ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ. ΡΙΧΝΟΥΝ “ΜΑΥΡΟ”,ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΙΟΥ. ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΒΟΡΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ-ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

Κοινοποίηση:
NIKOLOPOYLOS

Έριξαν «μαύρο» στην πλατφόρμα του ΥΠ.ΕΣ. και στη Δημοκρατία – Οι «δαίμονες» της ψηφιακής τεχνολογίας απέκλεισαν φασιστικά και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από τις εκλογές της 21ης Μάιου

Η ανακοίνωση που έβγαλε το κόμμα «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»

Το σύστημα Πιερρακάκη που «κράσαρε» …ξαφνικά και η πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών που «έπεσε» …ανεξήγητα, μέσα στο μαύρο σκοτάδι του Σαββάτου και της Δημοκρατίας, ήταν η τελευταία καλά στημένη παγίδα της Μητσοτάκης Α.Ε. και των συνεργαζόμενων εθελόδουλων εθνομηδενιστών συστημικών πολιτικών δυνάμεων, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου.
-Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές….
-Παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σχημάτισαν συνδυασμούς με περισσότερους από 200 υποψηφίους, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…
-Παρά το γεγονός ότι είχαν καταβάλει όλα τα απαραίτητα παράβολα και είχαν  καταθέσει όλα τα απαιτούμενα από το νόμο δικαιολογητικά…
– Και παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της εκλογικής νομοθεσίας
Τελικά, επιστρατεύθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, για να απαγορεύσει ετσιθελικά την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές!
Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τρόπο ανεξήγητο και εξόφθαλμα ύποπτο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

Έφθασαν …μαύρα μεσάνυχτα και παρά τις επανειλημμένες και επίμονες προσπάθειες των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», η τεχνολογία Πιερρακάκη συνέχιζε να ρίχνει «μαύρο» και να λέει «όχι» στην κάθοδο του κόμματος.
Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Νίκου Νικολόπουλου και των στελεχών των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» στο Υπουργείο Εσωτερικών, απάντηση δεν υπήρξε.
Κατά παράξενο τρόπο μάλιστα, από τα μεσάνυχτα σε όλα τα κτίρια του ΥΠΕΣ, είχαν φροντίσει να έχουν κατεβάσει ρολά και να κλείσουν τις πόρτες! Το σκοτεινό σχέδιο του αποκλεισμού, όλων των αντισυστημικών κομμάτων, επιτεύχθηκε!
«Αφού δεν μπόρεσαν να μας αποκλείσουν με όλες τις άλλες σκοτεινές μεθόδους που απεργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Αφού δεν μπόρεσαν να μας αναχαιτίσουν, ούτε τα χαλκεία των «κολο- Πετσομένων» ΜΜΕ.
Αφού δεν μπόρεσαν να βρουν την οποιαδήποτε πρόφαση και την παραμικρή τυπική αδυναμία, για να υποβάλλουν υπόμνημα κατά της καθόδου μας,
Και αφού φοβήθηκαν το ποσοστό και το τσουνάμι της οργής των αποκλεισμένων από την κάλπη και την κοινωνία Ελλήνων βιοπαλαιστών, τελικά επιστράτευσαν τον ανίκητο ψηφιακό φασισμό  και την τεχνολογική δικτατορία, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες». Όπως ακριβώς και η πρ. Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι απέκλεισαν με τον ίδιο τρόπο και το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας».
Μεθόδευσαν έτσι, να απαγορεύσουν στις πολλές χιλιάδες των  ψηφοφόρων να εκφραστούν αντισυστημικά, αντιμνημονιακά, Πατριωτικά και Χριστιανικά και μέσα από τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σημείωσε καυστικά ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας παράλληλα:
«Για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλήφθηκε: Την προηγούμενη φορά που το σύστημα «κράσαρε», ήταν συμπτωματικά επί Παπαμιμίκου, τότε που ο Μεϊμαράκης στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού έπαιρνε 60% στην κάλπη, ο Μητσοτάκης ερχόταν τρίτος και …καταϊδρωμένος, αλλά χάρις στην τεχνολογία της Siemens αναβλήθηκαν οι εκλογές για μήνες. Μέχρι να γίνουν όσα …έπρεπε – και πάλι στο σκοτάδι- για να εκλεγεί πρόεδρος, το …πριγκιπόπουλο.
Τους ξεθαρίζουμε όμως: «Όλοι αυτοί οι χιλιάδες ψηφοφόροι, που το σύστημα τους στέρησε το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να εκφραστούν στην κάλπη, είναι όλοι αυτοί οι αβόλευτοι, οι αποκλεισμένοι, οι ασυμβίβαστοι, οι ταλαιπωρημένοι και αδικημένοι  Έλληνες, που θα «πνίξουν» τον Μητσοτάκη και το σύστημά του στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου. Η Ιστορία θα καταγράψει τον Μητσοτάκη, ως τον «εκ των κρασαρισμάτων εκπορευόμενο ηγέτη!
Λέμε «ΟΧΙ» στο τρίο της συμφοράς! Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» καταψηφίζουμε Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη. Και παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις! Έτοιμοι για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουλίου!
Εκεί θα αναμετρηθεί τελειωτικά:
Το παρακράτος με τη Δημοκρατία!
Το επονείδιστο πολιτικό σύστημα, με την αδούλωτη νέα γενιά!
Τα μίσθαρνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες!
Οι εντολοδόχοι των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων, με τους αγνούς πατριώτες!
Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες!

Διαβάστε και:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΜ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…….
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑιΑΣ;;;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!!
    ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
    ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΤΑΓΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ!!!!!
    ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;

  2. Εφόσον κόπηκαν Μπογδάνος, Λατινοπούλου, Νικολόπουλος και στα πρόθυρα είναι και το ΕΑΝ, ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα για το εθνικό κόμμα Έλληνες. Ακόμα και αν ο Κασιδιάρης δεν έβαζε υποψηφιότητα. Μόνη σκέψη και υποχρέωση, να ρίξουμε πάση θυσία την ΝΔ. Ακόμα και αν χρειαστεί να ψηφίσουμε τον ίδιο τον διαβολο

    1. Δύο μήνες το λέω γιατί ξέρω το σύστημα Μητσοτάκη της μαφίας, να τον ρίξουμε πρώτα και μετά βλέπουμε και οι οπαδοί, οι κολλημένοι, οι νεόκοποι, βρίζουν και νομίζουν ότι είναι έξυπνοι. Αφού θα αποκλείσει τους πάντες καιρός είναι να καταλάβει ότι θα πέσει για αυτό που μας κάνει αφού εμείς θα συμμαχήσουμε με το διάβολο γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεν θες να μας επιτρέψεις όλα τα κόμματα όπως 50 χρόνια τώρα, θα κάνουμε και εμείς την πονηριά μας παρά τη θέληση μας. Και ο νοων νοειτω.

  3. Η… ανεξαρτητη δικαιοσυνη του Λουδοβικου! Στο φιναλε θα μεινουνε τα κομματα του…δημοκρατικου τοξου για να να κανουν συγκυβερνηση τοις σαψαλω και φριτς εντολες πειθομενοι!

  4. Νικολόπουλος ένας παλαιός φαύλος Νδουλίτης.
    Δεν είναι παρθένος στην μικροπολιτική.
    Ο Κωστής Στεφανόπουλος τον προώθησε στο αμαρτωλό κόμμα της Ν.Δ.
    Τώρα τι παριστάνει;
    Άκου χριστιανοδημοκρατικό κόμμα, μίμηση του γερμανικού.
    Τι ακριβώς επαγγέλεται;
    Κυκλοφορεί ότι εισάγει και εμπορεύεται τουρκικά προϊόντα.

  5. Πατριωτικη ενοτητα χωρις το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    και τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ δεν υπαρχει….
    σαν να κανεις ομελετα χωρις αυγα…
    Βελοπουλος και Μπογδανος ειναι λιγοι και αφερεγγυοι
    για ενα τετοιο εγχειρημα,
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ……..
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

  6. μπραβο κουλη για τον νικολοπουλο

    ενα απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα

    πεθανε η μεγαλη κορη του και αντι να το βουλωσει γαι 40 μερες λογω πενθους της αρχισε την επομενη μερα του πενθους ξανα να μιλαει για πολιτικη

    καλα του εκανες κουλη του αξιζε και με το παραπανω

  7. Ο/Η Σαράντα χρόνια θα νικάει, τους παίζει μπαλίτσα τρελλή λέει:

    Αχαχαχα μιλάμε για ανέκδοτο, πριν προλάβω να πω ότι αποκλείστηκαν ήδη 7 δεξιά κόμματα, κόπηκε και 8ο!

    Άρα έχουμε και λέμε, είναι εκτός μέχρι τώρα τα κόμματα
    1. Εμφιετζόγλου (λόγω Μπογδάνου)
    2. Μπογδάνου (λόγω Μπογδάνου)
    3. Λατινοπούλου (λόγω Μπογδάνου)
    4. Κασιδιάρη
    5. ΕΑΝ-Κανελλόπουλου

    Και αν και δεν αποκλείστηκαν, ξεδοντιάσθηκαν:
    6. Βελόπουλου (με αποστασίες, κατηγορίες για μαύρα, και έρευνα εν μέσω εκλογών του κόμματος για μαύρα)
    7. Κρανιδιώτη-Τζήμερου που τους παρουσιάζουν απλά σαν γραφικούς συνεργαζόμενους με την ΝΔ

    Και τώρα έχουμε και
    8. Κόμμα Νικολακόπουλου

    Από δεξιά δεν έμεινε τίποτα… Μου φαίνεται λίγο αστείο που κόπηκαν κόμματα γιατί είχαν λέει παρεμφερές όνομα, ενώ έχουμε από τα αριστερά ΚΚΕ, ΚΚΕ Μ_Λ, Μ-Λ ΚΚΕ κτλ αλλά κανείς δεν τους πειράζει, ενώ το κόψιμο κόμματος για γραφειοκρατικές μπούρδες είναι απαράδεκτο, έπρεπε να είχαν πχ 3 μέρες διορία να το φτιάξουν

    1. Ρε ανθελληνικό ναζίδι, κατανοείς ότι τύποι σαν εσένα είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας;

      Για εσένα έλεγε ο Κολοκοτρώνης “τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους”, για τους Εθνοπροδότες.

  8. Ο κουλης επειδη βλεπει οτι δυσκολευουν ταπραγματα κοιταζει οτι μπορεσει να παρει απο τα δεξια μικρα κομματα και δεν καταλαβαινει οτι αυτο θα ειναι εις βαρος του διοτι οι αγανακτησμενοι οπαδοι των μικρων κομματων θα τον εκδικηθουν και του χρειαζεται

  9. Παιδιά οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε ηθικό φραγμό. Οι υπερξουσιες έχουν σπάσει τα φρένα του μυαλού τους. Δεν σταματούν πουθενά. Αυτή ακριβώς την αρρωστημένη υπεροψία οι αρχαίοι την ονόμαζαν ύβρη. Επειδή λοιπόν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ολοι μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η χολέρα. Αλλιώς δεν καθαρίζουμε.

    1. Τι λες ρε μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ;
      Ο Τσίπρας όπως και ο Μητσοτάκης σε θέλουν ΝΕΚΡΟ με τα μπόλια.

      Τόσο στόκος είσαι που δεν το είδες 3 χρόνια τώρα; Καλά 13 χρόνια μνημόνια μνημόνια δεν κατάλαβες τίποτα επίσης.

      Ουστ εθνοπροδότες.

    2. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  10. Η σύγχρονη «άριστη» έκδοση των εκλογών βίας και νοθείας.

  11. Επιτελους! Για αλλη μια φορα, επιβεβαιωνομαι και δικαιωνομαι! Χρονια τωρα σχολιαζω, για το συγκεκριμμενο θεμα! Αλλωστε και οι αποδειξεις, σε αυτο το συμπερασμα οδηγουν! Οσο για τον Μειμαρακη; Μην τον κλαιτε! Μια χαρα βολευτηκε!

    * Νίκος Νικολόπουλος: «Για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλήφθηκε: Την προηγούμενη φορά που το σύστημα «κράσαρε», ήταν συμπτωματικά επί Παπαμιμίκου, τότε που ο Μεϊμαράκης στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού έπαιρνε 60% στην κάλπη, ο Μητσοτάκης ερχόταν τρίτος και …καταϊδρωμένος, αλλά χάρις στην τεχνολογία της Siemens αναβλήθηκαν οι εκλογές για μήνες. Μέχρι να γίνουν όσα …έπρεπε – και πάλι στο σκοτάδι- για να εκλεγεί πρόεδρος, το …πριγκιπόπουλο.

    Υ.γ. Να προσθεσω επισης, οτι τοτε η Singular Logic, αρνηθηκε την προταση, να τις αναλαβει!

  12. Ο Στρατός, τι κάνει ; τι περιμένει ; πότε θα επέμβει για να αποκαταστήσει τη συνταγματική νομιμότητα ;

  13. Και αυτό το κόμμα δεν διαθέτει τις κυριότερς προϋποθέσεις:
    -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ
    -Ούτε έναν αρχαιοκάπηλο
    -ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ εκχώρησης ελληνικών εδαφών
    -ΧΩΡΙΣ μερίδα στις δημοσιοκομπίνες
    -ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ τον…Άρειο Πάγκο, ούτε Εισαγγελείς και Αστυνομικάκια της μαφίας και …τσαμπέ δηλαδή;
    -ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ τους εκατομμύρια. Δηλ., χωρις ΚΟΜΠΙΝΟΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
    -χωρις ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΥΣΟΣΜΙΑ, ΒΡΩΜΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
    Ε!, μα πως να δείξουν κατανόηση και να ερμηνευσουν τους νόμους οι…Αρειοι Πάγκοι; αφου θα χάσουν οι βρωμιάρηδες και τις θέσεις ευθύνης, που τους έχουν παράνομα υποσχεθει η οικογ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΚΩΛΗΚΕΣ.
    ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, Η ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΟΜΟΣΙΟΚΟΜΠΙΝΑ.
    που πας ρε!!, να φτιάξεις κόμμα χωρίς τις βασικές προϋποθέσεις;

  14. μαλλον κομμουνιστικες ειναι οι μεθοδευσεις. εχεις δει να κοβουν κανενα κομμουνιστικο κομμα; απο επαμ μεχρι κκε ολα μεσα

    1. Το ΕΠΑΜ δεν είναι κομμουνιστικό κόμμα Κ. αβερελ !!! Είσαι τόσο άσχετος? Διαβάστε και κανένα βιβλίο…
      Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :

      – Mη Αναγνώριση – Διαγραφή Χρέους.
      – Νέο Εθνικό Νόμισμα.
      – Ανατροπή Μνημονίων – Έξοδος από Ε.Ε.
      – Δικαιοσύνη – Τιμωρία Ενόχων.
      – Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.

  15. Κούλης η απόλυτη μαφία με την στήριξη των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής και της Γερμανίας.Δεν σας άρεσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.Τώρα βιώστε την δημοκρατία.

    1. Ο Παπαδόπουλος ήταν Αμερικανοκινητος και εννοείται ότι τουλάχιστον στην αρχή είχε το OK και την στήριξη των ΗΠΑ. Αλλά εκτός απο αυτό ακόμη και να κυβερνούσε μέχρι σήμερα η χούντα ο Παπαδόπουλος (εάν ζούσε) θα ήταν πάνω απο 100 χρόνων. Οπότε ο λογαριασμός δεν βγαίνει.

      1. Ο Παπαδόπουλος δεν είχαν αμερικανοκινητος. Τους έπιασε όλους με τα παντελόνια κάτω. Διάβασε Μανό Χατζιδάκη να μάθεις την Αλήθεια.

Comments are closed.