ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε τουρκικό UAV Bayraktar TB2 στα Δωδεκάνησα; – Θρίλερ στην περιοχή της Σύμης. ΕΠΕΣΕ ή το ΡΙΞΑΜΕ; ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ‘ΠΙΤΟΓΥΡΟΣ”

Κοινοποίηση:
DRONE-ERDOGAN

Ευρεία κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφεται από εχθές στην περιοχή της Δωδεκανήσου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εχθές (15/2) συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου, Σύμης και Κω τουρκικό UAV Bayraktar TB2, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της επιχείρησης έρευνας και εντοπισμού που διεξάγουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι Τούρκοι διεξάγουν αντίστοιχες έρευνες καθώς το UAV δεν είναι διακριβωμένο σε ποια περιοχή έχει πέσει.

Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που μίλησαν στο pronews.gr αλλά και στο defencenet.gr, δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν την όλη κινητοποίηση και το σκοπό αυτής. Πάντως από τη στιγμή που υφίσταται το όλο επεισόδιο σίγουρα οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν περί άμεσης απομάκρυνσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τα νησιά δεν είναι άσχετες με το όλο θέμα.

Tο ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα επάνω στο θέμα, κάτι που θα έπρεπε να έχει συμβεί από εχθές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΒΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ . ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ.
    Η ΣΟΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΣ ΜΕΘΥΣΕ Η ΚΑΤΟΥΡΙΣΕ Η ΕΧΕΣΕ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    17/02/2022

  2. Αυτές οι τουρκικές κουβαρίστρες στον αέρα και μάλιστα πάνω από την Γαλάζια Θαλάσσια Πατρίδα μας, μόνο καλό δεν κάνουν. Αυτές οι τουρκικές κουβαρίστρες στον αέρα, θα προσκρούσουν πάνω στα Α/φή της πολιτικής μας αεροπορίας που εκτελούν γραμμή και τότε το ελάχιστο μοιραίο που θα υπάρξει θα είναι τουλάχιστον 130 ανθρώπινες ψυχές να χαθούν …..έτσι για την πλάκα της συμμορίας των turks.Ρίξτε τα, αποτελεί άμεση προτεραιότητα, εις ότι αφορά να γίνονται ανακοινώσεις περί τούτου δεν έχει καμία σημασία, αρκεί να καταρρίπτονται άμεσα χωρίς περιστροφές και πολλές εξηγήσεις

  3. Σιγα να μη το ριξαμε εμεις, αν πραγματι επεσε!!!!!!! Οι κυβερνητες της Μπανανιας φοβουνται και την σκια τους, πετανε αυτα πανω απο τα νησια μας και αυτοι τους κουνουν το μαντιλι!!!!!! Κακομοιρα ανθρωπακια, καρπαζοεισπρακτορες των Τουρκων!!!!!!!!

  4. να τα ρίξουν ΟΛΑ και να σφυρίζουν αδιάφορα. Και αν γίνεται να ρίξουν και ένα F16 με πακιστανό πιλότο να σφίξουν οι κώλοι. Αν μάλιστα προλάβει και εκτιναχθεί και διασωθεί θα χτυπήσουμε τζακ ποτ. ‘Εν ενεργεία πάκι πιλότος παραβιάζει ελληνικό εναέριο χώρο’; Πακέτο όλα τα πάκια στην κωλοχώρα τους με τρύπιες παντόφλες και τα κουρέλια που φορούσαν όταν ήρθαν

  5. ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ…….

Comments are closed.