ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΧΕΓΓΥΟ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ SINGULAR LOGIC ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ; ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΘΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
5651828

Εκλογές 2023 – Πιερρακάκης: Ως τις 9 το βράδυ το 80% των αποτελεσμάτων

Και εμείς ρωτάμε εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

Πως θα ξέρουμε στις 9 το βράδυ το αποτέλεσμα των εκλογών ;
Μπορεί να μας εξηγήσει αυτός ο κύριος γιατί δεν δίνεται στη δημοσιότητα το εχέγγυο εγκυρότητας του λογισμικού της φιλομητσοτακικης singular logic των ξένων κεφαλαίων και της ύποπτης μετοχικής σύνθεσης ;

Για πρώτη φορά θα μπορεί κανείς «με την ταυτότητα που έχει στο κινητό του τηλέφωνο να πάει στο εκλογικό κέντρο και να ψηφίσει», δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Δεν είναι η μόνη ψηφιακή καινοτομία σε αυτές τις εκλογές. Πέραν αυτού, το υπουργείο Εσωτερικών, το σύστημα των εκλογών, θα βγάλει τα αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα, το 80% στις 21:00 το βράδυ, ενώ πριν τις 12:00 το βράδυ θα έχουμε τους σταυρούς».

Όπως όλα δείχνουν πάνε για νύχτα ευρείας νοθείας!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Γελάστε μ@λ@κες ΝεοΔουλοι…αν ξέρατε τη ασαλιοτη τσ@που θα φάτε..θα είχατε πάρει τα ελικόπτερα..!!! Ο τελευταίος γελάει καλύτερα.. παίρνοντας του τον και πιπ@ !!! Αδερφαρες.

  2. Και πως θα ξέρεις σε 2 !!! ώρες ρε κουράδα τι θα έχουν μέσα οι κάλπες απο 2.500 εκλογικά κέντρα..αν δεν ανοιχτούν να καταμετρηθούν ?
    Ρε μπουχεσα δε πα να γ@…με το γαλλικό συναγερμό ? Δεν θα έχετε αίσιο τέλος νοπ@ν@μου.. έχει μαλλιασει η γλώσσα μας τρυπιοι και μυαλό δεν βάζετε..ε ? Μετά μη βάλεις τα κλάματα χοντρέ κι αρχίσεις τα παρακάλια.. ακούς ?
    Ακούω να λες παιδομουσχαρε..ακούω..!

  3. Το ερώτημα δεν είναι να μας εξηγήσει ο πιερακακης αλλά οι εισαγγελείς.

  4. Θα σας στεναχωρήσω αλλα θα το πω , θα τοθς φασωσει όλους ο Κουλης παλι αυτος θα σηκώσει την κούπα 😁

  5. Θα πάνε τα κομματοσκυλα και θα βγάλουν κυβέρνηση πάλι. Θα πάμε όλοι και θα τους μαυρίσουμε!

  6. Eνα ειναι σιγουρο..οτι οι συγκεκριμενοι δεν θα εγκαταλειψουν την εξουσια ευκολα..

  7. Ακόμη σε εκείνο το σιωνιστικό fund (KKR) ανήκει η singular;

  8. ΑΠΟΧΗ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ . ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ.

  9. «Νεα χούντα» έπρεπε να λέγεται το κόμμα όχι «Νέα δημοκρατία» γιατί μόνο δημοκρατία δεν είναι όλο αυτό..

  10. ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΥΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ

    1. Το μόνο που τσούζει είναι ο πάτος σου από τα πακιστάνια τους φίλους σου, λούγκρα συριζαίε.

      1. ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

    2. Τα πακιστάνια τα οραίγεστε πρώτα οι Μητσοτακικοί και μετά οι Συριζαίοι

  11. Πάντως δεν ακούγετε τίποτα απο τα λοιπά απο_κόμματα τσυριζα πασοκ κκ€ βελοπουλοι σίγουρα κάτι ύποπτο υπάρχει και όλοι κάτι ξέρουν αλλά κάνουν τις πάπιες , φαίνεται οτι ηδη τα έχουν βρεί αναμεταξύ τους για μετεκλογικά και μας δουλεύουν κανονικά

  12. Σιγά μην απαντήσουν «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.»

  13. Αν κάποιος είναι σοβαρός στον Ελλανταν Μπανανιαν Βαλκανισταν γιατί δεν κάνει επίσημη αίτηση να έρθουν ανεξάρτητοι παράγοντες και αρχές από το εξωτερικό για να επιβλέψουν τις εκλογές (η κάτι ανάλογο). Βλέπω γίνεται πολύς λόγος για νοθεία αλλά ούτε ένας δεν κουνάει το δαχτυλακι του. Ιστορίες συνομωσίας να χαμε να λέμε; η έχουμε αποδείξεις για κάτι;; Άντε να δούμε ποιος είναι μάγκας!

    1. Γιός του Biden

      Εκλογικοι παρατηρητες, λεγονται! Και ειναι αυτοι, που εχουν το δικαιωμα να κανουν αιτημα! Και οχι, η ιδια η Χωρα! Παρεμπιπτοντως το 2012 η Ρωσια, ειχε υποβαλλει αιτημα στην τοτε κυβερνηση, αλλα δεν εγινε αποδεκτο! Ετσι! Για να βαζουμε τα πραγματα, στην σωστη τους θεση!

  14. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

  15. Πανδημία τέλος
    Φωτιές τέλος
    Λιγνάδης τέλος
    Μίχος τέλος
    Απευθείας αναθέσεις τέλος
    Αδιευκρίνιστα ποσά τέλος
    Νοβαρτις τέλος
    Ακρίβεια τέλος
    Πάτσης τέλος
    Υποκλοπές τέλος
    Τέμπη τέλος
    Γερμανικές αποζημιώσεις τέλος
    Η Ελληνική δημοσιογραφία 107 της κυβέρνησης Μητσοτάκη …
    Πρωτοσέλιδα στο πρώτο φλέμμα:
    “Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο Μητσοτάκη”

  16. Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος Θωμάς από τα Γρεβενά- Θα δωριστούν τα όργανά του | Eίχε χαλάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε.
    Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αγόραζε περιπολικά διόριζε αστυνομικούς και πανεπιστήμια αστυνομία χάριζε τις δόσεις για τις άδειες στους καναλάρχες έδινε πετσολίστες και από 1.700 μερακλητούς υπαλλήλους το 2019 τους έφτασε 3.600.

  17. Ο Μητσοτάκης ως συνεργάτης των Γερμανών γιατί να θέλει πολεμικές αποζημιώσεις;
    Αυτός αποζημιώθηκε ως δοσίλογος και ΠΡΟΔΟΤΗΣ, τι να κάνει τώρα το κωλόσογο που ο μπαμπάς ήταν χαφιές, να τα γυρίσει πίσω;
    Και από τη Siemens τα πήρε άρα αυτός αποζημιώθηκε από τους Γερμανούς.

  18. Ψεκες εισαστε πολύ λίγοι από όλες της απόψεις, παλι δεκαχιλιαρο σε κερματα θα σας τον κανει ο Κουλης.😁

    1. Σε εσας δε θα πετάξουμε γιαούρτια αλλα κουβάδες με σκ@τά

  19. Στίς 7 το απόγευμα κλείνουν οι κάλπες στίς 9 το “τελικό” αποτέλεσμα αρα το αποτέλεσμα το έχουν ηδη έτοιμο και απλά θα το σερβήρουν στόν Ελληνικό λαο , και σείς τρέξτε να ψηφήσετε αέρα κοπανιστό

  20. Αντε,μπραβο ,και σ ανωτερα, στις επομενες εκλογες δε θα χρειαζεται καν να πανε να ψηφισουνε ,θα τους εχουν εμβολιασει ολους και με το τσιπακι που υπαρχει μεσα στο “εμβολιο”, θα φαινεται καθαρα ποιον θελεις για τσοπανη, ετσι ειναι,η “επιστημη ” προχωραει… Εχουν λυθει κι αλλα προβληματα του παρελθοντος,κατι συνταξιοδοτικα και λοιπες αηδιες… Με το συστημα 5G θα μπορουμε να ενεργοποιουμε ο,τι “ιο” θελουμε μεσα στο ποιμνιο και να τους απαλλασσουμε απο περιττο χρονο ζωης . Ολοι Κουλη και Τσιπρα λοιπον, και τωρα πια θα γινεται συναγωνισμος για μια θεση στον Παραδεισο…

  21. Αφειστε το …μπουλη να κονομαει απ τα….λογισμικα! Χρυσες δουλειες κανει! Ητανε και υπουργος τρομαρα του! Κανα…. predator περισσευει? !

  22. Eτοιμάζω νοθεία μονοχά για πάρτυ σας: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα ποσοστά της αγαπημένης μας Κούλας.

  23. Ο πράσινος πασόκος πιερρακάκης είδε φως στο μπλε πασοκ και μπήκε! Μαζί θα μπουν και φυλακή; λολ

  24. Σιγα μην σας δώσουμε εξηγήσεις, ότι θέλουμε θα κανουμε ειμαστε καθεστως και οποιος τολμήσει να μας αμφισβητήσει θα τον παταξομμεν αμείλικτα.

  25. Πού να τρέχει τώρα να σάς δίνει εχέγγυα νομιμότητας, εγγυρότητας, αξιοπιστίας, αποτελεσματικότητας τώρα για το σύστημα της singular logic, το predator, τον pegasus κ.ά. πολλά κι ενδιαφέροντα.
    Δεν αδειάζει ο κοπρίτης με τον τραχανά απλωμένο…

  26. ό,τι θελουν.
    δλδ στα μεγάλα εκλογικά κέντρα θα κάνουν καταμέτρηση μέχρι 11, 11.30 κ. αυτοί θα έχουν βγάλει το αποτέλεσμα;;;;; εκτός αν εγκαταστήσουν ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης κ. ΜΑΝΤΕΎΕΙ.
    ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΔΡΑΚΟΥΛΙΛΑ, ΠΟΥΣΤΡΙΛΑ, ΚΟΠΡΙΤΙΛΑ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ.
    γεια σας.!!!!!!

  27. Οι άνθρωποι μας έχουν αποδείξει ότι από την νομιμότητα και την εντιμότητα απέχουν παρασάγγας. Αυτοί έχουν το μαχαίρι 🔪, αυτοί και το καρπούζι 🍉. Θα έπρεπε να υπάρχει υπηρεσιακός υπουργός εσωτερικών και μια διακομματική επιτροπή στο εσωτερικών και να ελέγχουν τα αυτονόητα. Όνειρα καλοκαιρινής νυκτός!!!

  28. Της νοθείας το κάγκελο θα γινει…..Γι αυτο ειναι τοσο σιγουρος ο ζαβοαλοιθωρος οτι θα ξαναβγει

  29. με χιλιαδες ταμπλετ σε ολη την επικρατεια που θα στελνουν αμεσως το αποτελεσμα της καλπης. Τωρα αν θελουμρ να βλεπουμε παντου συνομωσιες μπορουμε να λεμε οτι ολα ειναι στημενα. Σημερα ακομα και η εφημεριδα του συριζα εδωσε διαφορα 4,5 μοναδες Μηπως ειναι κι αυτη στημενη απο τον Τσιπρα; Δηλαδη ελεος πια

    1. Και ποιος μας λέει ότι ο Τσίπρας καίγεται να κερδίσει τις εκλογές; Μήπως το δημοψήφισμα καίγονταν να το κερδίσει;

    2. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κερδίσει τις εκλογές γιατί έρχεται δεύτερη χρεοκοποια χειρότερη απο το 2010. Έχουν φαει και τα πόμολα οι παιδεραστές της ΝΔ.

Comments are closed.