ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ME KAΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mandra

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για εγκληματική ενέργεια με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα.

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Μάνδρα καθώς εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε ΙΧ ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πυροβοληθεί.

Οι Αρχές είναι στο σημείο και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια.

Το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης ενώ στο σημείο επιχειρούν δυο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άτομα.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα Καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Προς το παρόν εξετάζεται αν το όχημα του θύματος πυρπολήθηκε επί τούτου από τους δράστες ή αν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής, επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην περιοχή των Μεγάρων.Ωστόσο, μένει να εξακριβωθεί κατά πόσο η σορός ανήκει στον εν λόγω επιχειρηματία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ SPA ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ!

  2. Ελλάς η πιο ευνομούμενη χώρα του πλανήτη γη με τους πιο έξυπνους κατοίκους που ψηφίζουν συμμορίες να τους κυβερνούν. Αποτελέσματα της ψήφου των ελεεινών και των Ελεεινηδων

  3. Θα τους βρει ο Χρυσοσκατίδης, μόλις βάψει το μαλλί γιατί άσπρισε πάλι.

    1. Αυτός ΛΕΦΤΑ για να κάνει σπα και βάψιμο κάθε μέρα έχει. Εσυ;

Comments are closed.