ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΕΙΤΕ τι έγραφε στο προσκλητήριο του γάμου του (το 1995) ο Σωτ. Τσιόδρας…

Κοινοποίηση:
1

Μας έκανε εντύπωση όταν ανακαλύψαμε το προσκλητήριο γάμου τους, ένας γάμος  που έγινε το 1995 στο Αιγάλεω. ‘Όπως θα δείτε αντί δεξιώσεως καλεί τους προσκεκλημένους του να προσευχηθούν μαζί  του.

Η ιστορία βέβαια θα κρίνει τους πάντες για όσα συμβαίνουν και αποφασίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αυτός κι ο συριζώνυμος που δυστυχώς ψόφο δεν έχει. Καρκίνος λέει μετά….. Τι βαθμού είναι;
    Μόνο ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν είχε μέσο στη μασωνία και πήγε με δύο πρωτογενείς καρκίνους.

  2. Ο/Η Επαγγελματιας εφυσιχαστης ικανοποιημενων πλειοψηφειων (1) λέει:

    Τα καλα παιδια πανε στον παραδεισο,τα κακα πανε παντου……☣😇

  3. Ο άνθρωπος με ταπείνωση είναι διαχρονικός. Κάποιοι που δεν έχουν το μυαλό του, τις γνώσεις και τις ικανότητές του βρίζουν χυδαία. Θα έλεγα να ντρέπονται.

  4. Ήρεμη δυναμη =Τσιοδρας… Φοβερός
    Και γαμπρός παπά αυτο τα λέει ολα😉

  5. Υπερβολες υπαρχουν και απο τις 2 πλευρες υπερ και κατα Τσιοδρα.Νομιζω οτι φαινομενικα εχει κανει καλη δουλεια και αυτος και ο Μητσοτακης.
    Αυτο δεν αλλαζει οτι ειναι προδοτες και Αντιχριστοι
    ( οταν καλοσοριζεις τους απογονους των Εκπτωτων αγγελων και θελεις να μεινουν μαζι σου).Στην Παλαια διαθηκη ο Δημιουργος μας εδωσε εντολη στους Εβραιους να ξεκανουν τους Χαναναιους και να μην ζησουν αναμεσα τους να μην μπασταρδευτουν.Καποια στιγμη τον παρακουσαν και τα αποτελεσματα τα βιωνουμε σημερα .Την καταληξη θα την εχουμε με τον Ερχομο του οπου θα δωσει την τελικη τιμωρια )

  6. Μπράβο Έτσι ρίχνεις γυναίκες του κατηχικού 😀

  7. Η Τεκτονοδουλη διοπτροφόρος κάμπια … που πέρασε από ΟΛΑ τα μασονικά ιδρύματα .
    Με όχημα την θρησκεία ανεβαίνει ύπουλα αλλά σταθερά στον λαιμό μας για να μπορέσει να χύσει το δηλητήριο της ώστε να ρίξει τον εχθρό , δηλαδή τον λαό , στα γόνατα , υποταγμένο στα αφεντικά της , τους μασόνους . αυτή είναι η βρώμικη αποστολή αυτής της κάμπιας. Προσχεδιασμένη από πολυυυ καιρό πριν…

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ…………..

  8. Τόσο μυαλό έχετε…
    Αυτός καλά παντρεύτηκε, τώρα όμως έχει απαγορεύσει να γίνονται γάμοι. Επίσης, το προσκλητήριο είναι σε πολυτονικό, που τότε το είχαν καταργήσει. Και, τέλος, παντρεύτηκε στο Αιγάλεω και μένει τώρα μαθαίνω στην Κηφισιά.
    Είναι προφανές ότι κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι μέσα σε 25 χρόνια. Τα πρόδωσε όλα για να φτάσει εκεί που έφτασε.

  9. Αν αυτός και άλλοι τέτοιοι πιστεύουν ότι με το να προσποιούνται τους θρήσκους θα γλιτώσουν κάνουν λάθος, στο τέλος ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!! γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει τον θεό, όπως δείχνε άλλωστε και η ιστορία με τον Αδάμ και την Εύα.

  10. Ρε ποιος Τσιοδρας.Ψαξτε να δειτε τι τουρμπατο αλογο παντρευτηκε ο Hard Nick το 2011.

  11. Η Ελλάδα χρειάζεται πολλούς Τσιόδρες ανάμεσά μας για να ξαναγίνει ισχυρή χώρα. Συγκρίνετε την ήρεμη δύναμη, αποτελεσματικότητα και ταπεινότητα του Τσιόδρα με την εμετική αισθητική, κενού περιεχομένου και ζημιογόνα ύπαρξη νεοελληνικών υπανθρωπίσκων τύπου πέτρου κωστόπουλου .

    1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄, ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ΄΄ ΤΥΠΟΥ Κ. ΤΣΙΟΡΔΑ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟ-ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΠΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….

  12. Πραγματικά ταπεινό, πιστό και συγκροτημένο ζευγάρι!!! Παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους νέους!!!

    1. ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑΠΕΙΝΟ, ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΄΄ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ΄΄ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ…

  13. Τι προσευχή δεν μας διευκρινίζει ο τσιοδρας θα κάνει μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία

Comments are closed.