ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ για τα ΟΡΓΙΑ με ΑΒΕΡΩΦ. ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ- ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ- ΒΡΩΜΙΑ- ΔΙΑΦΘΟΡΑ- ΜΑΦΙΑ – ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ- ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ . ΚΟΥΛΗΣ … ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ «ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΖΑΛΙΑΣ». ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ

Κοινοποίηση:
exofyllo25-8

teaser25-8

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

efimerida-banner500

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 25-8, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo25-8

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression
Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λέτε να ξεκουμπιστουν πριν έρθει ο χειμώνας;;
    Χλωμό το βλέπω.
    Θέλω να μπω με ένα μαστίγιο στο Μαξίμου να τους πλακωσω στο ξύλο ΟΥΛΟΥΣ!!
    Σοβαρά το λέω
    Θέλω να τους δειρω.
    Τον Κούλη κυρίως.
    Μου τη δίνει.
    Τον είδατε πως περπατούσε δίπλα στον Εμίρη του Καταρ;;
    Τον κορόιδευαν στο twitter και έλεγαν να η νύφη κι ο γαμπρός. Μόνο που η νύφη ο Εμίρης με τα άσπρα προφανώς έριχνε κι ένα π@@τσ@ στο γαμπρό ο οποίος ήταν εμφανώς κοντοτερος.
    Πώς και δε το βγάλατε;;
    Θέλω κάτι να του κάνουν να πέσει πριν τις εκλογές.
    Όχι γιατί πιστεύω ότι θ αλλάξει κάτι αλλά έτσι για να ευχαριστηθω που θα του τη σπάσουν να μη μείνει για να τρώει μαζί με τους παρατρεχαμενους μέχρι το τέλος
    Δε θυμάμαι σε ποια χώρα έκαναν τελετές για να βρέξει.
    Να κάνουμε κι εμείς για να φύγει ….
    Λένε ότι θέλει να τον ρίξει ο Βαρδινογιάννης.
    Αυτός θα βάλει και τον πατριώτη ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ στη Βολή;;
    Εσείς τα ανεβάζατε σε σχόλια αναγνωστών ότι η δεσποινίς Ζαγοριανακου Καμπανιλε έχει ιδιαίτερες φιλίες με την οικογένεια.
    Προφανώς την έχει πηδήξει όλη η οικογένεια.
    Δεν είναι κακο αυτό
    Ανήκει στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου
    Υ.γ. Ας είν’ καλά οι Εβραίοι του Κούλη

    1. Έλα μωρέ μαλακά.
      Κοφ τις μαλακίες
      Την επόμενη φορά θα σου γράψω ότι πάω για χέσιμο
      Θα το ανεβάζεις

  2. Η κυβέρνηση έστειλε επιστολή-παράκληση για να μην βγάλει περαιτέρω αίσχη της στη «φόρα» η Κομισιόν.
    Σε αυτή, η κυβέρνηση παρακαλεί τις Βρυξέλλες να σταματήσουν να ασχολούνται, επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας, αλλά και βάλλοντας κατά της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας των μέσων ενημέρωσης που προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις, ενώ ο πραγματικός λόγος είναι ότι θα αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερα. Βέβαια η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μη αναστρέψιμη, είτε αποκαλυφθούν περισσότερα είτε όχι.

  3. Ο Κούλης έκανε σύσταση στους ξένους να σταματήσουν να τον λογοκρίνουν.
    Το θράσος τους είναι απίστευτο.
    Και δε θα φιμωσουν με εκβιασμό κάθε αντίθετη φωνή στην Ελλάδα;!!
    Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι!!!!
    Προσπαθούν να μείνουν μέχρι τελους με το ζόρι μη αντιλαμβάνοντας ότι πλέον είναι πολιτικά νεκροί.
    Τους φτύνουν όλοι διεθνώς και νομίζουν ότι βρέχει!!!!

Comments are closed.