρίζουν και δεν χαρακτηρίζουν τους συναγωνιστές τους. Αν εσύ δεν έχεις οργή κάποιοι άλλοι έχουν.

  34. Όσοι λένε ότι θα ψηφίσουν Σύριζα για να φύγει η ΝΔ δεν καταλαβαίνουν ότι ψηφίζουν τα ίδια σκατά!! Ψηφίστε εξωκοινοβουλευτικά μικρά πατριωτικά κώματα όπως την συμμαχία ανατροπής ή το ΕΑΝ. Αλλά όχι αυτά της πουλημένη βουλής . Σήμερα, ήδη, θα έπρεπε να έχει επέμβει ο στρατός, διότι η δικαιοσύνη υπηρετεί την μαφία των Μητσοτάκηδων.

  35. Όλοι εμείς οι ακροδεξιοί τραμπούκοι χάσαμε τον ηγέτη μας.Δεν πρέπει όμως να μας παίρνει από κάτω.Υπάρχει και η Ν.Δ. που μπορούμε να βρούμε αποκούμπι.Πρέπει να θυμόμαστε τις ένδοξες μέρες του Καλαμπόκα και να αναθαρεύουμε.Δεν είναι μόνο ο Κασιδιάρης ναζιστής υπάρχουν πολλοί ναζιστές, οπαδοί του μολόχ, μασόνοι σατανιστές και στην Ν.Δ.Η αγκαλιά μας έχει ανοίξει ορθάνοιχτα και περιμένει να προσφέρει στοργή σε κάθε φασιστάκι.

    1. Σήμερα όλα τα troll βαράνε υπερωρίες με εντολή μαξίμου και κουμουνδούρου αν είσαι ακροδεξιός από την Πάρο εγώ είμαι αστροναύτης από τον διαστημικό σταθμό… Δεν είναι μόνο ο κούλης επικίνδυνος για την δημοκρατία είναι και ο τσίπρας αριστερόστροφος φασίστας όποιοι θέλουν να μοιραστεί το Αιγαίο με τους Τούρκους μπορούν να στηρίξουν την σκύλα ή την χάρυβδη…

    2. Επειδή ψευτοδεξιοί των πρεσπών, πασόκοι του κατάρ και αριστεροί των λαθρομεταναστών γίνατε γιουσουφάκια του ερντογάν, θα σου πρότεινα να πας στον ερντογάν που απαγορεύει κόμματα και κάνετε όλοι σας τουμπεκί ψιλοκομμένο που απειλεί ελληνικά νησιά! Η δημοκρατία σας μάρανε όταν η Μυρτώ είναι σε αναπηρικό καροτσάκι από τον Πακιστανό και ο Έλληνας στον Άγιο Παντελεήμονα τον σφάξανε οι Αφγανοί για μια κάμερα τη μέρα που γένναγε η γυναίκα του! Απόψε γιγαντώσατε τον Ηλία και το ομολογούν και τα τουρκοκάναλά σας που μιλάνε για πολυπολιτισμικότητα και αυτοί ζούνε σε φυλασσόμενες βίλες, αυτοί που δεν θέλουν φυλασσόμενα σύνορα. Και εσείς φοβόσαστε να κυκλοφορήσετε το βράδυ μη σας σφάξουν δημοκράτες του κώλου!

  36. Μακαρι να βγει ο κουλής για να πάει η τιμή βενζίνης στα ύψη το ρεύμα επισης τα τρόφιμα να καλέσει η νέα δημοκρατία όλους τους Ταλιμπάν να έρθουν Ελλάδα να διώξει τους νέους στο εξωτερικό κ να ερημοποιηθει ο τόπος από Έλληνες , μακαρι Κυριακο μητσοτακη να παραμείνει για πολλές τετραετίες ακόμη να ολοκληρώσει το έργο του να δημιουργήσει μια χώρα με πλειοψηφία μουσουλμανικό πληθυσμό με τουρκική κ αραβική γλώσσα Κυριακο είμαστε μαζί σου

    1. Η οργή των περισσότερων θα φανεί στην κάλπη. Να πέσει και μετά θα δικαιωθούμε και θα συμμετέχουμε και εμείς στις εκλογές. Εμάς που σήμερα μας βρίζουν θα έρθει η στιγμή που θα πουν ή που θα τους πούμε εμείς είμαστε που τότε ψηφίσαμε χωρίς συνείδηση, χωρίς καρδιά, αλλά μόνο με μια οργισμένη σκέψη, να πέσει οποσδηποτε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αυτός κέρδισε μια μάχη εμείς με το Δούρειο ίππο θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

  37. Όοοολα αυτά ο Κασιδιάρης θα τα έκανε; Κάπου Ε…Λ…Ε…Ο..Σ. Έχασε η Βενετιά βελόνι….

  38. Λιάκουρα δώσε γραμμή. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ……..

  39. Μόνο στρατιωτικό πραξικόπημα από πατριώτες θα ελευθερώσει τον Ελληνικό λαό.

  40. αδέλφια συναγωνιστές ! είναι ευκαιρία τώρα που ξεσβιλιάσανε οι δικαστές τον Ηλία να συσπειρωθούμε και να επανενωθούμε στο μόνο αληθινό πατριωτικό κόμμα που νοιάζεται για μας.Με τα δυο χέρια νέα δημοκρατία λοιπόν να μη βγει ο χολεριάρης ο τσιπρομπαρουφακης !

    1. Δε μπορεί κάτι πίνεις. Κοφτό και κάνε εξετάσεις.

  41. ΟΛΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !! ΠΑΜΕ ΜΕ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ !

  42. χα χα χα . Να σας τη φερνει ετσι ο Κουλης ? Δεν υπαρχει μιλαμε . Κανει οτι θελει οπως το θελει και κανεις δε μπορει να του παει κοντρα. Ειναι πολυ απλο. Δουλεψε πανω σε ολους τους Ελληνες παρακολουθωντας τους οποτε γνωριζει ολα τα απλυτα ολονων. Εκβιαζει λοιπον τους παντες που μπορει να του πανε κοντρα. Αλλους με συνομιλιες αλλους με βιντεο αλλους για παιδεραστες αλλους για μιζες κλπ κλπ. Ολο και κατι εκανε καποιος που ο Κουλης το εχει ανακαλυψει. Επισης φροντιζει να βαζει στις καταλληλες θεσεις πολυ ψηλα αυτα τα ατομα που τα εχει στο χερι. Ετσι απολαμβανουν ολοι τα καλα και τα οφελη αλλα κανουν και τυφλα τη δουλεια του Κουλη. Κλεινει φυλακη οποιον θελει , σκοτωνει οποιον θελει ,απειλει οποιον γουσταρει ακομα και με ψευτικα στοιχεια γιατι ποιον θα πιστεψουν και βασιλευει ενω ολοι σας γραφετε εδω μεσα απο το καναπε του σπιτιου σας. Μιλαω σε 3ο προσωπο γιατι βρισκομαι 12000 χιλιομετρα μακρυα ασφαλης Καλη σας συνεχεια και πειτε στο Κασιδιαρη οτι αυτοι ειναι ικανοι να του φορτωσουν τοσα που θα σαπισει στη φυλακη.

  43. Yπαρχει

    και ο Κρανιδιώτης παιδιά.!!!Να πάμε ολοι εκεί εκτός αν ΕΑΝ.!!!

  44. Εσείς οι μπετοβλακες που λέτε πως θα ψηφίσετε σύριζα, ξεχάσατε τα μνημόνια τις πρεσπες και τα ανοιχτά σύνορα? Πατριώτες της π@υτσας είσαστε. Αυτό που τρέμουν είναι να μπουν πάνω από 6 κόμματα στην βουλή, για αυτό το σχεδιάζουν έτσι. Με 7 κόμματα θέλουν 47% για κυβέρνηση. Άρα μικρό κόμμα, το καλύτερο είναι το ΕΑΝ εκτός και αν δώσει γραμμή για κάτι άλλο ο Ηλίας. Θα μπορούσε να είχε τεράστιο κέρδος ο Βελοπουλος αλλά ποιο πολύ έβριζε τον Ηλία παρά την κουλα. Έλεγε οι ναζι, οι σβαστιγγες ορφανα του Χίτλερ και τέτοιες μ@λακιες οπότε δεν αποτελεί λύση. Να προσέχει τα λογάκια του άλλη φορά.

    1. Ειτε βγει Συριζα ειτε ΝΔ ειτε ο Θεος ο ιδιος , η Ατζεντα ερχεται απο εξω οποτε δεν αλλαζει κατι . Συριζα λοιπον να μεινει με το πουλι στο χερι ο Μητσοβλακας με τον Βοριδη το Αρχιδι .

      1. Ε μερικοί νομίζουν ότι τη Μακεδονία που σχεδίαζαν απ’το 1989 ή τα πετρέλαια του Αιγαίου απ’το 1944 θα αποφασίσουν οι ίδιοι για αυτά. Το θέμα είναι η καθημερινότητα και ότι αυτή τη στιγμή μας στέρησε το δικαίωμα να μπορούμε να ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που θέλουμε άρα θα του απαντήσουμε κάποιοι πως θα ψηφίσουμε ελεύθερα κάτι που δεν θέλουμε.

  45. Στις 21 Μαΐου πέφτει το Ψευτορωμαίικο. Πάρτε τη λίστα με όλα τα κόμματα και σκεφτείτε, από 3 δευτερόλεπτα για το καθένα. Ιδέες , υποψήφιους κτλ. Σκεφτείτε ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δεν χρειάζεται κανένας να δώσει γραμμή. Η Χούντα θα πέσει, γιατί είναι θέλημα Θεού. Εμείς απλά θα βοηθήσουμε ψηφίζοντας ένα γνήσιο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Η Χούντα αυτή είναι σατανική και τα μασωνάκια βάζουν ψευτοδιλήμματα. ΚΙΝΗΜΑ 21.-
    Όπως είχα προβλέψει για το ΟΧΙ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, για το BREXIT και για την εκλογή Τραμπ. Έτσι και τώρα λέω ότι : ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ. Πώς ένα ΜΙΚΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΗ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.

  46. προτεινω γενικη αποχη. ετσι και αλλιως πασοκ νδ συριζα θα κυβερνησουν και η ελλαδα βαινει προς εθνικη και οικονομικη καταστροφη. τουλαχιστον ας μην εχουμε το αιμα της στα χερια μας.το αναθεμα στο συνταγματικο τοξο που μας απεκλεισε. επειδη ακουγεται για κινημα 21 εγω προσωπικα απο τη στιγμη που εχει μαζεψει ο μπεχλης για υπαρχηγο εναν καρατζαφερικο ο οποιος καθε φορα και οι δυο μαζι καθυβριζουν αισχρα τον κασιδιαρη δεν θελω ουτε να τους βλεπω

    1. Εάν έχεις ενδοιασμούς και για να καταλάβεις ότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα που προτείνω το Κίνημα 21, σου λέω καλύτερα να ψηφίσεις ΝΙΚΗ του δασκάλου Νατσιού. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, τους το κάνεις εύκολο.

      1. ναι ρε φιλε μου δεν αναφερομαι σε εσενα ουτε υπονοω κατι. καταλαβαινω τις ανησυχιες σου. και εγω αν δεν ειχαν βγαλει χολη για τον ηλια θα τον ψηφιζα
        δεν τον γνωριζω τον νατσιο. θα ριξω μια ματια

  47. Θα ψηφίσω αριστερά, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να φύγει ο Μητσοτάκης.. Τελικά η Ν.Δ. θα έχει μόνο ζημιά με όσα έκανε. Έφτασε η ώρα της νέμεσης.

    Θάνος

    1. Στέφανε, κόψε τα σχόλια από τα ανθελληνικά τρολάκια του σφύριζα. Το σάιτ είναι Ελληνικό και αυτοί φαίνεται ότι είναι καραστημένοι ανθέλληνες συριζαίοι. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να ξεγελαστεί κανένας μας και να ψηφίσει τον λαθρολάγνο προδότη της Μακεδονίας τσίπρα, τον πρώην καταληψία του 15μελούς με τα παιδιά στο ιδιωτικό και αυτόν που ψήφισε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και έκανε το ΟΧΙ ναι! Απλά αποπροσανατολιζόμαστε γιατί προσπαθούν να δώσουν γραμμή για να ψηφίσουμε τους ανθέλληνες των ανοιχτών συνόρων! Εμείς αναμένουμε τον Ηλία, αυτόν ακολουθούμε τυφλά και εννοείται μαύρο σε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο των τσιπροκούλοανδρουλάκηδων του ερντογάν και των λαθρομεταναστών!

      1. Αλήθεια τώρα θα πεις εσύ 8 πατριώτες οργισμένους απόψε που έχουν ως πυξίδα τον μεγάλο Ιωάννη Μεταξά και λόγω καταγωγής τρολακια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός που μπορούσε εύκολα να πάει με τον άξονα είπε ΌΧΙ πήρε ανάποδη στροφή και μέχρι σήμερα γιορτάζουμε το έπος ενός λαού που είχε προετοιμάσει καιρό πριν. Εμείς δεν θα ευεργετησουμε αυτόν που μας φιμωσε. Εσύ να το κάνεις.

  48. Ξεσκίστε το Μητσοτάκη.
    Όλοι ΣΥΡΙΖΑ.

    1. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      1. ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

  49. Γ@μω το μο@νι της μάνας τους. Όποιος λέει ότι έχουμε δημοκρατία ζει σε άλλον πλανήτη.
    Έχουμε ξεκάθαρα ΧΟΎΝΤΑ!!!
    Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να ψηφίζει ότι επιθυμεί.
    Λέτε για ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ…. άλλος μπάσταρδος κ δολοφόνος!!!!
    Δεν ξεχνάμε ούτε το Μάτι ούτε τα Τέμπη.
    Ο Έλληνας πάντα έχει κοντή μνήμη, χείριστο ελάττωμα.
    Χίλιες φορές να ψηφίσω το πιο μικρό κόμμα!!!!

    1. Πρώτη φορά βλέπω κάποιους να θέλουν να ρίξουν ΧΟΥΝΤΑ με εκλογές…. Όταν εμείς σας λέμε πως μόνο μαζική αποχή, γιατί το παιχνίδι είναι σικέ, λέτε πως είμαστε συστημικοί, γιατί ονειρεύεστε τα 8 χιλιάρικα του Βουλευτή, τις κομματικές επιδοτήσεις, και τους διορισμούς ημετέρων. Για τη μασαμπούκα σας νοιάζει, γιατί το ότι έχουμε ΧΟΥΝΤΑ το ξέρουν και οι πέτρες, αλλά μόνο όταν σας κόψουνε το κρατικό ΜΑΜ μιλάτε….

    2. Όσο και να σκούζεις κρυφονεοδημοκράτη ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.

      1. ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ . . . . . ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . . . . . . ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΥ ? ΑΠΑΤΕΩΝΑ ?
        ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΕΧΛΗ-ΠΑΣΟΚΟΧΑΤΖΑΡΑ !
        ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ !
        ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ.
        Κ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ! ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
        ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21! ! ! !

  50. Μάγκες οι σημαντικές εκλογές θα ήταν και όντως είναι οι δεύτερες σε 2 μήνες….μην απογοητευεστε
    Μέχρι τότε θα έχει δημιουργηθεί back up κόμμα …το πιάσατε το υπονοούμενο!!!
    Επομένως, υπομονή, ηρεμία ΟΧΙ απογοήτευση και όλα θα γίνουν!!!
    Να περιμένουμε οδηγίες από το πουλεν κι όλα θα ισιωσουν !!!

  51. Αναμενόμενο!!Το περιμέναμε!!Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει το κόμμα του συναγωνιστή εθνικιστή Κασιδιάρη από ένα στημένο παραδικαστικό κύκλωμα που εκτελεί επιλεκτικά άνωθεν εντολές!!Περιμένουμε την επόμενη κίνηση του συναγωνιστή Κασιδιάρη ώστε να δούμε τι θα ψηφίσουμε και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια ώστε να βγουν άκυρες οι στημένες εκλογές!!Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον συναγωνιστή εθνικιστή Ηλία Κασιδιάρη.Πάμε μέχρι τέλους ως την τελική νίκη!ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

  52. για ποιο λόγο τον απαγόρευσαν??? αυτό για μένα δείχνει ότι τον φοβούνται και μάλλον είχε ρεύμα πολλούς ψήφους….

  53. Ηλία επειδή ξεσάλωσαν οι ανθέλληνες συριζαίοι, νομίζουν ότι μπορεί να ψηφίσουμε εμείς τους προδότες! Όπως σιχαινόμαστε τον Μητσοτάκη των Πρεσπών, το ίδιο σιχαινόμαστε και τον Τσίπρα των Πρεσπών. Πρέπει να μας πεις ένα μικρό πατριωτικό κόμμα, διάλεξε εσύ ποιον εμπιστεύεσαι. Εμείς πλέον θα σε ακολουθούμε για πάντα, είσαι μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για εσένα! Πρέπει, όμως, να μας πεις ένα πατριωτικό κόμμα για να είμαστε παρόντες στις εκλογές. Μην τους κάνουμε το χατίρι 1.000.000 κόσμος να απέχουμε, αυτό θέλουν οι τσιπροκούληδες για να ψηφίσουν πιο εύκολα νέα μνημόνια και τις Πρέσπες του Αιγαίου!

    1. Ασε τι να μας πει κι αυτος. Μη περνεις ορκο γιατι θα τον βαλουν πιο βαθεια και για αρκετο διαστημα ακομη οποτε θα πεσει κι αυτος. Αν βγει θα ειναι αλλος με υπογραφες που θα εχει ηδη βαλει.

  54. Δεν θα ψηφίσω κανέναν ούτε φυσικά Τσίπρα για εκδίκηση προς τον Κούλη εκλογικά διότι θα κάνουν έτσι και αλλιώς παρέα κυβέρνηση.Η σημερινή απόφαση απέδειξε πως δεν υπάρxει στην Ελλάδα ούτε Σύνταγμα ούτε Δικαιοσύνη ούτε ΕΣΥ ούτε ΟΣΕ ούτε τίποτα.Για πρώτη φορά στα 44 μου έτη θεωρώ αναγκαίο να μείνω σε άλλο κράτος γιατί εδώ φεύγουν άσκοπα τα xρόνια μας.Με το που βγήκε η απόφαση για τον Κασιδιάρη που την περιμένανε πήρα τηλέφωνο φίλο στην Ελβετία και τον είπα έρxομαι.Στην Ελλάδα των 300ων προδοτών έxουμε να xαμογελάσουμε πάνω από δέκα έτη.Και παρόλο αυτά βλέπεις ανθρώπους να γράφουν προxώρα αρxηγέ είμαστε δίπλα σου στις εκλογές σε θέλουμε αιώνια πρωθυπουργό κτλ κάτι που δείxνει ότι δεν υπάρxει σωτηρία σε αυτό τον τόπο τελεία και παύλα.Και Εγώ δεν έxω καμία πρόθεση ως πολίτης και καμία διάθεση να φάω τα xρόνια μου εδώ και να φτάσω 80 ετών xωρίς να καταλάβω τίποτα βλέποντας τον κάθε Κούλη τον κάθε Αλέξη και τον κάθε προδότη της Βουλής να έχουν βίλες εξοxικά κότερα να παίρνουν ως γνωστό 10.000 ευρώ το μήνα να κλέβουν εκατομμύρια ευρώ και εγώ να παλεύω 12 ώρες την ημέρα για 580 ευρώ όταν μόνο το ρεύμα μου έρxεται 300 ευρώ.Η λύση είναι η μετανάστευση και ας κάνει ο Κούλης ότι θέλει με λίγα λόγια να πάει γαμηθεί και αυτός και ότι έxει και δεν έχει.Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα έxουμε ήδη 15 χρόνια που είμαστε κανονικοί δούλοι σκλάβοι και ραγιάδες…

    1. Δηλαδή τώρα εσύ περίμενες πως με Κασιδιάρη στη Βουλή θα άλλαζαν όσα γράφεις; Όπως άλλαξαν τα προηγούμενα 7 χρόνια που ήταν στη Βουλή; Ή εννοείς προσωπικά, πως θα σε διόριζε κάπου να χαρείς κι εσύ;

    2. Η πιο ευτυχισμενη στιγμη του Ελληνα ξερετε ποτε ειναι ? Την στιγμη που απογειωνεται το αεροπλανο διχως επιστροφη και καλυτερα σε αλλη ηπειρο εκτος ευρωπης. Μιλαμε για απολυτη ευτυχια. Οσο δυσκολα και αν ειναι στην αρχη πιστεψτε με αποζημειωνεσαι και με το παραπανω σε πολυ μικρο διαστημα. Λιγη υπομονη χρειαζεται και πολυ θαρρος.

  55. Εχουμε και ζουμε σε ενα μπουρ@ελο κρατος περιτριγυρισμενο απο φτερου και τσατσαδες.

  56. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚΕ…

  57. Ναι, ναι!!! θα ψηφίσετε λέει Τσίπρα για να εκδικηθείτε τον Κούλη!!! Με τέτοια μυαλά και περιμένουμε μετά σωτηρία για τη χώρα μας!!!! Αλλά δεν είναι η 1η φορά, ψηφίζατε Γιωργάκη για να φύγει ο της Ραφήνας, μετά Τσίπρα για να φύγει ο Γιωργάκης, μετά Κούλη για να φύγει ο Τσίπρας, τώρα Τσίπρα για να φύγει ο Κούλης!!!! Δεν παλεύεστε πια!!! Η ωριμότητά σας τρέχει από τα μπατζάκια σας!!!! Κρίμα για την Ελλάδα!!!!!!

  58. Μαύρο σε ΕΑΝ και Βελοπουλο
    Όχι συνεργάτες της ΝΔ

  59. Δυστυχως,ο Κεφαλλονιτης εχει απολυτο δικιο…
    Η μονη λογικη επιλογη ειναι ψηφιζουμε Συριζα για να φυγει η χουντα.
    Η ψηφος στα μικρα κομματα δυστυχως αντικειμενικα βοηθαει την Κουλα.
    Δυστυχως αυτα που γραφει ο Κεφαλλονιτης ειναι απολυτως σωστα και αντικειμενικα η ψηφος στο Συριζα ειναι η μονη επιλογη για να πεσει η Κουλα,αν ψηφισετε τα μικρα κομματα θα καψετε την ψηφο σας και θα ξαναβγει η χουντα.
    Ετσι παιζεται το παιχνιδι,αφου μας στερουν τη δυνατοτητα να ψηφισουμε αυτο που θελουμε,θα ψηφισουμε αυτο που δεν θελουμε,αλλα αναγκαστικα,για να τελειωσουμε τη χουντα μια και καλη.
    Βαλτε τα κατω και σκεφτειτε λογικα,δυστυχως στην κατασταση που ειμαστε,μονο η ψηφος στο Συριζα μπορει αντικειμενικα να ριξει τη χουντα και ειναι το μονο που τους ποναει,οποτε αυτο πρεπει να κανουμε.
    Κεφαλλονιτη,δυστυχως εχεις απολυτο δικιο για αλλη μια φορα σε οσα γραφεις.
    Εισαι ενας απο τους ελαχιστους σκεπτομενους σχολιαστες εδω μεσα.

  60. ΜΑΦΙΑ (νδ-συριζοπασοκ)

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

    ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  61. Απαράδεκτη απόφαση, 100% αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική, άθλια. Ντροπή σε αυτούς τους ανθέλληνες του Αρείου Πάγου που ενέδωσαν στις φασιστικές εντολές της κυβέρνησης των μαφιόζων. Η οργή μου είναι τεράστια αλλά ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ, δεν μπορώ να ψηφίσω τον προδότη της Μακεδονίας όσο και να έχω εξοργιστεί, θα διαλέξω ΕΠΑΜ γιατί οι θέσεις του ΕΠΑΜ είναι πατριωτικές σε όλους τους τομείς και έχουν πολύ ψηλά την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών των απατεώνων που ξεπούλησαν την Ελλάδα. Επίσης εκτός από τα θέματα της (οικονομίας-υγείας-παιδεία-κοινωνικής πολιτικής) που είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα και αυτά, έχει και σοβαρό σχέδιο για την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης. Τέλος υπάρχει η νομική δέσμευση από το 2016 όπου αναφέρεται το εξής «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης». Καλό βόλι σε όλες και σε όλους.

  62. Σύμφωνα με απικλειστικές πληροφορίες ο Κασιδιάρης προτείνει στους μπουχέσες οπαδού του.
    Να πάρουν τα ψηφοδέλτια και με μπόλικη ποσότητα βαζελίνης να τα βάλουν στην κ@λοτρυπίδα τους.
    Μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για την πατρίδα.
    Ο Κυριάκος σας έσκισε τον π@το.

    1. Εγώ προτείνω να κεράσουμε σε κάθε νεοχουντικό μπουγάτσα με βαζελίνη για να μην πονάτε όταν την φάτε…
      Αν κάποια φασιστάκια συνεχίζουν να νιώθουν πόνο μπορούμε να δώσουμε για κάθε βύσμα ένα κλύσμα μπουγάτσας ώστε να την χωνέψετε πιο γρήγορα…
      Ο κούλης έπιασε πάτο δεν πάει πιο κάτω είναι θέμα χρόνου να αλλάξουν θέση στην φυλακή…

    2. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες χαίρεσαι κρυμμένος σε μασωνική στοά. Την επόμενη φορά θα με δεις μπροστά σου για να σου πω τα υπόλοιπα.

  63. Kαι τωρα,τι?Καλά μας την εφερε ο Δρακουμέλ……

  64. Πρωτη φορα στην ζωη μου θα ψηφισω κομμα που δεν φανταζωμουν ποτε αλλα ειναι τετοιο το μισος και η αηδια μου για τον αντιπαλο του που οικογενειακως θα ψηφισουμε κατι που δεν πιστευουμεδιοτι μας απαγορευουν να επιλεξουμε εμεις αυτον που θελουμε Και επειδη εχουμε μπλεξει με απατεωνες που δεν δισταζουν μπροστα σε τιποτα και οι εκλογες με νοθεια θα γινουν αφου προθημοι γλυφτες υπαρχουν που εξυπηρετουν παρανομιες με το αζημιωτο

  65. Κιμ Γιογκ χρειάζονται τα νεοταξικα σκουλήκια….. Υπομονή, επίμονη!!!! Η Παναγία είναι μαζί με την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  66. Αν ειναι εξυπνος ο Κασσι θα προτεινη στους ψηφοφορους του να πανε στην Νεα δημοκρατια. για να αποκλειστη στις επομενες εκλογες

  67. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΣΑΡΜΑΤ

  68. Ρε τι πλάκες σας κάνει ο Κυριάκος;;
    Τώρα πάρτε τα ψηφοδέλτια του Κασιδιάρη και βάλτε τα στην κ@λοτρυπίδα σας με βαζελίνη.
    Μπουχέσες πατριώτες σας το είπα με εμάς δεν τα βάζει κανείς.
    Ρε θα σας γλεντάω για αλλά τέσσερα χρόνια τουλάχιστον.

    1. Εγώ προτείνω να κεράσουμε σε κάθε νεοχουντικό μπουγάτσα με βαζελίνη για να μην πονάτε όταν την φάτε…
      Αν κάποια φασιστάκια συνεχίζουν να νιώθουν πόνο μπορούμε να δώσουμε για κάθε βύσμα ένα κλύσμα μπουγάτσας ώστε να την χωνέψετε πιο γρήγορα…
      Ακόμα και αν δεν αποφυλακιστεί για αλλά 4 χρόνια θα σε γλεντάει μέσα από την φυλακή!!!

  69. Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

  70. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ..ΕΝΑ ΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ …ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΝΑ…ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ..ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ..

  71. … Σχολίασαν πάλι απόψε οι βλάκες του καναπέ .. όποιος δεί τα μούτρα του στον καθρέφτη θα καταλάβει ότι όλα αυτά είναι όσα άξιζε.. γιατί…η μαγκιά…η ανθρωπιά.. και ο πατριωτισμός του .. φτάνει ως το πληκτρολόγιο του.. τουλάχιστον κρατήστε λίγη αξιοπρέπεια και βγάλτε τον σκασμο γιατί οι μάχες δίνονται στους δρόμους και όχι στους καναπέδες…

    1. Αλήθεια; Και αυτές τις μάχες που κερδίζουν οι κουληδες στους δρόμους τις κερδίζουν. Στην κάλπη μπορεί να χάσει τον πόλεμο από έναν Δούρειο ίππο. Άλλωστε στην εποχή μας υπάρχουν άλλα μέσα. Είδες το 2015 με ένα κουμπί που μας άφησαν χωρίς φράγκο.

    1. Εγώ σκέφτομαι να μη πάω να ψηφίσω αλλά το ΝΙΚΗ με έβαλε σε σκέψεις.Ξέρει κανείς φίλος αν είναι αξιόπιστο;

      1. ειναι σοβαροι ανθρωποι στο Νικη το θεμα ειναι οτι δεν θα πιασει πανω απο 1%….σκορπιουνται οι ψηφοι μας……κ ευνοουμε τον Αισχρο Μιζοτακη

      2. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΩΤΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ , ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?? Ε ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ.

        1. Ακου ρε γιδοβοσκε.Εγώ μονο τον Κασιδιαρη θα ψήφιζα.Άλλους δε γουστάρω.Κακό είναι να ρωτήσω αν είναι δεξιο αξιοπιστο κόμμα;Εσύ είσαι άξιος ψηφοφόρος ενώ εμεις δεν είμαστε.Όταν θα αγοράσω τη τοστιέρα θα σου κάνω δώρο ενα τηγάνι για τη κεφάλα σου βλάκα.

      3. Κώστας
        ΝΙΚΗ και αξιοπιστία δεν πανε ειχα γκομενα μια ΝΙΚΗ πηδιοτανε με οποιον μιλουσε ελληνικα.

  72. Θα ρίξω ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο για να φύγει η Κούλα , παρότι και αυτούς δεν τους πάω. Μόνο έτσι θα πονέσει πραγματικά…

    1. Έτσι και εγώ το λέω μέρες τώρα. Να πέσει και μετά θα δικαιωθούμε.

      1. Εσύ ρε παπαρα που σχολιάζεις καιρό εδώ μέσα ειρωνεύεσαι την προδοσία της Μακεδονίας και μας το παίζεις πατριώτης… Εισαι ο ίδιος που αλλάζει 10 ονόματα και τρολλαρεις εδώ μέσα ότι πρέπει να ψηφίσουμε σύριζα… Λες και σε ενδιαφέρει που κόπηκε ο Κασιδιαρης… Το μόνο που σε νοιάζει αν θα κλέψεις από κανέναν αφελή πατριώτη καμία ψήφο για τον προδότη αρχηγό σου… Οι αληθινοί ψηφοφόροι των Ελλήνων δεν λένε ακόμη τι θα ψηφίσουν και περιμένουμε τις αυριανές δηλώσεις του Ηλία… Αντε τρολλακια στις τρύπες σας…

    2. Ρέ ΑΧΥΡΟΜΥΑΛΕ, πρέπει νά θάψης τήν Ελλάδα ψηφίζοντας Τσίπρα, μόνο καί μόνο γιά νά πονέση ο Κούλης;;; ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΕ;;;;

    3. ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΙΔΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ “ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ”?? ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΣΚΑΤΑ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.

    4. Ρε πουλήσατε τη Μακεδονία και θέλετε ψήφο; Ρε φέρατε νόμο να απαγορευθεί ο Ηλίας και θέλετε και ψήφο; Και μην πείτε ότι δεν υπερψηφίστηκε ο νόμος σας, γιατί δεν είχατε την πλειοψηφία! Τώρα που θα μας πει αύριο ο Ηλίας ποιον να ψηφίσουμε, τώρα να σας δω. Που έπρεπε να είσασταν πλειοψηφία με όσα έκανε ο μιζοκούλης αλλά πως να γίνετε; Που θέλατε ανοιχτά σύνορα κσι υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και λοκντάουν! Μέχρι και στα μπόλια τον στηρίξατε λαμόγια των φαρμακευτικών, μέχρι τον Γεροτζάφια και την Λινού βάλατε υποψήφιους! Ρε ουστ, αύριο θα μας πει ο Ηλίας!

    5. Ναι Φιρφιρίκο και μετά θα ρίξεις Ν.Δ για να φύγει ο Τσίπρας και μετά θα ρίξεις Τσίπρα για να φύγει η Ν.Δ ,ρε πως σας γλεντάνε έτσι οι μασώνοι, δεν νομίζω να υπάρχει πιο ηλίθιος λαός στον πλανήτη…

  73. ΛΙΑΚΟ ΚΟΡΩΝΙ ΜΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΨΕ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Γ Ε Ρ Ο Μ Α Θ Η Μ Α ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ…

  74. Κλαδέψτε την πρωτιά Μητσοτάκη, ψήφο σε Τσίπρα, ΕΑΝ και Πλεύση Ελευθερίας. Η εφτά κομματική Βουλή θα τους ζαλίσει. Μπορούμε να το κάνουμε, να μην αφήσουμε το ΕΛΙΑΜΕΠ που κατευθύνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ξεπουλήσει το Αιγαίο και τις ζωές μας.

  75. Θα ψηφίσει ο Έλληνας τον Τσίπρα εγωιστικά και αυτός θα συνεργαστεί στην συνέχεια με τον Κούλη για κυβέρνηση 😂😂😂 Ήδη έπρεπε να ήσουν στον δρόμο κορόιδο Έλληνα

  76. Μη βρίζετε. Απλά μαυρίστε τους. Περιμένω την αντίδραση του Κασιδιάρη. Υπάρχει ένα κόμμα του οποίου οι αξίες είναι ταυτόσημες με των “Ελλήνων”.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο το ΕΑΝ. Υπάρχει κι άλλο που δεν έχει ακουστεί πολύ. Ψάξτε το. Δεν θα το πω εγώ Περιμένω τον Ηλία. Καλό θα είναι να προτείνει δύο εναλλακτικές.
    Όχι Σύριζα. Δεν προδίδουμε τις αξίες μας.Αλλωστε αν συσπειρωθούμε γύρω από το ίδιο κόμμα δεν βγαίνει κανείς. Υπάρχει λύση. Θέλει σύνεση και λογική.

    1. Η δικηγόρος του Ηλία, είπε ότι δεν θα προτείνει κανένα κόμμα.. Άρα, κάτι άλλο ετοιμαζει

      1. Πριν τρεις μέρες το ξέρω και το έγραψα ότι κόμμα δεν θα προτείνει. Μπορεί μια δήλωση με νόημα ρίξτε τον Κούλη.

    2. Εμείς που θέλουμε να πέσει ο Κούλης που μας στέρησε το δικαίωμα να μπορούμε να ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που θέλουμε έχουμε αποφασίσει να ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που δεν θέλουμε. Κατάλαβες φίλε μου. Είμαστε πολλοί και παλιοί. Θα το δεις το βράδυ των εκλογών πόσο σημαντικό θα είναι που υπάρχουν ψηφοφόροι οργισμένοι και έτοιμοι να ανέβουν στο Δούρειο ίππο για να πέσει αυτός που έκανε κάτι που κανείς άλλος δεν θα έκανε.

      1. Εσύ ρε παπαρα που σχολιάζεις καιρό εδώ μέσα ειρωνεύεσαι την προδοσία της Μακεδονίας και μας το παίζεις πατριώτης… Εισαι ο ίδιος που αλλάζει 10 ονόματα και τρολλαρεις εδώ μέσα ότι πρέπει να ψηφίσουμε σύριζα… Λες και σε ενδιαφέρει που κόπηκε ο Κασιδιαρη… Το μόνο που σε νοιάζει αν θα κλέψεις από κανέναν αφελή πατριώτη καμία ψήφο για τον προδότη αρχηγό σου… Οι αληθινοί ψηφοφόροι των Ελλήνων δεν λένε ακόμη τι θα ψηφίσουν και περιμένουμε τις αυριανές δηλώσεις του Ηλία… Αντε τρολλακια στις τρύπες σας…

    3. Θεωρώ αδιανόητο να πει ο Ηλίας να ψηφίσουμε το ΕΑΝ του Εισαγγελέα που έκανε πίσω όταν κατάλαβε ότι θα τον απέκλειαν! Ήλπιζα να ήταν μπλόφα αλλά δεν φαίνεται να είναι μπλόφα από την στιγμή που έβαλε Αντιπρόεδρο τον Αιβαλιώτη του Καρατζαφερο-κούλη, που ψήφισε τα μνημόνια! Και δεν είναι μόνο τα μνημόνια που ψήφισε, είναι ότι ο Αιβαλιώτης μιλάει με καλά λόγια για τον Καρατζαφέρη που γλείφει τον κούλη πιο πολύ και από τον Βορίδη κσι τον Πλεύρη! Ο καρατζαφέρης και τα τσιράκια του κάνανε φοβερή ζημιά στον πατριωτικό χώρο και την Ελλάδα γιατί κατέληξαν γλείφτες του τουρκόφιλου κούλη! Άρα μαύρο στον Εισαγγελέα. Αναμένουμε από Ηλία, πρέπει οπωσδήποτε να μας πει έναν πατριώτη για να δείξουμε ότι είμαστε όχι 500.000 αλλά 1.000.000. Και μην ελπίζουν οι μπολσεβίκοι για κουμμουνιστές καζάκηδες και τσίπρες των ανοιχτών συνόρων. Πατριώτη θα μας πει το λεβεντόπαιδο ο Ηλίας. Ηλία πλέον δεν υπάρχει επιστροφή, μόνο Νίκη στον αγώνα σου με εμάς μπροστάρηδες! Θα οργανωθούμε Ηλία, στο υποσχόμαστε και θα τους λιώσουμε τους τουρκολάγνους, που μας απέκλεισαν από το δικαίωμα να σε ψηφίσουμε για να σωθεί η Ελλάδα μας.

  77. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?
    Η ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ.
    ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ???

  78. Με την απόφαση του Α.Πάγου το σύστημα παραδέχτηκε την ήττα του…….
    Διότι δικαιωθήκαμε όσοι πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία αλλά διαπλεκόμενα συμφέροντα που την χρησιμοποιούν ως βιτρίνα.Μ.Μ.Ε. κόμματα.δικαστήρια,τράπεζες,funds,πολυεθνικές είναι εταιρείες που ανήκουν στον ίδιο όμιλο.Το πρόβλημα όμως δεν είναι ελληνικό αλλά παγκόσμιο.Και σε αρκετά μέρη του πλανήτη έχουν αναπτυχθεί ισχυρότατα πατριωτικά κινήματα αλλά και αδέκαστα ΜΜΕ.Πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία και συνεργασία με το παγκόσμιο πατριωτικό κίνημα και να καταγγείλουμε στα ανεξάρτητα ΜΜΕ την κατάσταση που επικρατεί και στην χώρα μας.Όσο για τα ευρωπαικά δικάστήρια ισχύει ότι και για τα ελληνικά

  79. Μετά από τόσο καραμπινάτες εκτροπές, ακολουθεί πάντα Χούντα ή Πόλεμος ή μάλλον και τα δύο!

  80. Ψηφήζουμε το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου μακριά απο τα ανθελληνικά αποβράσματα ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ Βελόπουλοι και cia , αλλιώς λευκό η αποχή

  81. ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΝΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ

  82. Ο Λεωντας υπάρχει; Στις Δεύτερες εκλογές εθνική απελευθέρωση μαζί με Ηλία τίναξε στον αέρα την μαφία των ολιγαρχών!!!

  83. Ποιοι 500.000; Τον έχει ζαλίσει ο Δομοκός. 500 και πολλοί είναι. Πάμε γερά για 40%. Κυριάκος για άλλες 3 4ετίες. Άντε γεια…

    1. 1.000.000 15-20% θα φτασει νεοδημιοκρατη χεσμεντεν ο κουλης

    2. Για την ηλικία σου καλή και η μ@λακί@ σου.
      Συμπάσχουμε στο δράμα σου

    3. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος ο πελασγός ή ο πελαργός έχει περισσότερο μυαλό όποιος γνωρίζει ας απαντήσει… Για άλλες 3 4ετίες θα γράφει ότι παπαριά του έρχεται στο κεφάλι ώστε να γελάμε… Ούτε 20% δεν θα πάρει στην Μακεδονία εσύ από τώρα πάρε τα χαιρετίσματα μας…

      1. Στο ερώτημα σου απ’ότι βλέπω σίγουρα έχει περισσότερο μυαλό ο πελαργός γιατί ο Πελασγός είναι νεοφιλελες και έχει υποστεί συνεχείς εμβολιασμούς.

  84. Το καθεστώς θα πέσει μόνο όταν τα παιδιά των προδοτών στολίσουν τα φανάρια.

  85. ΦΑΣΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ …ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΔ.

  86. Νομίζω ότι ξεπέρασε σε αυταρχισμό και τον ερντογάν. Δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα σε όλα τα κόμματα δεξιά του με δόλιο τρόπο γιατί του κόβουν ψήφους και άφησε στο απυρόβλητο τα αριστερά κόμματα για να κόψουν ψήφους από το σύριζα. Αδίστακτος και δόλιος άνθρωπος ο οποίος κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία. Στην ίδια κατηγορία και ο σιχαμένος ανδρουλάκης.

    1. Για αυτό εγώ και άλλοι 8 ψήφοι από συγγενείς θα πάνε συστημενοι χωρίς σταυρούς. Συμφωνία με το διάολο για να πάει στο διάολο. Κατάλαβες πιστεύω.

    2. Το θεμα ειναι να ξερεις ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ . Δεν ειναι ο Μητσοτακης αλλα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ που το ξερετε ΟΛΟΙ με το ονομα ΒΟΡΙΔΗΣ !!!! Αυτος ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ τα εχει κανει ολα με την αδεια του Μητσοτακεικου . ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .

      1. Μάλλον έχω μπερδευτεί: νομίζω ότι ο Κασιδιάρης είναι νεοναζί, ΟΧΙ;;;

  87. Το ΕΑΝ εξυπηρετεί την Κούλα να μαζέψει την ψήφο αντίδρασης. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξουμε το ζαβό.

    1. Καταστροφή η ψήφος στον Τσίπρα ξεχάσατε τη Μακεδονία το δημοψήφισμα που το ΟΧΙ το έκανε μη πω

    2. Εννοείται. Πουστια αυτός πουστια και εμείς. Έχω τέτοια οργή που αφού δε μπορώ να ψηφίσω αυτό που θέλω τώρα θα τους πω και εγώ θα ψηφίσω κάτι που δεν θέλω. Αν το βράδυ των εκλογών κλαίει ο Κούλης με σημαίες ελληνικές και των Ελλήνων πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Αποχή, άκυρο, μικρά κόμματα τέλος. Να πέσει είναι ο στόχος, να δούμε μετά στις δεύτερες εκλογές θα μας κόψουν;

    3. Εσύ ούτως ή άλλως θα ψήφιζες ΣΥΡΙΖΑ… το παίζεις και πατριώτης τρομάρα σου!
      Εναλλακτικές ΕΝ. Α (Ενότητα – Αλήθεια) και ΝΙΚΗ.

    4. Από το να βγει πρώτο κόμμα ο σύριζα καλύτερα να έχουμε για πάντα μια υπηρεσιακή κυβέρνηση, αποκλείεται ο δικαστής Ιωάννης Σαρμάς να είναι χειρότερος από τους προσκυνημένους εγκληματίες,οπότε αφού δεν αφήνουν κάποιον έντιμο πατριώτη να κυβερνήσει αυτή είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι να δικαιωθεί!!!!

  88. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Κουλη…
    Ηλία κρατά γερά. Τον τελειώνουμε στις 21 Μαΐου. Πως; Βγάζοντας τον Αλέξη. Έστω και έτσι… για να θυμάται αυτή την βραδιά…

    1. Άλλος ένας σωστός, το ίδιο και εγώ μαζί με άλλους γνωστούς. Είμαστε τόσο οργισμένοι που δεν έχουμε σκέψη παρά μόνο να πέσει. Με το Δούρειο ίππο. Μια φορά. Έτσι για να μην πάνε οι ψήφοι μας χαμένοι αλλά να είναι καλό βόλι σ’αυτόν που μας στέρησε το δικαίωμα να μπορούμε να ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που θέλουμε. Άρα λοιπόν θα ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που δεν θέλουμε.

  89. Πανηγυρίζουν οι λαθρομετανάστες στο κουλιστάν-πακιστάν των τσιπροκουλοανδρουλάκηδων και των ανώμαλων! Αντίσταση μέχρι εσχάτων, τώρα είμαστε πιο φανατισμένοι από ποτέ, Ηλία. Μη χαίρεστε ανθέλληνες και ανώμαλοι, το 5% έγινε 20%! Θα φύγετε νύχτα για τα …τουρκικά ακρογιάλια και εσείς και τα πουλημένα λαμόγια σας, δεν θα προλάβετε να υπογράψετε τις Πρέσπες του Αιγαίου, γιουσουφάκια του Ερντογάν και του Ζάεφ! Κάνατε το μοιραίο λάθος γιουσουφάκια πολιτικοί και τουρκοκάναλα!

  90. διαβασα μια αφισα που ειχε σε φωτογραφια το μακελιο για την απελευθερωση που
    ελεγε … η δικαιοσυνη ειναι ενα φιδι …που δαγκωνει …μονο τους ξυπολητους !!! μπραβο στα παιδια του μακελειου που φωτογραφισαν την φωτογραφια που ειχαν αναρτησει καποιοι ταιριαζει πολυ στην περιπτωση αυτη … το εθνικο κομμα ελληνες του Κασιδιαρη ειναι εγκληματικη οργανωση…. τα σφυροδρεπανα και οι κοκκινες σημαιες του κουτσουμπα και του τσιπρα …. που κυματιζουν στο περισσο ειναι δημοκρατικα !!!!!!!!! αυτη ειναι η μητσοτακε’ι’κη δημοκρατια και οχι μονο ..,!!!

  91. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΤΩΡΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΛΚ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Η ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Η ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ!

  92. Οι αληθινοί δεξιοί ψηφίζουμε ΝΔ, για μια ακόμα 4ετία ανάπτυξης και ευημερίας.

    1. Φαντάζομαι, πως μιλάς για την ευημερία των πέντε ολιγαρχών και των λοιπών παρατρεχάμενων της πολιτικής εγκληματικής συμμορίας του Μαξίμου. Σκότωσαν τις ελευθερίες μας, χρέωσαν τη χώρα με 50δις€, έφεραν πρωτοφανή ακρίβεια και καταδίκασαν σε πείνα παιδιά και εγγόνια. Οι Μητσοτάκηδες έχουν έτοιμη την παραχώρηση του Αιγαίου, διάβασε τις δηλώσεις της Ντόρας και του γαμπρού των εργολάβων Γεραπετρίτη, πάει και το Αιγαίο πατριώτη.

    2. Και που να δεις οι γνήσιοι πατριώτες τι θα ψηφίσουμε.
      Όταν ξέρεις το αποτέλεσμα έχεις έτοιμο και των εαυτό σου και τους άλλους τριγύρω σου για να μπουν στο Δούρειο ίππο. Κατάλαβες νεοφιλελε και άσε την ανάπτυξη της ανωμαλίας, της μίζας, του λαδωματος δεν περνάει παρά μόνο στους βολεμενους.

    3. Ναι με μισθούς Βουλγαρίας και με 2,5€/λίτρο βενζίνη και 2€/λίτρο γάλα 😂🤣 Τρελά κέφια λέμε. Δώσε μας από αυτό που πίνεις πρέπει να είναι πάρα πολύ καλό.

    4. Αντε σε κανένα γκei pride μωρή λουγκρα με τον Γιατρομανωλακη και σια.

    5. Φτου σας γιουσουφάκια του ερντογάν. Το μαύρο που θα φάτε, δεν το φαντάζεστε. Τελείωσε ο κούλης των εμβολίων και ετοιμάστε τον Δένδια που είπε τον Τσαβολυσογλου με το μικρό του όνομα!

  93. Απόψε έχουμε και επίσημα χούντα η Μητσοτάκης Ε.Ο. κάνει ότι θέλει χωρίς να την ενδιαφέρει η δημοκρατία στην χώρα… Ο καθένας έχει καταλάβει ότι όλα αυτά γίνονται για να έχει αυτοδυναμία στις εκλογές του Ιουλίου, με 6 κόμματα στην βουλή θα χρειάζεται γύρω στο 37,5% για να συνεχίσει η εγκληματική οργάνωση την κατάλυση του συντάγματος… Με λίγα λόγια είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η χώρα στην μεταπολίτευση, ούτε ο προσκυνημένος εγκληματίας που ξεπούλησε την Μακεδονία δεν τόλμησε να αφήσει κάποιο νόμιμο κόμμα εκτός εκλογών, σίγουρα στο μέλλον έρχεται ειδικό δικαστήριο δεν υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξουν θέση στην φυλακή…

  94. Γέλα μ@λ@κ@ βλάκα Γέλα… γελάει όμως καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος γκιοζη !!! Τώρα αρχίζει το γ@μησ@κι που θα φάτε ανθελληνικά σκ@τ@ !!! Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου κι εκτός απ’τα μάτια σας..θα τρίβετε και το κ@λο σας…οσονουπο !!

  95. Ο Κιμ Γιονγκ Κούλης σε λάθος Έθνος ήρθε να το κάνει αυτό, μάλλον δεν έχει διαβάσει για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και για τους Ήρωες της Ελλάδας κάτω η δικτατορία ήδη τους ξευτιλησες Ηλία είμαστε μαζί σου ως το τέλος ζητώ η Ελευθερία φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🦅🦅🦅🔥🔥🔥🪓🪓🪓

  96. Καιρος να ξεσηκωθει ολος ο κοσμος εδω και τωρα. Τους απαγορευουν το ΔΙΚΑΙΟΜΑ πιον θα ψηφησουν. Μιλανε τα καναλια για μαχαιροβγαλτη, για Ναζιστη τον Κασιδιαρη. Τοσα εγγληματα εκανε η ΝΔ και στον κοσμο με τα τσιμπιματα αλλα και να τους αφηνουν ανεργους αν δεν τον κανουν. Χωρια που παιρνουν τα σπιτια τους απο πανω. Τοαα ατομα εφυγαν απο την ζωη η καταστραφηκε η υγεια τους λογου του τσιμπιματος. Αυτο ηταν Εγγληματα!!! Ξεχωριστα το εγγλημα στην Τεπμπη και αλλα πολλα οπως σε διμοσιογραφους, απειλες μαφιας κλπ..
    Και Εγγληματικο Οικονομικο εγγλημα εχουν διαπραξει.
    Εθνικο Εγγλημα επεισεις οπως αφησαν της Πρεσπες να ξεπουληθει και ακολουθησαν με τον Τσιπρα.
    Ξεχωριστα το ΤουρκοΑιτζιεν.
    Εγγλημα καναν και στην εκπαιδευση
    Και παρα πολλα αλλα.

    Τι Εγγλημα εκανε ο Κασιδιαρης? Που τους στριμωχνε στην επιτροπη? Καλα τους εκανε. Δεν ηταν εγγλημα. Ηταν υπερασπισει της χωρας και του κοσμου!

    Ξυπνηστε και παρτε τους δρομους και βροντοφωναξτε οτι ο Κασιδιαρης να βγει απο την φυλακη τωρα. Και βροντοφωναξτε οτι δεν γινετε να σας παρουν το δικαιωμα πιον θα ψηφησετε. Οτι θελετε και απαιτητε να ειναι στα ψηφοδελτια το Κομμα Ελληνες για την Πατριδα!!!

    Αλιος, βουλοστετο και σταματηστε τα ψευτοκλαματα και τα κακομοιριστικα πραγματα.
    Απολαυστε την πατριδα για λιγο γιατ δεν θα ανηκει καθολου σε εσας !

    1. μασ εκλασε. μια χαρα ειμαστε οπωσ βλεπεισ.
      οταν θα σασ πιανουμε να δεις

      1. Θα μας κλάσετε τα αρχίδια Κουμμουνιστές βλάκες του αιώνιου 5%

      2. Έτσι, βγάλε τή μάσκα επιτέλους, πάλι βασανιστήρια αλά ΕΑΤ ΕΣΑ ή τίποτα χειρότερο;;

    2. ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ

    3. Μπιμπικιαρα Λουλού θα ακούσεις πίσω απ’ το παραβάν.

    4. γαμω τη μανα σου και ολο σου το σοι πουστρακι…..

    5. ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΑΕΙ ΕΣΑΣ ΑΣΑΛΙΩΤΟΥΣ ΡΕ ΜΠΛΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…
      ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….

    6. Ναζιστής και φασίστας είναι εκείνος που καταλύει το Σύνταγμα. Για ψαξτο. Κανείς εκτός απ’τον Κούλη σου μέχρι σήμερα δεν έκανε κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή έχω 8 ψήφους και δεν μπορούμε να ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που θέλουμε θα ψηφίσουμε ελεύθερα αυτό που δεν θέλουμε. Κατάλαβες; Ασαλιωτα όπως λες και εσύ.
      Αφού μας απαγορεύουν να ψηφίσουμε κατά συνείδηση θα ψηφίσουμε ασυνείδητα και αναπάντεχα, απρόβλεπτα και πονηρά.

    7. Είχαμε γεωσκώληκες θα τα πούμε στις κάλπες π…στρακι θα τρίβεις τα μάτια και μετά τον κωλο σου

    8. Ουουουουουουουουουστ ρε πισωγλέντη κοπρότουρκε απο το σαιτ

    9. τα ναζίδια εσείς και ο Κούλης τα φέρατε στην Βουλή…έκαναν και ομιλία….Ουκρανοί…θυμάστε ή έχετε επιλεκτική αναμνησία???

    10. βρε μαλακισμενο ον ο κουλης σου χαισευεται με τον ναζιστη ζελενσκι καλα εσυ τυφλος εισαι? ο κουλης σου η μαλλον η κουλα σου ενας απογονος δοσιλογου της κατοχης ειναι στο πετσι τους εχουν την προδοσια αυτη η φαμιλια προδιδανε πατριωτες στην κρητη και τωρα ξεπουλησαν την χωρα αυτοι δεν θελουν απλως σκοτωμα αλλα πολυ αργο θανατο τι προσφερε στην χωρα η δημοκρατια σας της μαλακιας απολυτως τιποτα σκανδαλα κλεψιες σκανδαλα καθημερινα παιδεραστες που ειναι στο μορφωμα της νδ και τους κρυβετε οσο για τα πιονια του αρειου παγου θα επρεπε να ντρεπονται και να ειχαν παραιτηθει για λογους αξιοπρεπειας εχου ορκιστει να υπηρετουν το δικαιο και οχι οτι τους υπαγορευει η εκαστοτε εξουσια αυτοι ειναι να τους φτυνεις ολη μερα ξεφτυλιστηκαν γενικα εχουν καταντησει οι δημοκρατικες σας ψευτιες ενα απεραντο πορνειο με καθε λογης αποβρασματα απο ολη την υφηλιο αλλα τοσο πολυ να φοβοσαστε ενα κομα τι αντρες ειστε εσεις φουστε φορεστε αν και φορατε λουγκρες η δημοκρατια λεει θα τα δεχτεις ολα ειτε σου αρεσει ειτε οχι αλλα εδω αποδεικνυουν τοσα χρονια καραφασιστικο καθεστος της ταχα δημοκρατιας σας που λατρευετε τους ουκρανους ναζιστες αλλα σας ενοχλει ενα κομα ελληνικο αν και το αποκαλειται (ναζιστικο) ναζιστες ειστε εσεις οχι ο Ηλιας αρκετα ασχοληθηκα με αποβλητα βοθρου

      1. Αντιδημοκρατη μπράβο για όσα λες. Εγώ ξέρω ότι ο Γιώργης έκανε μισή δουλειά. Άφησε τα λαμόγια, τους μαυραγορίτες, τους μιζαδορους, τους απατριδες αντί να καθαρίσει το τοπίο παντού. Οι ίδιοι 100 χρόνια στο σβέρκο μας. Και μιλάνε πιπιλιζοντας ναζιστές και φασίστες. Γιατί οι γερμανοτσολιάδες αν πεις πατρίδα Ελλάδα σε λένε φασίστα. Για να μας απαντήσει κάποιος νεοφιλελες εκείνος ο Μεταξάς τι ήταν για αυτούς τελικά. Γιατί ο ζελενσκι ξέρουμε είναι φίλος τους και καλό παιδί.

  97. Η χούντα μπροστά τους ήταν καφενείο!!!! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

  98. Η δικαιοσυνη υπηρετης της πολιτικο οικονομικης μαφιας μιλησε. Εμεις οι Ρθνικιστες ομως δεν ειπαμε την τελευταιας φραση. Θα τα πουμε στο Ευρωπαικο δικαστηριο

    1. χαχαχαχαοχαοχαοχ
      ρε πας καλα?
      τα πιστευεισ σοβαρα αυτα δλδ ?
      καμια λεπιδα λεμε. . . . . . . . .

    2. Το χεις κάψει από την πολύ μαστούρα εκεί πάνω όλα μαλακιες γράφεις.

  99. Το ξέραμε. Το είπε και ο Στέφανος όπως το έχω πει και εγώ με γνωστούς μου. Δεν θα γινόταν αυτό αν τόσο καιρό είχαν καθίσει στο τραπέζι όλοι αυτοί που βρίσκονται δεξιά της ΝΔ και παραμερίζοντας το εγώ, την μισαλλοδοξία και βάζοντας πάνω από όλα την πατρίδα και αυτά που τους ενώνουν έφτιαχναν ένα κόμμα ισχυρό που θα του δίναμε εμείς τη δύναμη του 20+% και κάνεις δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά τα πρωτοφανή, αντισυνταγματικά και βρώμικα. Ρίξτε τον Κούλη είναι το μοναδικό που μένει με όποιον τρόπο ακόμα και με το Δούρειο ίππο.

    1. Να το κάνουμε αυτό γιατί ? Για να βγει ο Ηλίας απο τη φυλακή και για μην μπει ο Στεφανός φυλακή ? Καλά πάτε σοβαρά ? Αυτό είναι κριτήριο ? Ε για αυτό ο πατριωτικός χώρος είναι όπου είναι.

      Δεν θέλουμε άτομα που γκαρίζουν και ουρλιάζουν ρε φίλε. Αν ένα άτομο δεν μπορεί να διαχειριστεί με νηφαλιότητα το απλό tτότε πως θα διαχειριστεί με ψυχραιμία το πολύπλοκό ???

      Ο “ήρωας” Ηλίας έχασε τη ψυχραιμία σε ενα πανελ – αυτός θα διαχειριστεί πολύπλοκες, πολυσύνθετες, εξαιρετικά πολυμεταβλητές καταστάσεις ??? Ή μήπως ο θα τα κατεφέρει ο 0-100 σε 3 δευτερόλεπτα Στέφανος ???

      Είμαστε σοβαροί ???

      1. Άρα λοιπόν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τους νηφαλιους χειρισμούς του Κούλη και κάθε ενός που κυβέρνησε και όλα μια χαρά. Γιατί εγώ μιλάω όπως και πολλοί άλλοι για ένα πατριωτικό κόμμα όπως και σε άλλες χώρες. Εκτός αν πιστεύεις και εσύ όπως και πολλοί άλλοι ότι δε βαριέσαι ας έχουμε χρέος, ας έχουμε ανεργία,ας έχουμε λαθρομετανάστες, ας έχουμε φωτιές για τα συμφέροντα κάποιων, ας έχουμε ρεύμα στο Θεό, ας έχουμε Μάτι και τρένα στις ίδιες ράγες, ας έχουμε λίγο απ’το Αιγαίο. Εγώ δεν θέλω αυτά στην χώρα μου. Και δεν είπα για κανέναν ήρωα Ηλία, μίλησα για ένα ενιαίο πατριωτικό κόμμα που να χωράει πολλούς με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας.

  100. Απο την στιγμή που ειπαν, στις ειδήσεις του Mega, οτι σε περίπτωση που ο Κασιδιαρης δώσει γραμμή στους ψηφοφόρους του να στηρίξουν κάποιο κομμα αυτό κινδυνεύει να αποκλειστεί απο τις δεύτερες εκλογες ΗΛΙΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ……Να δουμε τι θα αποφασισει η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ……

  101. Ηλια ευρωπαικο δικαστήριο….μην αφησεις τίποτα.Τωρα αρχιζουν ολα. Καταφερες να ξυπνησεις ακομα και χαζοαριστερους με αυτο που αναγκασες την ΝΔ να κανει .Οποιος μιλα για δημοκρατια πλεον στην Ελλαδα και φυσικα για…Συνταγμα και νομους, ειναι στανταρ η βλαμενος η…βολεμενος !!!

  102. Θέλει σοβαρή νομική υποστήριξη από δικηγορικό γραφείο Λονδίνου η Παρισιού το κόμμα Κασιδιάρη,αφού σίγουρα θα προσφύγουν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο Εκεί οι δικαστές δέχονται εντολές από σιωνιστές και κυβερνήσεις αλλά παίζει ρόλο και η νομική υποστήριξη αφού θα παρακολουθείται η υπόθεση από ξενους δημοσιογραφους και νομικούς Άρα είναι η μόνη λύση αυτή για να γίνει σούργελο ο Άρειος Πάγος

  103. Χ Ο Υ Ν Τ Α τίποτα αλλο , κ α μ μ ί α ψήφο στα ανθελληνικα αποβράσματα

  104. πολύ αστείοι εκει στη κυβερνητική υπηρεσία δικαιοσύνης, κ`δεν υπαρχει περιπτωση να μην περάσει ειδικο δικαστήριο, ο αρχηγος πολιτικης συμμορίας, παιδοβιαστων ανώμαλων, ληστών, απατεώνων, δολοφόνων, των παρακολουθήσεων, μπαταχτσήδων, που εξευτέλισε κοινοβουλευτικο πολίτευμα, δικαιοσυνη, !!

  105. Ηλία ρίχτο το μπουρδέλο τους, δώσε κατεύθυνση.

Comments are closed.