ΕΚΡΗΞΗ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο “ΗΡΩΑΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΟΒΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zelenski

Περίεργα πράγματα καταγράφονται σήμερα. Ουκρανικά Μέσα αναφέρουν ότι έγινε έκρηξη κοντά στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ζελένσκι αλλά και σε αυτά της ελληνικής αποστολής.

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε στην Ουκρανία προκειμένου να συναντηθεί με τον Ζελένσκι. Και… ξαφνικά, τα ουκρανικά Μέσα αλλά και τα συστημικά ελληνικά, αναφέρουν ότι κοντά στην αποστολή έγινε έκρηξη. Την ημέρα δηλαδή που ο “ήρωας” Μητσοτάκης βρέθηκε στην Οδησσό, ο Πούτιν επιχείρησε να “σκοτώσει” και τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά και τον Ουκρανό πρόεδρο.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ε ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Politics of the Country», η αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου εθεάθη στην Οδησσό. Δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες αναφορές από τον ίδιο τον Ζελένσκι ή το γραφείο του.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πάντως: «Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής».

Το ρωσικό Radio Sputnik ανέφερε: “Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι θα μπορούσε να βρισκόταν στην Οδησσό την ώρα της έκρηξης, αναφέρει το ουκρανικό δημοσίευμα Strana.ua. Νωρίτερα, το τηλεοπτικό κανάλι Obshchestvennoe μετέδωσε ότι σημειώθηκε έκρηξη στην Οδησσό.

« Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος θα μπορούσε να ήταν στην πόλη <…>, αφού αυτόπτες μάρτυρες είδαν την αυτοκινητοπομπή του», ανέφερε η δημοσίευση σε μήνυμα στο κανάλι της στο Telegram.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση πληροφοριών για το ταξίδι του Ζελένσκι στην Οδησσό.
Το Radio Sputnik έγραψε επίσης πώς το ουγγρικό υπουργείο Εξωτερικών εξήγησε την άρνηση του Ζελένσκι να συναντηθεί με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν”.
Σύμφωνα με το rua.gr, “τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά την άφιξη του Μητσοτάκη στην πόλη, την πορεία της οποίας οι Ρώσοι παρακολουθούσαν δορυφορικά.

Ο πύραυλος έχασε τη συνοδεία, πέφτοντας περίπου 80 μέτρα από το σημείο που είχε φτάσει η ελληνική αποστολή. Και μόλις 150 μέτρα από τη συνοδεία του χτύπησε ένα drone καμικάζι τύπου Geran-2″.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Ε οχι Βλαδιμηρε να φας τη Κουλαρα μας τη πισωγλεντισσα που κανει… κοινωνικη πολιτικη τσακιζοντας το κοσμακη στην ακριβεια αλλα μας δινει και κανα κατοσταρικο για το τσιγαρο ρε γαμωτο!

  2. Ρε Βλαδιμηρε εθνικό ήρωα θα σε κάναμε, τώρα βρήκες να αστοχήσεις. Αγάλματα θα σου στηναμε σε όλες τις πλατείες, μην σου πω ότι θα σε καναμε και άγιο. Εκτός αν ο γκαντέμης, γρουσούζεψε μέχρι και το GPS του πυραύλου. Η ελπίδα χάνεται τελευταία, υπομονή, λέμε τώρα.

  3. έσκασαν οι μπαταριές από το ντίλντο του τακουνάτου. Από την πολυχρησία

  4. Καλά ρε άχρηστοι. Τώρα βρήκατε να αστοχήσετε;;;;

  5. Λέτε ο Πούτιν να μας απαλλάξει από τον καριόλη;

  6. Γοβάτος, ξεγοβάτος του έχει κάνει υποβρύχια όλα τα πλοία του φασίστα

  7. Ρε τον φουστη τον Μήτσο Δράκουλα θα χέστηκε πάνω του γιατί βρωμαει ο μπασταρδος..τώρα θα περπατάει και θα κοιτάει πίσω..αλλά μάλλον θα φάει κανένα πλουτονιο…ο σκατιαρης..

  8. Ωραιο νεο θα ητανε αν ηταν αληθινο αλλα προσπαθουν να διωξουν τη γκατεμια πανω απο το μητσοτακεικο.Ξερουν αυτοι , και το λενε φωναχτα για να μην συμβει. .

  9. Εν το μεταξύ μόνο τα ελληνικά και ουκρανικά μέσα λέει και τα δυτικά δεν γράφουν τίποτα.
    Μήπως μας δουλεύουν?

  10. Δέν αστόχησαν.. Ηταν προειδοποίηση!
    Την επόμενη φορά, δεν θα αστοχησουν😁
    President Putin has promised safety for Volodymir.. AS for Mitsotakis, he took the message!!

    1. Ένα αισιόδοξο σχόλιο. Σε ευχαριστούμε πολύ αλήθεια.

    2. Ακριβώς αυτό. Προειδοποιητική ήταν η οβίδα. Αν θέλουν οι Ρώσοι να προξενήσουν ζημιά δεν θα μείνει ούτε αποκαιδι.

  11. Συγχαριτήρια κ. Στέφανε. Πολύ ωραίο ρεπορταζ και για το Μητσοτακη, που θεωρείτε ότι η όλη ιστορία ήταν κατασκευασμένη έτσι, ώστε να αξιοποιήσει τους βομβαρδισμούς στην Οδησσό, αλλα και στην ιστορία της Μελίνας Μερκούρη. Στην Ελλαδα πραγματι έχουν προωθηθεί, δοσίλογοι και παιδια δοσίλογων, από τον ίδιο το σιωνισμό, διότι ήθελαν να τους έχουν στο χέρι. Όμως και ο ίδιος ο Χίτλερ δεν καταγόταν από την οικογένεια Ρότσιλντ. Ο σιωνισμός θέλει να διαμορφώσει την ιστορία στα δικα του μέτρα. Τώρα έχουν στοχοποιήσει τους Βασιλείς, τους γαλαζοαίματους. Πιστεύουμε ότι αν στη θέση του Μητσοτακη, ήταν καποιος βσσιλικός, θα είχε σκοτωθεία, διότι θέλουν να φέρουν σαν βασιλια τον ψευτομεσσία των Εβραίων, μέχρι το εβραικό Πασχα, 28.4. Τώρα ενταξει παίζουν το θεατρό τους γιατι θέλουν να έχουν τους ήρωές τους. Τους Κεννεντι που ήθελαν να τους φανε τους έφαγαν.

  12. Μακάρι να τους εξόντωναν και τους δυο να ξεβρωμίζαμε αλλά σανό δεν μασάμε π@υστρ@κούλη με την προβολάτσια που πάτε να στήσετε με την άλλη την π@στάρ@

  13. Ακόμα προσπαθεί να “δείξει την αξία” του ο Μητσοτάκης?
    Βρε άχρηστοι εκεί στην Ευρώπη, δώστε του μία θεσούλα, θέλετε να μαραζώσει το παλληκάρι?

  14. Ψάχνετε μάλλον για ήρωες…..τον πύραυλο τον ρωτήσατε αν γουστέρει?

  15. Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΤΟΧΗΣΕ !!!!!
    ΕΛΕΟΣ !!!! ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ !!!!!
    ΠΟΙΣΟ ΗΡΩΑΣ ΡΕ ΧΙΟ ? ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΡΩΑ ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ !!!! Κ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.

  16. με μιζοκούλη θα πεθάνουμε ούλοι ! 😢 Τι ψηφίσατε ρε μελλοθάνατοι του 41 τακατό ; 🤮

  17. Παρτε το χαμπερ!!!ουτε οι εκριξεις δεν τον θελουν τον μουλο!!μονο μια σωτηρια υπαρχει…ΤΡΙΠΟΛΗΤΣΑ…Εκει που ουτε ο Γερος δεν μπορεσε να τους μαζεψει…αλλα οπως φαινεται,η σπορα αυτη κι απο κει γλυτωσε….οποτε….🤣🤣🤣🤣

  18. Άν δέν δείξει χαρακτήρα πώς θά επιλεγεί ώς ηγέτης στήν ΕΕ ;

  19. Παρατριχα και θα ειχαμε Χριστουγεννα,Πασχα και Εθνικη γιορτη μαζι!

  20. Αστόχησαν. Φτου που να πάρει. Και είναι η σαμπάνια παγωμένη.

  21. ΚΡΙΜΑ….ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ….ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…..ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ….ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.

  22. Ωρε Βλαδιμηρε και γοβα και κουλαρα μαζι που τη στειλαν οι “αμερικλανοι” σε ….αποστολη “αυτοκτονιας”?!
    Η προβοκατσια και το σανο καλα βαστανε!

  23. Αν μας καθόταν καμία καλή , θα βαίναμε όλοι στα μπαλκόνια να πανηγυρίσουμε ενωμένοι. Οσο για το πιόνι εύκολα και γρήγορα θα έβρισκαν άλλο η ΝΤΠ. Εθνική αργία θα μας ξημέρωνε, παρατριχα

  24. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πάντως: «Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής».

    ΚΡΙΜΑ!!!

  25. ΡΙΞΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

    ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ

  26. μπειμπιλινο πήρε η κούλα μαζί της? ότι του λένε κάνει το ζαβό…είμαστε στη φάπα σε όλα τα εθνικά θέματα και αυτός πάει να “σώσει” τον τακουνάτο…

  27. Φτου σου γκαντεμιά. Να μην φάει μία να εξαφανιστεί ο δράκουλας και τα λαμόγια που πήρε μαζί του.

    Ρε Πούτιν ρίχτου άλλη μία μπας και γλυτώσουμε όλοι.

Comments are closed.