ΕΚΟΨΕ ΤΟΥΦΕΣ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ! Αναφορές ότι έφυγε από το Ισραήλ ο Νετανιάχου

Κοινοποίηση:
νετανιαχου2

Σε διάγγελμά του ο Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ είναι έτοιμο να αποκρούσει μια επίθεση

«Πολίτες του Ισραήλ, τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, το Ισραήλ προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μιας άμεσης επίθεσης από το Ιράν» τονίζει ειδικότερα.
«Τα αμυντικά μας συστήματα έχουν αναπτυχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Το κράτος του Ισραήλ είναι ισχυρό, οι IDF είναι ισχυρές» προσθέτει.

«Εκτιμούμε τις ΗΠΑ που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ, καθώς και την υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και πολλών άλλων χωρών».

Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές πως με το πρωθυπουργικό του αεροπλάνο έφυγε από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ανέβηκε ακόμα περισσότερο σήμερα Σάββατο (13.04.2024) όταν το Ιράν κατάσχεσε πλοίο συμφερόντων Ισραηλινού επιχειρηματία.

Σε μια οργισμένη αντίδραση το Τελ Αβίβ ανέφερε πως η Τεχεράνη θα πληρώσει γι αυτή της την ενέργεια.

Ο Λευκός Οίκος κάλεσε το Ιράν να απελευθερώσει «αμέσως» το φορτηγό πλοίο που κατέλαβε σήμερα (14.04.2024) κοντά στα Στενά του Oρμούζ. «Καλούμε το Ιράν να απελευθερώσει αμέσως αυτό το πλοίο και το πλήρωμά του που αποτελείται από Ινδούς, Φιλιππινέζους, Πακιστανούς, Ρώσους και Εσθονούς», δηλώνει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Αντριέν Γουότσον.

«Η απρόκλητη κατάληψη εμπορικού πλοίου συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και πράξη πειρατείας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ετσι θα κανει και η δικια μας αυγουλοματα αμα μας την τπεσει ο ταγιπ…Αλλα αν νομιζει οτι θα πολεμησουμε για παρτη του ειναι γελασμενη η τσατσα

Comments are closed.