ΕΚΤΑΚΤΟ – ΔΕΙΤΕ τι ΑΝΑΦΕΡΕΙ ο ΕΛΛΑΔΙΟΣ: “ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ για να πω ΨΕΜΑΤΑ για την ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ – ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ Π.ΑΝΤΩΝΙΟ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΑΔΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ότι τα πήρες είναι σίγουρο. Το πότε παίζεται.
    Τώρα ή πριν? Πιθανότατα και πριν και τώρα

  2. Δεν είναι ο μόνος που πλήρωσαν. Αλλά Εισαγγελείς και Δικαιοσύνη υπάρχουν;

  3. να σε καψω γιαννη να σε αλοιψω μελι…αναξιοπιστος οποιος αλλαζει την αρχικη του καταθεση

  4. Μπάτσες θέλεις και εσύ και όλοι οι βρωμιάρηδες σαν την φάτσα σου.
    Ντροπή σου ρεμάλι

  5. τρεχα γονατιστος στον μαιμου παπααντωνιο και στη παπαδια αφεντρα να σε συγχωρεσουν.

  6. Το κακό είναι ότι το βιντεάκι αυτό με την συγνώμη θα το δούν μερικές χιλιάδες στο ιντερνετ. Ενώ αυτα που είπες στην τηλεόραση τα είδαν δέκα εκατομμύρια κόσμος. Καλύτερα πήγαινε στον Ευαγγελάτο να ανεβάσει το βίντεο να εξιλεωθείς.

  7. Γερό ξύλο έως γενικής, ολικής και μονίμου αναπηρίας χρειάζεται ο βρωμόπουστας με το να συκοφαντήσει τον Ιερέα ο οποίος αγωνιζόταν να τιθασεύσει την νεοΛέρα οι οποίοι δεν είναι παιδιά αλλά άγρια θηρία. Δεν είναι ούτε πρώτος ούτε τελευταίος φερόμενος έτσι πούστικα. Εξ ολοκλήρου η δομή της σάπιας και διεφθαρμένης κοινωνίας διαμορφώνει, παραμορφώνει, εκμαυλίζει καί εκκολάπτει πλήθος παρομοίων κωλόπαιδων. Το κακό είναι ότι δεν παραμένουν οι γύφτοι αυτοί στα τσαντίρια τους αλλά σκαρφαλώνουν εις κυβερνητικές και λοιπές διοικητικές θέσεις, γιαυτό γέμισε η Ελλάδα με κωλόπαιδα, πουσταράδες καί πουτάνες, απο την κορυφή μέχρι τα νύχια.

  8. Ο μάγκας τα παίρνει από παντού. Άραγε ποιος έχει τώρα σειρά να του τα πάρει; Αυτή είναι η δική μου απορία. Όταν καθόταν μπροστά στην κάμερα, δεν είχε τύψεις; Η το πακέτο ήταν καλύτερο και μεγαλύτερο από του παπά, και είπε αυτά που είπε. Βρώμαααααααα παντού.

  9. ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ

  10. Τί έγινε makeleio, ήρθε η ώρα νά ζητήσης κι εσύ συγγνώμη;;;; Στά ‘λεγα από τόν Νοέμβριο…, κράτα μικρό καλάθι…

  11. αν θες να γίνει δεκτή η συγνώμη, θα πρέπει να κατονομασεις ποιος σε πλήρωσε…Follow the money που λένε και οι Αμερικανοί!!!

  12. Ντροπή σου!!! Απο τον Θεό να ζητήσεις συγχώρεση…Σε μάζεψε απο τους δρόμους σε έκανε άνθρωπο και έτσι τον ξεπλήρωσες;;;ΣΚΟΥΛΙΚΙ…

  13. Ελλάδιε βρες μια συκιά και ξηγήσου παλιόπουστα ή δώσε στα ίσια αυτούς που σε πλήρωσαν να τους κανονίσουμε όταν ξεκουμπιστεί η γαμημένη Κούλα.

  14. το κακό το έκανες καθοικι.
    τώρα να ΠΕΙΣ Κ. ΤΟ ΚΟΛΟΚΑΚΑΝΑΛΟ Κ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ.

  15. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΑΤΤΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΛΠ ΦΟΥΛ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

  16. Τη ζημιά την έκανες. Και Ιούδας πρόδωσε το Χριστό για χρήματα όπως και εσύ. Ντροπή σου ρε

Comments are closed.