ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΚΡΑΤΟΣ “ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ”. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , “ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ” ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Κοινοποίηση:
attiki-odos-3385326

Σύμφωνα με την Τροχαία, διεκόπη πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων.

Η Αθηνών-Λαμίας έκλεισε χωρίς να υπάρχει πίεση καθαρά για προληπτικούς λόγους από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα

Τρέμουν νέα Αττική οδό. Κράτος “φτερά και πούπουλα”. Τακτικές Χρυσοχοίδη στην ανοχύρωτη Ελλάδα. 

Σε ποιο οργανωμένο κράτος του κόσμου , “σφραγίζονται” κεντρικές αρτηρίες, ανίκανε κύριε Μητσοτάκη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ!

  2. “““ ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ……“““ ☝️να πώ, να πώ, να πώ;;;;; Στην ελλαδα!!! 🤣🤣🤣🤣

  3. ξεφτίλες πολιτικοί έχετε καταστρέψει την Ελλάδα σκουπίδια

  4. Αναμενομενο ότι αυτή θα ήταν η ετοιμότητα τους. Πιο άχρηστοι πεθαίνεις

  5. Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για να τα ρίξει όλα στην ατομική ευθύνη.

  6. Κατεβάστε τον μπουχέσα τον εκαμίτη Τάκη να τα ανοίξει όλα.

  7. Στη Γερμανία οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί το κράτος μεριμνά και ανοίγοι τους δρόμους όσο χιόνι και να πέφτει και οι αλατιέρες δεν σταματάνε μέχρι ο δρόμος να είναι καθαρός. Ο πολίτης για το μόνο που ευθύνεται είναι το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι του η την επιχείρηση. Θα πρέπει να καθαρίζει από το χιόνι και να ρίχνει αλάτι. Όποιος βαριέται υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν γιατί αν συμβεί ατύχημα σε πεζό τον πηρώνεις χρυσό. Ποτέ δεν υπάρχουν διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας. Αυτά τα καραγκιοζηλίκια που γίνονται εδώ δείχνουν την ανικανότητα και την αδιαφορία του κράτους προς τον πολίτη. Και δεν φταίνε μόνο οι κυβερνώντες αλλά και όσοι τους ψηφίζουν τόσα χρόνια και αυτό το κάνουν για τα ρουσφέτια και μόνο. Μην παραπονιέται κανείς λοιπόν. Είναι συνένοχος.

  8. Καλά έκαναν και τα έκλεισαν όλα Κυριακάτικα. Να κάτσετε στα σπίτια σας μια μέρα, δεν θα πάθετε τίποτε.

    1. Ουστ ρε καραγκιοζη…λαμογιο που θα μας πεις και τι θα κανουμε!
      Ο κοσμος θα μπορεσει να παει στη δουλεια του αυριο;
      Μητσοτακη, Πατουλη και λοιπα λαμογια…Γ@ΜΙΕΣΤΕ!

    2. Μπας και είσαι η αμάλ που κυκλοφορούσε ελεύθερα μαζί με αλληλέγγυους του κούλη και του τσίπρα και μετανάστες την ώρα που δεν επέτρεπαν τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο λόγω κορωδοιού; Την ίδια περίοδο μιλάμε και η κυβέρνηση του κούλη επέτρεπε την αμάλ! Επειδή ελπίζω ότι δεν είσαι τρολλάκι των γαλάζιων συριζαίων, δέχεσαι να σου πει ο κούλης αν θα βγαίνεις η όχι Κυριακή; Έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι στην Εθνική οδό και δεν μπορούν να γυρίσουν! Αντί να ζητάς να είναι η Εθνική οδός ανοιχτή, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο μας λες για βόλτα την Κυριακή; Στη Σουηδία χιονίζει μήνες. Λέγανε για επιτελικό κράτος και δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα χιόνι, μόνο υπερσύγχρονα κέντρα μεταναστών ξέρουν να φτιάχνουν! Γιατί άραγε;

  9. σας γυμνάζουν σε τακτικές λοκντάουν για ψύλλου πήδημα, ο ηλίθιος ραγιάς βαφτίζει ως “ανίκανους” τους πράκτορες και τους προδότες και μετά τους ξαναψηφίζει επειδή περιμένει να αναλάβει η “μυστική πατριωτική πτέρυγα της ΝΔ” που “σιγοβράζει” και “θα κάνει ξαφνικά την ανατροπή”, ενώ αφανίζεται το έθνος όποιος αντιδρά τον βαφτίζουν “ναζί” και ο ραγιάς που βλέπει τιβί τα πιστεύει

  10. Προσπαθούνε να πουλήσουν τρομοκρατία και φυλακίζουν τον κόσμο για φυσιολογικά φαινόμενα. Ανώμαλοι τελείως.

  11. ανικανο ειναι το κρατικοδιαιτο συστημα των εργολαβων που εκμεταλευεται τους δρομους της χωρας.
    Αυτους τους εργολαβους εχουμε,
    αυτους τους υπουργους βουλευτες δικαστες επιλεγουν,
    οι εργολαβοι.
    Σε κανενα σοβαρο κρατος Β. Ευρωπης Αμερικης και Ασιας δεν κλεινουν οι δρομοι με 20 εκατ. χιονι ουτε υποχρεωνουν τους οδηγους να φορανε αλυσιδες!
    Το πολυ χιονολαστιχα.

  12. Να τους πουμε η εθνικοι οδοι θα πρεπει να μενουνε παση θυσια ανοιχτοι…..το αλατι για αυτο υπαρχει.

  13. Κατσικανταν με υποδομες Μηδεν! Διεθνης ξευτιλα! Μασαμπουκα φραγκα, μηνιατικα χιλιαδων ευρω και….υπαναπτυξη! Παντως το σκοπο της η Κουλαρα με τα α(χ)ριστα οργανα του τον πετυχε! Lockdown!

  14. Οταν ομως περυσι εγκλωβιστηκε ο κοσμος τοτε “επρεπε να την ειχε κλεισει”. Τελικα δεν ξερουμε τι θελουμε. Απλα παντα λεμε το αναποδο διοτι “εμεις θα τα ειχαμε κανει καλυτερα”

    1. Εσυ και μια μικρή μερίδα ανθρώπων μπορεί να λέτε τα ανάποδα κάθε φορά αλλά οι υπόλοιποι στη πλειοψηφία λέμε ότι θα έπρεπε να υπάρχει σχέδιο από πλευράς κράτους όπως έχουν τα υπόλοιπα σύγχρονα κράτη ώστε να αποφευχθούν οι παραπάνω καταστάσεις που περιέγραψες.

      1. Τα υπολοιπα συγχρονα κρατη; Για δες τι γινεται σε αλλες χωρες (ακομα και πολυ πιο προηγμενες απο εμας) σε μεγαλα φυσικα φαινομενα και τα ξαναλεμε

  15. Για γέλια και για κλάματα. Είμαστε πανέτοιμοι διατυμπανίζουν από χτες να αντιμετωπίσουμε το έκτακτο αυτό καιρικό φαινόμενο. Κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων και καταλήγουν στην απόφαση να κλείσουν κεντρικές αρτηρίες, να κλείσουν τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες (τηλε-εργασία) και στα βόρεια προάστια να κλείσουν εμπορικά καταστήματα.
    Η ανικανότητα του διαχρονικά ανάπηρου κράτους και η βεβαιότητά τους ότι θα τα κάνουν θάλασσα τους οδηγεί σε αποφάσεις-λύσεις που ούτε παιδί του νηπιαγωγείου δεν διανοείται να λάβει.

  16. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

  17. Στέφανε, να στείλει βοήθεια ο ζάεφ. Αφού Μητσοτάκης, τσίπρας, Ανδρουλάκης, κουτσούμπας και οι υπόλοιποι τον βοηθάνε να μπει στην εοκ, ας στείλει κανένα Σκοπιανό μηχάνημα. Γιατί τα κρατικά μηχανήματα θα έχουν σταλεί στην Αττική οδό που την έχει ιδιώτης! Είδατε πως οι κρατικοδίαιτοι της ν.δ. βοηθάνε τον ιδιωτικό τομέα; Αρκεί ο ιδιωτικός τομέας να είναι επιχειρηματίας γιατί στον Έλληνα θα του τα χώσουν κιόλας που πίστευε ότι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί! Φτάσανε οι εκλογές προδότες και τρέμετε ακόμα και μία χιονόπτωση αλλά δεν σας σώζει τίποτα!

  18. Πέρυσι, 24 Ιανουαρίου έτυχε να ταξιδέψω Κων/πολη, και διαπίστωσα ότι ούτε το αεροδρόμιο έκλεισε εκτός μόνο από τις 00:00 (μεσάνυχτα) έως τις 02:00 ξημερώματα, δηλαδή μόνο 2 ώρες. Επίσης ο αυτοκινητόδρομος για την πόλη ήταν ανοιχτός παρόλο που όλα τριγύρω ήταν “λευκά”. Όταν έμαθα τι έγινε στην Αθήνα λυπήθηκα για την κατάντια μας. Αυτή είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη και των διαπλεκόμενων εργολάβων που μόνο για την “μίζα” ενδιαφέρονται και ας αποκλειστεί όλη η χώρα. Ξαναψηφίστε τον άχρηστο να μας κάνει lockdown για τα ψιλόβροχα και να μας τρομοκρατεί με μηνύματα στο κινητό!

  19. ΒΡΕΙΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ

  20. Επειδή κάηκαν πέρσι στο χυλό, οι νούδουλοι φυσάνε φέτος και το γιαούρτι

Comments are closed.