ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ που να σας πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ! Κούλης εν εξάλλω, σε δεινή ψυχική κατάσταση, σπάζει τραπέζια κ’ καρέκλες, τάζει ρουσφέτια κ΄ ρίχνει πάλι τη χώρα σε ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. Τον πουλάει κι ο Στουρνάρας “: Διέλυσες τη χώρα, βγάλτα πέρα μόνος σου…”

Κοινοποίηση:
exofillo29-1

opisthofyllo29-1

Τεύχος 1811, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

Banner_6Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα “πατριωτικά” λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.


Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

teaser29-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Βάλτε του τον ζουρλομανδύα πουτάνας γιοι!

  2. Ε βεβαια…για να γλιτωσουν….
    Θα κανουν, και με λαγο τον αλλο… γερμανοτσολια (το σαμαρα), εκλογες και συγκυβερνηση…με συριζα…
    Τα κοροιδα, τα κοπροσκυλα και τα κομματοσκυλα, θα τους ψηφισουν…
    Η δικαιοσυνη…περα βρεχει…καθετε και κοιταει…
    Ολοι στο κολπο…
    Να μην παραπονιετε…κανενας…

  3. οταν ενας αχρηστος κομπλεξικος που μεγαλωσε στα οπα οπα χωρις να στερηθει τιποτα ψηφιζετε απο ελαφρομυαλους και γινετε πρωθυπουργος το αποτελεσμα ειναι καταστροφη ολκης ο θεος βοηθος

  4. Ο Κούλης ασφαλίστικε στην αυτοδυναμία των 158 εδρών, στην οριστική κατάρρευση της αριστεράς και στο οτι δεν είχε στα πόδια του πατριωτική παράταξη να τον ταρακουνάει. Για αυτό απο την αρχή τα έβαλε με όλους και όλα, πέταξε χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο και δεν του ίδρωνε το αυτί. Δεν υπολόγισε όμως τον λαό

  5. -είστε όλοι σας σιχαμένοι, με πρώτη αυτή την γλοιώδη συμμορία που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση
    -μας στερείτε την υγεία μας, την ελευθερία μας, την δημοκρατία μας, την κοινωνική ειρήνη, την κατάρα του Θεού να έχετε παλιοτέκτονες…
    -ξανά πάλι μάντρωμα σε σπίτια τάφους όπως επιτάσσουν τα κωλοσήματα της κοινωνικής προστασίας, φτου σας ρε..
    -μακάρι να ξυπνήσει ο κόσμος, η κυβέρνηση πρέπει να φοβάται τον λαό και όχι ο λαός τους κυβερνώντες..
    -για την μπίζνα των πολυεθνικών και τα σατανικά τους σχέδια για εμβόλια, τσιπάρισμα, ολικό έλεγχο του σώματος και του νου των ανθρώπων πρέπει να πεθάνω μες τους τέσσερις τοίχους, χου ρε…
    -κούλη και κεραμέως που πηγαίνετε και προσκυνάτε στην λέσχη μπίλντεμπεργκ πάρτε ένα σκοινί, βρείτε ένα δένρο σε ένα από τα πανέμορφα βουνά της χώρας μας και πηγαίνετε να κρεμαστείτε, χάρη θα μας κάνατε..
    -ως εδώ και μη παρέκει, λήξη του αστείου γιατί πολύ κράτησε, η υπομονή έχει και τα όρια της…

  6. Ακομα ψαχνουν καποιοι τι να ψηφισουν.
    Για δε ψηφιζουμε εμας;

  7. ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ) ΕΚΛΟΓΕΣ.

  8. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΛΙ Η ΣΕ ΦΩΦΗ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΩΣΤΑ;;;; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ !!!!

  9. Η “άς τήν πούμε κυβέρνηση” τού γουρλομάτη κάνει εσκεμένως τά Lockdown διότι εκτελεί διαταγή τής λέσχης Μπίλτερμπεργκ μέ σκοπό νά εξοντωσει τελικά τόν ελληνικό λαό.Είνα ένα ανθελληνικό
    Μητσοτέικο σαρίδι πού παριστάνει τόν πρωθυπουργό.
    Γιάννης Λάκων

  10. Και εμεις θα μεινουμε στην ιστορια ως οι μεγαλιτεροι ραγιαδες
    διοτι δεν σηκωνουμε κεφαλη για να απαλαγουμε απ αυτους τους προδοτες
    και να τους πεταξουμε στον κεαδα και περιμενουμε να φυγουν μονοι τους.
    Ειμαστε το αισχος της ενδοξης Ελληνικης ιστοριας μας,
    αφου δεν ειμαστε σε θεση να υπαρασπιστουμε την πατριδα μας
    απο τους μεγαλους κλεφτες και προδοτες εχθρους της

    1. …..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ….ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ??….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ??…ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΑΛΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ???…..ΠΟΙΟΙ???…ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!!!….ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!

  11. …..ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ!!!….ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ!!!…..

  12. Τα πραγματα οχι μιλουν αλλα βοουν απο μονα τους.
    Προδοσια της πατριδος απο Μητσοτακηδες και Μπακογιαννηδες
    στους Γερμανους και στους Τουρκους.
    Το 1821 ο Κολοκοτρωνης ελευθερωσε την Ελλαδα απο τους Τουρκους
    το 2021 Μητσοτακης και Μπακογιαννη την υποδουλωνουν στους Τουρκους και τους Γερμανους
    και οχι μονον κατηργησαν και την πιστι σου με τους αντιχτριστους νομους και τα λοκ νταουν,το κλεισιμο των Εκκλησιων ,την απαγορευση των μυστηριων θελουν να υποδουλωσουν την ψυχη σου στο σατανα οι διαολανθρωποι.
    Ελληνα ραγια για 300 ψωροευρο που σε πεταει σαν σκυλι ο Κουλης
    θα ψηφισης ξανα Μητσοτακη και Μπακογιαννη,για να εισαι παντα ραγιας των Τουρκων.
    Αν εισαι απογονος του Κολοκοτρωνη και θελεις να εισαι ελευθερος πεταξε τα 300ψωροευτρο στα μουτρα του περασε τους απο στρατοδικειο και δημευσε ολοι τους την περιουσια.,
    για να μην κοροιδευουν και πλουτιζουν εις βαρος σου.

  13. Τα πραγματα οχι μιλουν αλλα βοουν απο μονα τους.
    Προδοσια της πατριδος απο Μητσοτακηδες και Μπακογιαννηδες
    στους Γερμανους και στους Τουρκους.
    Το 1821 ο Κολοκοτρωνης ελευθερωσε την Ελλαδα απο τους Τουρκους
    το 2021 Μητσοτακης και Μκακογιαννη την υποδουλωνουν στους Τουρκους και οχι μονον κατηργησαν και την πιστι σου με τους αντιχτριστους νομους και τα λοκ νταουν,το κλεισιμο των Εκκλησιων ,την απαγορευσει των μυστηριων θελουν να υποδουλωσουν την ψυχη σου στο σατανα οι διαολανθρωποι.
    Ελληνα ραγια για 300 ψωροευρο που σε πεταει σαν σκυλι ο Κουλης
    θα ψηφισης ξανα Μητσοτακη και Μπακογιαννη,για να εισαι παντα ραγιας των Τουρκων.
    Αν εισαι απογονος του Κολοκοτρωνη και θελεις να εισαι ελευθερος πεταξε τα 300ψωροετρο στα μουτρα του αυτους τους και περασε τους απο στρατοδικειο και να δημευσε ολοι τους την περιουσια.,
    για να μην κοροιδευουν και πλουτιζουν εις βαρος σου.

  14. Αναρωτιούνται ορισμένοι εδώ μέσα τι να ψηφίσουμε αν έρθουν εκλογές. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝείναι μονο ο Σφυριζα, Νουδούλα ,Κινάλ κλπ συστημικά αποκόμματα. Υπάρχουν άνθρωποι πατριώτες νέοι μορφωμένοι που δεν διαβάζουν για να πουν αυτά που θέλουν από το βήμα της Βουλής,ούτε να τους δίνουν γραμμένο τον λόγο τους. Δεν είναι κατευθυνόμενοι. Ψάξτε το και μην στέκεστε στο Σφύριζα,Κούληδες Φώφηδες, κλπ…. Επιλογές υπάρχουν αρκετές οι οποίες δεν είναι δοκιμασμένες. Μην αναζητάτε ξαναζεσταμένο φαγητό στο άπλυτο πιάτο. Τι σας πειράζει να δοκιμάσετε ανθρώπους που δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ,τι είχαμε τι χάσαμε???Εκτός αν είσαστε βολεμένοι και κοιτάτε προσωπικό όφελος από το κάθε απόκομμα,και όταν θα ξεπουληθεί όλη η Ελλάδα και τον Τούρκο τον δείτε στο μαξιλάρι σας τότε θα καταλάβετε τι ρόλο βαράνε όλοι τους οι γερμανοτουρκόφιλες οικογένειες.

  15. ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ , ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ 3% ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ , ΟΧΙ ΗΚΕΤΕΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ !!!

  16. ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ…
    ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ! ! !
    Εγώ ο ψεκασμένος και δύσπιστος ιθαγενής, απλά ρωτάω:
    -Πως ξαφνικά ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΓΕΡΟΜΠΕΜΠΕΚΕΣ μετά 30 χρόνια, θυμήθηκαν πως στα νιάτα τους, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΩΠΟΥΛΗ ;
    -Πως η κάθε ξεχασμένη ή ξεχασμένος ηθοποιός, τραγουδιστής ή καλλιτέχνης -για τα 10’ δημοσιότητας και ξεθάματος από την αφάνεια- ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣ ΛΕΧΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ;
    Είναι σαν να βγω εγώ τώρα και αρχίσω να λέω, ΠΩΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΤΟ 1972 (μετά από υποτροφία στο εξωτερικό) ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ STUDIO, που με φωνές από διαφόρους ανωτέρους με χρόνια δουλειάς στη πλάτη τους, με έβαλαν σαν ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ, να καθαρίζω τον χώρο και να μαζεύω τα καλώδια, αφού όλο αυτό ήταν ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ;
    Μήπως με τον ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ, θέλουν να ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ (κατά διαταγή της κυβέρνησης που πληρώνει) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ; ; ;
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  17. Εκλογές καί εκλογές.καί ποιόν να ψηφίσουμε να δούμε άσπρη μέρα;δεν υπάρχει σωτηρία.είμαστε χαμένοι από χέρι.

  18. προσπαθω επι μερες να τηλεφωνησω στην πολιτικη προστασια για προσωπικο μου ζητημα και κανεις δεν σηκωνει τα τηλεφωνα φροντηστε παρακαλω να μαθετε τη επιτελους συμβαινει.

  19. Να γίνουν εκλογές να βγει ποιος;;;;;; Υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση…; Ποιος ο αρχιρουχλας κ καταστροφικός ακάματης Τσιμπλας ή η Φωφοοοο ;; Ποιος υπάρχει τελικά στο μπουρδέλο αυτό; Ο Κούλης έως ένα βαθμό από όταν ανέλαβε τα πήγαινε περίφημα…μετά τα σκατωσε

  20. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΩΡΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΩΚΤΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ .
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

  21. Έχεις τους καναλάρχες αυτός που τους ταίζει καλά εδώ και ένα χρόνο.
    Αν δεν τους είχε μαζί του ούτε 20% δεν θα είχε σήμερα η νου-δούλα.

  22. “”Κούλης εν εξάλλω”” κανονικα τα ελληνοειδη βδελυγματα πρεπει να ειναι εν εξαλλω με τις επιλογες τους και που δεν ειναι ικανοι να στησουν κρατος και να ειναι ενας πολιτισμενος λαος.

Comments are closed.