ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ Ο “ΓΙΓΑΣ” ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ. “ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΕΞΗ”. ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αισιόδοξος για τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων, αλλά και για την προσέλευση των αναποφάσιστων, στη λογική ότι θα κάνουν τη διαφορά, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο ευχαριστήριο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, με τη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε τον Πειραιά ως τόπο συνάντησης με τα ΜΜΕ, όπου κατέρχεται ως υποψήφιος στην Α’ εκλογική περιφέρεια, ενώ συνοδευόταν από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, τη γραμματέα, Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργο Βασιλειάδη.
Από τη χαλαρή συζήτηση δεν έλειψαν, εκτός από τα πολιτικά σχόλια και οι αναφορές στον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό, με τον κ. Τσίπρα να σχολιάζει πως δεν θα πρέπει να συμπέσουν οι πολιτικές δηλώσεις με την ώρα του τελικού, γιατί «δεν θα τις δει κανένας».

tsipras001
tsipras003
tsipras004
tsipras005
tsopras002


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αντε νουμερα απολιτικα ψηφιστε ζωντοβολα μικρα κομματα και θα ξαναφατε τον μου(ρ)λο ακομα μια τετρετια.

  2. Ξαναβγαλτε τον μπετοβλακες για να ξαναφερει αλλες δυο καραβιες πακια

  3. Ο/Η Απρίλιος 1967 Νοέμβρης 1973 η καλύτερη περίοδος της χώρας μας λέει:

    Παρταλια ολοι τους και αυτοι και οι άλλοι, αυτο το αισχρό πολιτευμα της δημοκρατίας που επιβλήθηκε στην χώρα μας από το 74 δεν έχει αφήσει τιποτα ορθιο.

  4. Καλώς τον μ@λακα τον προδότη της Μακεδονίας,της μείωσης μισθών και συντάξεων και του τρίτου μνημονίου. Και κάποιοι λένε να τον ψηφίσουμε λέει για να πέσει ο Μητσοτάκης. Πόσο μ@λακες είσαστε, δηλαδή μας λέτε καλύτερα να μας φάει ο λύκος παρά η αρκούδα!! Τίποτα, οι πατριώτες εθνικιστές ψηφίζουν Ελληνικη Λύση για να πιέσουν τα ποσοστά των προδοτικων μνημονιακων καθαρμάτων ΝΔ σύριζα πασοκ έτσι ώστε μην μπορούν να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας ή plan B ψηφίζουν ΝΙΚΗ έτσι ώστε και πάλι με 8 κόμματα στην βουλή να μην μπορούν να φτιάξουν κυβέρνηση και νά πάμε σε δεύτερες εκλογές με την ελπίδα να καταφέρει ο Ηλίας να κατέβει. Αντε με τις μ@λακιες σας να στηρίξετε μνημονιακους προδότες της ΝΔ σύριζα και πασοκ. Είπαμε να το αλλάξουμε όλο αυτό, όχι να τους βοηθήσουμε να εναλλασονται στην εξουσία οι προδότες. Σοβαρευτειτε. Ελληνική Λύση ή ΝΙΚΗ..

  5. Άλλο πουκάμισο εκτός απ τ άσπρο δεν έχει να φορέσει; 😂

  6. Αν κοιαξει κανεις την ιστορια
    οταν αποτυγχανε το πασοκ
    ο κοσμος εβγαζε την νδ
    οταν αποτυγχανε η νδ
    ο κοσμος εβγαζε το πασοκ
    οταν αποτυγχανε το πασοκ
    ο κοσμος εβγαζε την νδ
    οταν αποτυγχανε η νδ
    ο κοσμος εβγαζε το συριζα
    οταν αποτυγχανε το συριζα
    ο κοσμος εβγαζε την νδ
    ……Την ευθύνη Ο άμυαλος λαός

    1. Πες τα ρε αδερφέ με τους μ@λακες που έχουμε μπλέξει και θέλουν να κάνουν πάλι το ίδιο ψηφίζοντας τον μαλ@κα τον Τσιπρα. Και αύριο θα πάει ο Τσιπρας να πουλήσει την Θράκη όπως έκανε με την Μακεδονία και θα μας λένε οι ίδιοι που σήμερα λένε ψηφίστε σύριζα, να ψηφίσουμε ΝΔ να φύγει ο προδότης! Δηλαδή ο ορισμός του ηλιθιου που κάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα και συνεχώς περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα! Αφού ρε μ@λακες την μία ψηφίστε ΝΔ να πεσει ο προδότης της Μακεδονίας και την άλλη ψηφίστε σύριζα να πέσει ο δολοφόνος των Τεμπών! Δηλαδή συνέχεια να ψηφίσουμε τον έναν προδότη για να έρθει ο άλλος προδότης λες και έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους. Μνημόνια, προδοσίες, γλύψιμο στους λαθρομετανάστες, προώθηση των φουστηδων κτλ. Δηλαδή συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Ή θα ψηφίσετε πατριωτικά εθνικιστικά κόμματα ή πηγαίντε να γ@μηθειτε με κάνα φουστη να αποκτήσετε συνείδηση σύριζα για να το ρίξετε ποιο εύκολα στην κάλπη! Άιντε μ@λακες ξυπνήστε. ΝΔ σύριζα πασοκ είναι απαγορευτικό και καταστροφικό.

  7. Τωρα που αποκτησε και την τσαμπανιδου δεσαμε και με τα λεγομενα του βλακοκατρούγκαλου εδεσε κι η σαλτσα…..
    Α ρε πινοκιο και κουλα καντε κι αλλες βλακειες μονο που αυτες καποτε πληρωνονται

  8. Ο Τσιπρας ειναι Εθναρχης.
    Δυστυχως εχει ενα κομμα με παρταλια συριζαιους.
    Αλεξη κανε ενα νεο κομμα, παρε στελεχη απο τον ιδιωτικο τομεα και οχι ολοκοπροδημοσιους υπαλληλους και θα τους εξαφανισεις τους λουδοβικους της νουδουλας

    1. Η πολυ μ…α κουφαινει , να το προσεξεις . Ακου Εθναρχης ο Τσιπρας ,σιγουρα σε εχει βαρεσει κατακεφαλα

  9. Σας αρέσουν τα μπούτια μου;

  10. ότι όλοι αυτοί οι τύποι, παλεύουν καθημερινά μέσα από απίστευτες αντιξοότητες για να βελτιώσουν το δικό σου βιωτικό επίπεδο, και των παιδιών σου ???
    Για το δικό μας καλό αγωνίζονται βρε ΜΛΚΣ !!!
    Πότε θα το καταλάβεις επιτέλους,
    όταν φυτευτείς
    στο μνιήμααα ???
    😂 😂 😂

  11. Κερνάνε με λεφτά του Ελληνικού λαού αυτούς που ήδη μπουκωσανε με λεφτά του Ελληνικού λαού (λίστες Πέτσα) για να μας κάνουν την καλύτερη προπαγάνδα!
    Συν Θεώ περιμένω την ημέρα που θα ξεκουμπιστούν.

  12. Ελα ρε Αλεκθη ηρθε η ωρα της…αλλαγης για να ξεκουρασουνε οι αμερικλανοι το Κουλη? Τι ειχες Γιαννη μ τι ειχα παντα!

    1. Εσένα σε έχει χτυπήσει η μαλάκια στον εγκέφαλο

Comments are closed.