ΕΚΤΑΚΤΟ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ! ΘΥΛΑΚΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dikastiria-thes1

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς βρέθηκε ύποπτος φάκελος, ο οποίος περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό. Το κτίριο εκκενώθηκε.  Ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο φάκελος έφτασε στο γραφείο δικαστή, που έκρινε ότι είχε κάτι ύποπτο, μεταφέρθηκε στο X-ray της εισόδου, κι αφού οι υπεύθυνοι επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα, κλήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) να τον εξετάσει.

skylos

Τελικά, όντως περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας, η οποία και θα μπορούσε να εκραγεί στα χέρια του παραλήπτη. Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ προχώρησαν στην εξουδετέρωση της βόμβας.

Θεσσαλονίκη: Εκκένωση των δικαστηρίων ύστερα από εντοπισμό υπόπτου φακέλου

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

14 χρόνια πέρασαν από τότε που έχασε τη ζωή του από έκρηξη βόμβας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Κρητικός ταξίαρχος, Γιώργος Βασιλάκης, υπασπιστής τότε του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 24 Ιουνίου 2010 από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε φάκελο αλληλογραφίας του υπουργού. Η βόμβα εξερράγη στο γραφείο του Γιώργου Βασιλάκη και προκάλεσε το θάνατό του.
Και μπορεί – σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών -, ο θάνατός του να αποδίδεται σε τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο αυτή παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ(ΑΚΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ???

  2. Ρε με το που ανέλαβε ο Μιχάλης γίνεται χαμός καθημερινά. Ή δεν τον πάνε κάποιοι ή τα κανονίζει όλα ο ίδιος. Μιλάμε για μακελειό.

  3. Έπρεπε να σκάση η βομπα στην δικαστινά μιας και το 99.9 τις 100 είναι διευθαρμενο το δικαστικό σύστημα..αν κάποιος α..δεν είναι είναι σίγουρα είναι σε δυσμενή μετάθεση..οπότε λογικά οι προύχοντες τις Αθήνας είναι διευθαρμενο…

  4. Με ποια υπόθεση ασχολείται? Κάνει μπαμ (χαχαχα) ότι την απειλούν για συγκεκριμένους λόγους…

Comments are closed.