ΕΚΤΑΚΤΟ – Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ πίσω από την ΑΣΟΕΕ

Κοινοποίηση:
ΕΚΤΑΚΤΟ

Ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς πετώντας τους πέτρες και μπουκάλια. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τυχόν τραυματίες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγαπητέ Στέφανε

    Ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς πετώντας τους πέτρες και μπουκάλια.

    Έπρεπε να Είχε Αρχίσει Ανθρωποκυνηγητό στα Γύρω Στενά, να τους Συλλάβουν και να τους Τσακίσουν στο Ξύλο. Και Άς Διαμαρτύρονται ΜΕΤΑ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι Αριστεροί Γενικότερα. Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, για να Σέβεται η Αστυνομία το Σύνταγμα, θα Πρέπει Όταν Γίνοται Επιθέσεις από Διάφορους Μπαχαλάκηδες, η Αστυνομία να ΜΗΝ Αντιδρά, για να Νομίζουν Όλοι Αυτοί Ότι Κάτι Είναι και Χρησιμεύουν στην Κοινωνία.

    Δηλαδή ΜΕΤΑ το Περιστατικό στο Κουκάκι που η Αστυνομία Έχει Δίκιο, και Βγήκαν τα Κανάλια να Παρουσιάζουν τις Αντιδράσεις των Αριστερών Πρέπει να Χαλαρώσει η Προσπάθεια για την Πάταξη της Ανομίας και της Εγκληματικότητας;

    Σε Αντίθεση με Όλα Όσα Λέγονται στα Κανάλια, για το Περιστατικό στο Κουκάκι, Μαθαίνουμε από Ελλάδα Ότι ο Κόσμος Είναι Ευχαριστημένος με τη Συμπεριφορά της Αστυνομίας στην Πάταξη της Εγκληματικότητας.

    Επομένως Ξυδάκι σε Όλους τους Αριστερούς. Τελείωσαν Αυτά που Ήξεραν με το ΣΥΡΙΖΑ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.