ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ! Πηδάνε από τα μπαλκόνια των νοσοκομείων!

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Βουτιά θανάτου έκανε ένας άνδρας στα Χανιά. Περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, έπεσε από τον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων στο κενό.

Πρόκειται για έναν 70χρονο ασθενή του νοσοκομείου ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η πτώση του άνδρα από τον 5ο όροφο υπήρξε μοιραία με το νήμα της ζωής του να κόβεται με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κσλοτάξειδος ο άνθρωπος αλλά το εν λόγω Δημ.Νοσοκομείο δεν “παλεύεται” με τίποτα…Ειδικά ο 5ος όροφος που’ναι ογκολογικό,νευρολογικό…Γιατροί απάνθρωποι…νοσηλευτικό προσωπικό ανύπαρκτο …και αν πετύχεις και κανέναν θα’ναι τόσο ψυχρός και αδιάφορος που μετανιώνεις που τον αναζήτησες..
    Ανάθεμα την ώρα και στιγμή που βρεθήκαμε στην ανάγκη…και μπήκαμε όρθιοι ..στο εν λόγω Νοσοκομείο για να “φύγουμε”.. με το Γραφείο Τελετών….

  2. Θαχε καρκοινο ποιος ξερει πως θα το εμαθε την καλητερη δουλεια εκανε αλλοστε αμα εμπλεκαι με ολο αυτο τον ελληνικο σιρφετο γιατρων νοσειλευτων φαρμακων ουσιων το πολυ πολυ μια μικρη παραταση και αν τα καταφερνε θα επαιρνε αφου θα τον ειχαν λειωσει κατα τα αλλα ο Κωρωνοιος εχει ποιο πολλους θανατους για πεσται μας τους θανατους απο καρκοινο και τις αυτοκτονιες καθε χρονο….

  3. ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ τμημα ειναι στον 5 λογικο…ποιος ξερει τη αντιμετωπιση θαχε απο αυτα τα ιερα τερατα της ιατρικης πουνε εκει μεσα……………..γιατροι μαλαμα.Ειναι να μην σου τυχη αυτη η παλιοαρρωστια και ειδικα εκει σε αυτο το μερος σε αυτο το νοσοκομειο/φυλακη/κολαστηριο……ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΡΘΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΕΚΕΙ………

Comments are closed.