ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Πάπας τρώει ωμό κρέας – Οι αποκαλύψεις από καλόγριες(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Πάπας Φραγκίσκος


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Θα το βαφτίζει ψημένο πρώτα, όπως έκαναν οι καθολικοί καλόγεροι τον Μεσαίωνα που βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να τρώνε στις νηστείες……

  2. Το ξέραμε ότι τρώει ώμο κρέας . Απλά τωρα μάθαμε οτι το τρωει και απο το στόμα….

  3. Παντως παρατηρησα πως ο παπας σαν να παραχοντρυνε ο κολος του η η ιδεα μου ειναι;
    Μ αρεσει ομως που ερχεται και ζητα συγνώμη.
    Ρε μαστορα τι να την κανουμε την κυρια;
    Τοσα χρονια οι μογγολοι μας αλωσαν και μας υποδουλωσαν κι εσεις οι καθολικοι νιπτατε τας χειρας σας σχολαστικα….αντε μη χεσω

  4. ο πάπας είναι ο πνευματικός αρχηγός της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Η Λέσχη αυτή είναι σατανική και ρυθμίζει τις τύχες του κόσμου και όλοι οι πρωθυπουργοί του κόσμου έχουν περάσει από εκεί. Ο δικός μας έχει ιδιαίτερες σχέσεις με αυτή τη λέσχη. Είναι αρχηγός ενός περίεργου κράτους. Λέγεται ότι η νοθεία εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ ξεκίνησε από το Βατικανό. Τώρα πολλοί, εάν αυτό αληθεύει να θελήσουν να συνδυάσουν το γεγονός αυτό με τα περί αδρενοχρώματος και άλλα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η μεγάλη σχέση της ηγεσίας της εκκλησίας μας με το σκληρό σατανικό κατεστημένο. Τι κάνει η μανία της εξουσίας

  5. Δεν γνωριζω αν ο Παπας τρωει ωμο κρεας η βρασμενο και ουτε με ενδιαφερει!!!!!! Εκεινο που με παραξενευει ειναι η δευτερη αυτη επισκεψη στους λαθρομεταναστες της Λεσβου!!!!!! Γιατι τετοιο νταλκα με τους λαθρο;;;;;;; Ποια ειναι η σκοπιμοτητα αυτων των επισκεψεων στους λαθρο;;;;;;; Για να μην πηγαινοερχεται, δεν τους παιρνει ολους στο Βατικανο να ησυχασουν τα νησια!!!!!!! Παντος κατα την επισκεψη στους λαθρο, φορουσε τον Σταυρο στο στηθος του, δεν τον εβγαλε, οπως ο Ελληνας Αρχιεπισκοπος οταν πηγε πριν καιρο να επισκευθει καποιους λαθρο!!!!!!

  6. Συμφωνώ με τον Κωνσταντινίδη ότι το Βατικανό, οι ιησουίτες, είναι πάνω από τους Ρότσιλδ.

  7. Ο/Η Φρίκη, κανίβαλος, καταραμένος από τον Ζώντα Θεό εις τους αιώνας των αιώνων! λέει:

    Στην αρχή της δημιουργίας ο Θεός επέτρεψε στους ανθρώπους να φάνε από τους καρπούς των δέντρων και στα ζώα τον χλωρό χόρτο της γης. Μετά τον κατακλυσμό του Νώε, στην επαναδημιουργία της ανθρωπότητας, ο Θεός επέτρεψε στους ανθρώπους να τρώνε ό,τι κινείται, ζώα, με την προύπόθεση ότι θα έπρεπε να χύνουν το αίμα στη γη γιατί το αίμα είναι η ζωή. Σε περίπτωση που παραβεί κάποιος την εντολή παρέδωσε τη ζωή του σε κάθε άνθρωπο ή ζώο. Δεν διευκρινίζει αν επετράπη και στα ζώα να τρώνε ό,τι κινείται, τα άλλα ζώα, ή μόνο στον άνθρωπο. Το περίεργο είναι ότι ενώ δικαιούται κάθε άνθρωπος ή ζώο να αφαιρέσει τη ζωή αυτού που τρώει κρέας με το αίμα του παρακάτω λέει ό,τι όποιος χύσει αίμα ανθρώπου από άνθρωπο θα χυθεί και το δικό του αίμα. Είναι σαν να αναιρείται η εντολή!

  8. KONSTANDINIDIS, o Μέγας Αλέξανδρος θυσίασε και στον Βάαλ, γι’ αυτό είχε το τέλος που είχε. Άσε που οι εβραίοι είχαν μετατρέψει τον Ναό του Σολομώντος σε ναό των ειδώλων. Γι’ αυτό επέτρεψε ο Θεός να καταστραφεί ο μόνος αληθινός οίκος του δύο φορές, μία από τους Βαβυλωνίους και τη δεύτερη το 70μχ μετά την σταύρωση του Κυρίου.

  9. ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ..ΣΟΒΑΡΕΥΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ! ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ…

  10. Τον Δένδια τον είδατε; Βαθύτατη η υπόκλιση σαν να έβλεπε κάποιον αυτοκράτορα.

  11. ΜΜΜΜ… ΚΑΛΕ ΣΙΓΑ…. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΜΑ ΚΡΕΑΤΑ…

  12. O πάπας κατέδωσε στήν δικτατορία στήν Αργεντινή δύο παπάδες.
    Εφημερίδα Der Tagesspiegel 14.3.2019
    Jorge Mario Bergoglio (Τό όνομα τού πάπα) καί ή δικτατορία.
    Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Horacio Verbitsky έγραψε τό πιό σκοτεινό κεφάλαιο στή ζωή τού Φραγκίσκου στήν περίοδο τής δικτατορίας.¨
    “Τά δύο πρόσωπα τού πάπα Φραγκίσκου”
    Κατέδωσε δύο παπάδες στήν χούντα τόν Francisco Jalics καί Orlando Yorio τόν Μάιο τού 1976.Οί δύο παπάδες εργάζονταν υπό τήν επιβλεψη τού Bergoglio ώς υπεύθυνος ιησουίτης στό Μπουένος Αιρες.Στό βιβλίο του “El Silencio” (ή σιωπή) έγραψε ό Verbitsky πώς ό Bergoglio (Φραγκίσκος) ότι απαίτησε από τόυς δύο παπάδες νά εγκαταλείψουν τό τάγμα τών ιησουιτών δύο μήνες μετά τήν κατάληψη τής εξουσίας από τούς στρατιωτικούς,διότι ή εκκλησία καί ή χούντα θεωρούσαν τούς δύο άνδρες αντάρτες επειδή εργαζόνταν ώς κοινωνικοί λειτουργοί σέ φτωχογειτονιές.Οί δύο παρακάλεσαν τόν Bergoglio νά μεσολαβήσει στή χούντα καί νά τούς πεί ότι δέν είναι αντάρτες.¨Τό υποσχέθηκε αλλά τούς κάρφωσε.Ειδοποίησε τήν χούντα ότι οί δύο παπάδες δέν είναι υπό τήν προστασία τής εκκλησίας.Αμέσως μετά συνελήφθησαν.
    Γιάννης Λάκων

  13. Υπάρχει σχετική φωτογραφία όπου αυτός ο παπας προσκυνάει και φιλάει με ευλάβεια το χέρι του Ρότσιλντ.
    Και όπως λένε οι Κινέζοι μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις.

    1. 10.000 ΕΥΡΩ,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΟΤΙ,ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ!!! ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΑΦΕΛΕΙΣ-ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ!!! Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Ο “ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ”-ΡΟΤΣΙΛΝΤ κ.λ.π. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ-ΘΕΟΣ,ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ..ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!!! ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΜΑΝ,ΤΟΝ “ΘΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ”-“ΕΛ ΙΣΚΕΝΤΕΡ”!!!

  14. Αυτό το δίποδο και επικατάρατο σίχαμα, που ουδεμία σχέση δεν έχει με χριστιανισμό, το φέρνουν και στην Ελλάδα τώρα… Το φέρνουν οι ρασοφορεμένοι αντίχριστοι που παριστάνουν τους “ποιμένες μας”.

Comments are closed.