ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέλυσαν από τη δουλειά της την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κοινοποίηση:
adelfi

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χτες έξω από το σπίτι στην Πάτρα και πήγαν να λιντσάρουν τη μητέρα και την αδελφή της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απολύθηκε από τη δουλειά της πρόσφατα μετά τις αποκαλύψεις και πριν τη σύλληψη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Μάλιστα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μάλλον είναι λίγο … συνεργός στο μωρό.

  2. Τι φταίει ο καθένας για το τι κάνει ο αδερφος, η αδερφή, η μάνα, ο πατέρας κλπ…; Τι συστήματα είναι αυτά και με ποιό δικαίωμα γίνοντσι αποδεκτά; Εκτός και αν υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση. Διαφορετικά άλλο πρόσωπο το ένα, άλλο το άλλο. Η εργοδοσία πράτει παρανομία επαυτού.

  3. Ο λόγος που ζητήθηκε η παραίτηση της εν λόγω κυρίας ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση της αδελφής της. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, προφανώς, η συγκεκριμένη έτρωγε όλα τα προϊόντα της ψησταριάς και δεν είχαν τίποτα να δώσουν στους πελάτες.

Comments are closed.