ΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ! ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Κοινοποίηση:
iran_missiles_kruz

Οι σειρήνες ηχούν σε πολλές κοινότητες κοντά στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, προειδοποιώντας για επερχόμενα πυρά ρουκετών.

Το Ιράν εξαπέλυσε πάνω από διακόσια τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα φορτωμένα εκρηκτικά, πυραύλους κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον στρατιωτικών στόχων στο Ισραήλ τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, σε αντίποινα για τον ισραηλινό βομβαρδισμό εναντίον του προξενείου του στη Δαμασκό την 1η Απριλίου, άνευ προηγουμένου απευθείας επίθεση της Ισλαμικής Δημοκρατίας εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.

Ταυτόχρονα, σύμμαχοι του Ιράν, ιδίως οι Χούθι της Υεμένης και η λιβανική Χεζμπολά, εξαπέλυσαν επίσης επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ, με τους πρώτους να απογειώνουν drones και τη δεύτερη να προχωρά στην εκτόξευση δυο ομοβροντιών εναντίον των κατεχόμενων υψιπέδων του Γκολάν.

Προβλέπεται εντός της ημέρας να συνεδριάσει εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο Γενικός Γραμματέας του οποίου Αντόνιο Γκουτέρες καταδίκασε τη «σοβαρή κλιμάκωση». Επίσης εντός της ημέρας, οι ηγέτες της G7 αναμένεται να συζητήσουν το ζήτημα και να συντονίσουν την «ενιαία διπλωματική αντίδραση» στην «αναίσχυντη» επίθεση του Ιράν, ανήγγειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ρε παιδιά μια ερώτηση … μια κ θα γίνει το Μπαμ να πληρώσω τον ενφια? ναι η όχι . να καθαρίσω το οικόπεδο ναι η όχι .χαχαχαχα σας έβαλα σε δηλιμα εεεε

  2. ΠΡΟΣ, “Παπας”.. ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..ΣΕ “ΚΙΜΠΟΥΤΣ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΒΙΒΛΟ” ΤΟΥ “ΓΙΑΧΒΕ” ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ !!!

  3. Οι Ισραηλινοί, δλδ οι Εβραίοι πρόσφυγες στην Παλαιστίνη, εισβάλλουν στην Χώρα μας.
    Αγοράζουν ακίνητα και εγκαθίστανται στην Πατρίδα Μας.
    Ο Κούλης και όλη οικογένεια Μητσοτάκη επώλησαν την έπαυλη τους στην Γλυφάδα.σε Ισραηλινό.
    Αναμένεται τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Εβραίων της Παλαιστίνης να εισβάλει και να εγκατασταθεί στη Χώρα μας την προσεχή δεκαετία.

  4. Μπορεί να φαίνεται λίγο παράδοξο αλλά οι εξελίξεις στην μέση Ανατολή θα σώσουν την Ελλάδα με τις εξελίξεις που θα φέρουν…..γιατί αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι νεκρή….

  5. φιλε οι προγονοι μας αγωνιστηκαν για μια Ελλαδα και οι μετεπειτα εως σημερα αποβλητα της πολιτικης τα εχουν κανει σκατα κανανε εχθρους χωρες που ηταν για πολλα χρονια υπερ της Ελλαδας αλλα τι να πεις αν ειναι να χαθει και η χωρα μας απο τον χαρτη με τις συμφωνιες που κανουν αυτοι οι ασχετοι και προδοτες ειναι λυπηρο. Αντι να ειναι με τον ισχυρο πανε και τυποστηριζουν τους εβραιους τους ναζιστες ουκρανους εγω δεν ειδα απο κανενα κρατος οι δηθεν συμμαχοι να κανουν ετσι οπως με τους εβραιους οταν μπηκαν οι τουρκοι στην κυπρο αλλα ειπαμε ειναι ολοι τους ανθρωπακια τους ειδαμε και το 1922 στην σμυρνη

  6. H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΝΔ) Κ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ(ΣΥΡΙΖΑ) ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΙΟ ΣΦΟΡΔΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ……….ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ……….. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    1. Καλύτερα με το Ισραήλ παρά με τους ισλαμιστες. Ξυπνηστε κ μη μασατε το σανο της Ρωσίας. Θα σας σφαξουν στον ύπνο οι μουσουλμανοι, δεν αστειεύονται.

      1. ΠΡΟΣ, “Παπας”.. ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..ΣΕ “ΚΙΜΠΟΥΤΣ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΒΙΒΛΟ” ΤΟΥ “ΓΙΑΧΒΕ” ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ !!!

    2. φιλε οι προγονοι μας αγωνιστηκαν για μια Ελλαδα και οι μετεπειτα εως σημερα αποβλητα της πολιτικης τα εχουν κανει σκατα κανανε εχθρους χωρες που ηταν για πολλα χρονια υπερ της Ελλαδας αλλα τι να πεις αν ειναι να χαθει και η χωρα μας απο τον χαρτη με τις συμφωνιες που κανουν αυτοι οι ασχετοι και προδοτες ειναι λυπηρο. Αντι να ειναι με τον ισχυρο πανε και τυποστηριζουν τους εβραιους τους ναζιστες ουκρανους εγω δεν ειδα απο κανενα κρατος οι δηθεν συμμαχοι να κανουν ετσι οπως με τους εβραιους οταν μπηκαν οι τουρκοι στην κυπρο αλλα ειπαμε ειναι ολοι τους ανθρωπακια τους ειδαμε και το 1922 στην σμυρνη

    3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ !!! “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ”..ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!!

      1. Τι πίνεις ρε άτομο…χριστιανοί σιωνιστές αν και κατάλαβα πως το είπες αλλά δεν προκύπτει ιστορικά.

Leave a Response